Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 759
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 505
Благодаря! В темата винаги може да се научи нещо ново. Simple Smile

Моля за утре да похвалите някое от сладката на "Родна стряха"! Аз даже и не знам какъв им е целият асортимент.
Лятото или пролетта бях купила от шипковият мармалад - по отвратителен не съм пробвала.  И предвид какво ню- ню бурканче е се мота с месеци и накрая го изхвърлих .

# 2 506
Сладко от люти чушки!!! Сладкото от бели череши и от малини също са хубави.

# 2 507
Сладкото от люти чушки го пробвах у нашите,ужасно е за мен.Единствено баща ми го харесва,доста е специфично мисля.

# 2 508
  • На края на вселената!
Сладкото от люти чушки го пробвах у нашите,ужасно е за мен.Единствено баща ми го харесва,доста е специфично мисля.
И на мен не ми харесва, киселее ми. Скоро ще изхвърля почти цяло бурканче

# 2 509
7

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 19:59 от Саня Богомилова 680181

# 2 510
Аз от новата брошура мисля да си взема сауната за лице. Ще си правя парна баня с масло от чаено дърво, пък и ще ми е полезно да вдишвам парата като инхалация.

# 2 511
Саня Богомилова 680181, не са опитвали Вашето сладко, а това от Лидл и за него дават мнение.

Аз мога да похваля едно вишнево от Американската седмица заради съсдържанието, с мед е, не е със захар, но не разбирам много от сладка.

# 2 512
Аз си харесвам на Мирабел сладката, ама ще дам шанс и на някое от тия. Вероятно бели череши и горски ягоди. Другите са по-стандартни като вкус, та мога да мина и без тях.

# 2 513
Саня Богомилова 680181, не са опитвали Вашето сладко, а това от Лидл и за него дават мнение.

Аз мога да похваля едно вишнево от Американската седмица заради съсдържанието, с мед е, не е със захар, но не разбирам много от сладка.

Ако е с мед  - значи не е с мед . Сладки и т.н.  е нужно да се стерилизират или поне да кипнат за да се съхранят и т.н. Мед загрят от 60 градуса нагоре вече не е мед . Така , че не виждам смисъл  в което . Губят му се полезни качества . Даже и е вреден.

# 2 514
Не съм го правила аз, нямам представа как е приготвено. Така пише. Simple Smile

# 2 515
Не съм го правила аз, нямам представа как е приготвено. Така пише. Simple Smile
Казвам защо не се приготвят сладка и т.н. с мед . Не е нужно да ми отговаряш по този начин.

# 2 516
Да се оплача от бодитата с къс ръкав. Закопчаващата част долу е мега неудобна и ми направи рани само за една нощ сън с него. Иначе са много меки и удобни. Аз ги взех за кърмене през нощта, но явно за никъде няма да мога да ги ползвам.
Много ползвам бодита но ги нося върху чорапогащник или клин за да го придърпват нагоре - за мен са изключително удобни Simple Smile
И на мен са ми удобни, но пусто, между краката са ми направили рани. Как да го избегна. Ще пробвам с клин, дано се избегне това дране.

# 2 517
Любимо ми е. Ям го с козе сирене.

# 2 518
  • София
В описанието не виждам колко е гаранцията на душ-комплекта.
При нас Кауфланд няма, но ще се разходя скоро до някакъв нов магазин за техника.
ММ твърди, че е три години. Кашона е някъде в мазето, иначе и на кутиите пише.

# 2 519
В описанието не виждам колко е гаранцията на душ-комплекта.
При нас Кауфланд няма, но ще се разходя скоро до някакъв нов магазин за техника.
ММ твърди, че е три години. Кашона е някъде в мазето, иначе и на кутиите пише.

На ножове за левчета и разни други дреболии  са били по 2-3 години .

Общи условия

Активация на акаунт