Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 776
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 520
Не съм го правила аз, нямам представа как е приготвено. Така пише. Simple Smile
Казвам защо не се приготвят сладка и т.н. с мед . Не е нужно да ми отговаряш по този начин.
По какъв начин? Вие добре ли сте? Нямам представа от промишелено производство на каквото и да било. Може пък да се стерилизира на 50 градуса за по-дълго.

# 2 521
Сладко с мед и на мен ми звучи странно, те се варят при самото приготвяне все пак... Освен медът да е малко количество само за аромат като в меденки, не намирам смисъл.
Ама пък щом се продава, явно има и кой да го купи.

# 2 522
Не успях да намеря памперс гащички на lupilu 4ка, дали започват от 5 само?

# 2 523
Не съм го правила аз, нямам представа как е приготвено. Така пише. Simple Smile
Казвам защо не се приготвят сладка и т.н. с мед . Не е нужно да ми отговаряш по този начин.
По какъв начин? Вие добре ли сте? Нямам представа от промишелено производство на каквото и да било. Може пък да се стерилизира на 50 градуса за по-дълго.
Определено съм добре . Поне не реагирам по този начин.
За мен сладка с мед са чист маркетингов там трик и нищо повече .
Стерилизация на 50 градуса ... останах без думи

# 2 524
  • София
Помело го от днес не ми хареса, някак блудкаво е. Очаквах да е по-сладко.

Космонавтите са много хубави с дебел полар вътре и този път много симпатични като десени. Взех два с идеята да видя кой ще стане на детето, но единия му е тамън, а другия му е малко голям. Та и двата ще ги задържим и мисля, че ще ги поноси добре зимата.

# 2 525
  • Велико Търново
Меда е с маркетингови цели изписан. Консервант е захарта, другото е ала-бала за да се вържат повече клиенти, че виждате ли колко по-полезни са.
П.с. в голяма част от меденките които се произвеждат в БГ също няма мед Simple Smile за чужди не смея да коментирам, но тукашните са меденки без мед Simple Smile

# 2 526
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Здравейте! Преди около седмица имаше налична една дървена игра 10 в 1, която съдържа различи табла с варианти на игри - шах, дама, табла и др. Ден по - късно отидох да я закупя, но вече беше изчерпана. Знаете ли дали зареждат периодично и повторо същите детси артикули? Или евентуално, има ли български сайт, от който да могат да се поръчват играчките на Playtive?

# 2 527
50% вишни, 48% мед, желиращ агент: пектин и л. киселина!

# 2 528
  • София
Тези ги снимах преди да ги изхвърля:
Скрит текст:
Очаквах да не са нещо особено, но определено надминаха очакванията ми. За мен са пълен боклук!

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:00 от mimeime

# 2 529
Здравейте, може би е коментирано, но бихте ли споделили мнение за дозатора за сапун?

# 2 530
  • София
Не успях да намеря памперс гащички на lupilu 4ка, дали започват от 5 само?
Да, гащите са размер 5 и 6 само.

# 2 531
  • София
Здравейте, може би е коментирано, но бихте ли споделили мнение за дозатора за сапун?
Хубав е, но батерията се изтощава бързо и често трябва да я сменяш.

# 2 532
Тези ги снимах преди да ги изхвърля:
Скрит текст:
Очаквах да не са нещо особено, но определено надминаха очакванията ми. За мен са пълен боклук!
Аз редовно купувам от тях

# 2 533
Аз харесвам самобръсначките, само внимавам много, че са острички доста- а за тази цена не очаквах да е така... Simple Smile

# 2 534

Здравейте, аз си взех от предния тип дозатори - ето този:

И всичко беше наред първоначално - работеше си и правеше сапунът на пяна, но в даден момент много отслабва дозировката - няма значение какво се прави: смяна на батерили, дали се зарежда повтроно или колко близо е ръката до сензора. Дори се наложи да го върна с надежда да ми възвърнат парите, но уви дадоха ми нов, за който отново нямам надежда, че ще издаяни особено дълго. Поне гаранцията е 3 години. Надявам се този новият да е поне малко подобрен за работа в дългосрочна перспектива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт