Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 789
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 535
Ох, аз продължавам с моите дертове с това боди. Сложих гъсите гащи от една лятна пижама , отгоре го закопчах и пак дере. Самите ръбчета са много грапави. Аз ли съм взела най-слапаните бройки, в мен ли е дефекта не знам, но ММ се напикава от смях като ме гледа 😀 🤦♀

# 2 536
  • София
Ох, аз продължавам с моите дертове с това боди. Сложих гъсите гащи от една лятна пижама , отгоре го закопчах и пак дере. Самите ръбчета са много грапави. Аз ли съм взела най-слапаните бройки, в мен ли е дефекта не знам, но ММ се напикава от смях като ме гледа 😀 🤦♀
Аз оправих така едно ,дето и мен ме бодеше.
С една запалка,леко обгорих ъгълчетата и още докато са горещи ги заоблих с пръсти.
Но ако не си убедена ,че ще се справиш ,не го прави.

# 2 537
Точно такъв дозатор имаме- сензорен който прави пяна- даже 2 броя имаме. От март мисля, че ги използваме- батерии не сме сменяли още, дозират си идеално (единия го използваме повече от другия). Разреждам сапуна с филтрирана вода, ако има значение.
Но сензорният дозатор който е в брошурата май не прави пяна.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 01:43 от dolce miele

# 2 538
Да се радва, че си е взел принцеса, която усеща и граховите зърна. GrinningPeople Princess
Благодаря за отзивите за клиновете и домашните комплекти! И също, че ми обърнахте вниманието към ориза, нещо съм го пропуснала на първо разглеждане.

# 2 539
И аз съм с този дозатор. След колко време даде проблем? Моят работи добре, но сменях батерии вече, понеже при мен сапун се лее като вода. 😃 Ако ще ги сменям на 6 месеца, няма да ми идва много, а има и опция да ползвам презареждащи се.

Разочарована съм, че термоблузите от новата брошура ще са в XS размер само от единия цвят. ☹

И понеже няколко пъти мрънках заради високата цена в Лидл на така обичаните от мен кестени..сега да ги реабилитирам..ъъъ частично. 😬 За пореден път попадам на някакви съвсем не евтини боклуци от пазара. Тези в Лидл ги пробвах на 8 лв., някаква промоция - ами съвсем друго нещо, един нямаше развален, а и по-вкусни. И все пак редовната цена ми идва прекалено.

# 2 540
Отзиви за термометъра? Някой има ли точно този модел?
И за парната четка?

# 2 541
Да спомена, че вчера във витрините със замразените неща видях три нови вида кроасани- с шоколад, с кайсиево сладко и без пълнеж. Цената беше над 6 лв на пакет. Не знам колко броя са вътре

# 2 542
Има ъпдейт на Лидл+
И най-накрая спечелих нещо за мен от скреч-картата - мокри кърпички. Досега всичко, което получавах за 1 ст. го оставях за някой гладен колега в офиса.

# 2 543
  • София
Аз риба камбала не съм вземала друг път,обаче  цената и ме втрещи.
Някой купувал ли е да каже дали си струва да дадеш близо 70лв/ кг?

# 2 544
Здравейте, може би е коментирано, но бихте ли споделили мнение за дозатора за сапун?
Ползвам го от миналата Коледа - нещо ми се разтече откъм батериите Simple Smile Simple Smile Simple Smile Подлагам малко кухненска хартия отдолу, че иначе ми цапа мивката с ръждиво-кафяво.. Ама пак работи... Явно уплътненията изтърваха, но колкото изкара Simple Smile

# 2 545
Аз нали ходя само петък на пазар до Лидл, та забелязах чак сега, че има доста продукти с етикет "ново". Така например мортаделата с шам фъстък е влязла в редовния асортимент. Доста нови готови ястия видях, някаква паста имаше, миди по несебърски, видях и хумус с етикет "ново".  Аз иначе съм ясна, взех хранителни продукти само и то такива от първа необходимост за домакинството ми. Още не съм на празнична вълна и подминавам делукс серията и коледните сладки. Уви, нямаше от бисквитите в метална кутия, искаше ми се и от тях да взема.

Впрочем зеленият фасул, който сега е 12 на цената на 9, е супер! Винаги си взимам по два буркана, че съм пешеходец. Та който обича, ходи с кола и има място за съхранение, препоръчвам. Вкусна е и газираната безалкохолна напитка на Siti с уговорката, че е с аспартам.

# 2 546
Фасулът по-скоро към преварен ли отива? Много мразя подобен. Преди на "Чира" бях взела и само с този буркан си останах.

# 2 547
вчера вечерта на сточна имаше доволно луканка и филе, някой питаше. ръкавици и момчешки полар взехме за щерката. мъдреше се един брой от мини пиците, взех /заради вас/. имаше и балсамов оцет от модена, взех /пак заради вас/. много ни хареса. и други боклуци, естествено. спечелих мокри кърпи.

# 2 548
Не успях да намеря памперс гащички на lupilu 4ка, дали започват от 5 само?
Няма 4 ка при тях,гащите почват от 5 има 6.

# 2 549
Zenata, кой балсамов - Делукс или от италианската седмица?

Общи условия

Активация на акаунт