Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 732
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 475
Йее, понеделник ще се ходи преди обяд след коридора за изкуствена елха. Сигурно ви омръзна с моята елха.. Grinning И за лаврак ще има ходене. От тези коледните клинчета имам едно детско. Една приятелка ми го е дала за доизносване. Ще пробвам да видя по-късно ако е оцелял етикета, какво пише. Но не беше много дебело.
Не помня вече, че все се канех да пиша. Може да се повтарям - пил.дробчета са супер, крехки. Simple Smile
Едитвам: не знам дали е лидълско клинчето. Етикет няма и е само на снежинки и малки точки. По-различно е от червеното в брошурата.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 15:59 от Miya_73

# 2 476
миналата година купих такъв клин на щерката. увисна и седеше зле. но тя е щека.

# 2 477
  • София
Тъкмо говорих с кол центъра и за пореден път противоречива информация. А служителят хич не беше заинтересован да ми помогне... един вид "какво толкова е станало, че звъните?". Не ми направи никак добро впечатление.

Дадох обратна връзка, че не всички бележки са видими в приложението и отсреща получих "Е, нали си имате хартиена?". Накрая специално го помолих да предаде на ИТ отдела за този бъг, каза ок, но не разчитам.

А другото беше въпрос защо нямам две скреч карти за деня към двете бележки, имали сме право на една на ден. А преди касиер ме е карал да маркирам специално с телефона за да имам нова скреч карта. Кое е вярното?

# 2 478
За скреча доколкото знам, важи правилото покупките да са интервал помежду им от 15 минути, за да може да има втора карта.
Пак ще изкажа предположение, че имат лимит за време за отговор/разговор по телефон, затова май не са много ефективни (за любезни не знам, предпочитам да им пиша, когато ми се в налагало).

# 2 479
  • Plovdiv, Bulgaria
Мнение за душа от другата седмица? 🙄

# 2 480
  • София
Душа е супер, не е мръднал за две години. Нашия е с квадратната пита.
Имам дни с три скречкарти, пълни глупости е отговорил този.

# 2 481
  • София
И аз ще ходя за душа квадратния, точно правя ремонт на едн баня и ми идва точно навреме. Жалко, че няма и смесител за умивалник, Simple Smile

# 2 482
Да се оплача от бодитата с къс ръкав. Закопчаващата част долу е мега неудобна и ми направи рани само за една нощ сън с него. Иначе са много меки и удобни. Аз ги взех за кърмене през нощта, но явно за никъде няма да мога да ги ползвам.

# 2 483
Виждате ли някъде да има Смядовска луканка? Намалиха я и липсва в близките ми магазини, извинителна бележка също няма.

# 2 484
Някой търсеше кана- в била имат черен петък и предлагат кани. Нищо повече не знам,една позната днес ми каза на улицата ама си викахме от 3 метра , та.. май нищо не казах Wink

# 2 485
Кана на Тефал има в Кауфланд.

# 2 486
Аз съм с каната. Може да се разходя до там, но нямам идея как са качество/гаранция.
И аз може да взема душ комплекта. Момчето избра кръгъл, ще видим ММ какво ще предпочете. После компетентно аз и щеркара ще вземем решение.
И пак да питам- дали се знае какъв ще е произхода на шаранчетата?

# 2 487
  • Plovdiv, Bulgaria
Душа е супер, не е мръднал за две години. Нашия е с квадратната пита.
Имам дни с три скречкарти, пълни глупости е отговорил този.

Благодаря за отговора!
А всъщност той се закача за наличен смесител, нали? Много не разбирам, ама не виждам и на снимката да има 🙄

# 2 488
  • Козлодуй
Да се оплача от бодитата с къс ръкав. Закопчаващата част долу е мега неудобна и ми направи рани само за една нощ сън с него. Иначе са много меки и удобни. Аз ги взех за кърмене през нощта, но явно за никъде няма да мога да ги ползвам.
Много ползвам бодита но ги нося върху чорапогащник или клин за да го придърпват нагоре - за мен са изключително удобни Simple Smile

# 2 489
  • София
Тази година пускаха ли дебели бебешки якета? Не търся ски-яке, нито космонавт. Обикновено дебело яке, размер 86,по възможност с полар отвътре. Преди месец открих една от миналата година и сега сме с него, но му е голямо.

Общи условия

Активация на акаунт