Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 453
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 120
Висша форма на ревност - махаш всички татуси, няма 6-5 Joy

# 121
  • при късмета
И после пак да кажат, че Надка настройва всички с/у Милена. За пореден път доказа, че каквото си направиш сам и цяло село не може да ти направи.
Не мога да харесам Надка при никакви положения, като човек, като характер, като манталитет и нагласи, като нищо. Но не мога да отдам всичко на загубата ѝ, като аргумент, да не говорим, че в съвсем страничен разговор да го изтъкваш е мега тъпотия, не само тъпотия. От самото начало казах, че на Милена дори елементарна интелигентност ѝ липсва и трябва ли да каже нещо, което не е наизустила се запъва, повтаря думи и то паразитни и това далеч не е признак на интелигентност. От проста, по-проста е. Щом Кустев изкара реакция, нещо, което до сега не е правил, значи няма кой да бие простотията ѝ

# 122
Айде сега, ансамбъла познаваш ли го? Grinning

# 123
Имам чувството, че Ванчето ще експлодира хормонално. Скъса се да реве, че иска масаж - и на Пешко в леглото, и пред останалите, но той много удобно се прави на луд и я мята по върбите.

Даяна е супер ревнива, пък нали бяха само приятели. Хайде, вече да влиза приятелката на Йордан и да почнат сеирите, че голяма скука.

# 124
  • София
Милена просто е тотално лишена от емпатия, убедих се окончателно тази вечер.

А "магичният тандем" ме успиват с вида и приказките си, ще ме заболят очите от забелване, когато ги дават. 😁

# 125
  • Sofia
Опитвам се да си представя жена ако си татуира бившите, как ще го понесат настоящите. Grinning

# 126
Не разбрах, сексът мираж ли е или не?
Визирам В и П!
Й и Д още се мъчат да стигнат до ...!

# 127
  • Другата България
Червенобузия:
"Никой не иска да ходи ратай и никой не иска ходи на дуел".
Ами да, той досега нали и на дуел е бил, а ратайството му беше курорт.
Ами ако може със самолета на Петър и направо цоп - на финала.
Така де, защо ще се мОри? Той не е дошъл там да ходи да ратайства, или пък да се зОри на дуели.
А, той и Петър не е там за това. А за да показва тяло.
Кустев тоже. Той е там за едни 100к.
Митко и той типично в негов стил гласувал за Ваня, за да го приближи до финала....мишоци.

Тази седмица отново женски дуел. Вече напълно доскучава.
Ще съм доволна на макс само ако Милена изгони Мара.
Ей тогава ще е.....

# 128
Пешо с тоя каскет много криминален елемент изглежда. Mr. Green

# 129
  • Велико Търново
този въпрос е към администраторите.
Т. е. авторът няма възможност да го прави ли? Ако е така, тогава няма нужда да се прави нищо заради мен. Мислех, че е някакво тикче, което се избира.
Не, не е въпрос към администраторите. Точно отметка /тикче/ при пускането на анкета е.
То вероятно може да се промени още на сегашната анкета, тъй като все още не са изтекли 24-те часа от пускането на темата.

Adoralova, освен тази анкета, която е в момента, имаше още две предложения.
Скрит текст:
До тук има две предложения, моето за това какъв дуел искаме да видим, което срещна много положителни отзиви и на Авиком за това кого не искаме да видим на финал, както е в темата за ИВ. Това също е интересно според мен, макар вече 1 месец все на харесване и не харесване си играем. Полезно е все пак да се види какви са нагласите, които обаче едва ли ще са по-различни от питанията за най-антипатичните участници до тук, защото масово се вкарват пристрастия вместо да се гледа обективно на нещата.
Пък и за оценка на сезона наистина сякаш все още е рано.

Може ли първият дуалист да дръпне помощник фермера?
Не може. Само първият дуЕлист има тази възможност.

Висша форма на ревност - махаш всички татуси, няма 6-5 Joy
И забравяш за всичките си познанства! Joy
Леле, Даяна наистина е много зле с тая ревност!

# 130
Кой мислите, че ще бъдат ратаи? И какъв мислите, че ще бъде тази седмица? Аз лично мисля, че ще бъде мъжки. Защото жените са прекалено малко...

# 131
Милена , надмина и Мара по тъпота . Толкова ли не можа да се усети, че вчера спечели шестичка от тотото като накара Надя да се изложи, а днес направо се сгромоляса. Има истини които не трябва да се изричат , на никава цена . И това ми било юрист - срам за гилдията.
Даяна - явно много са я карали да ревнува още като дете родителите и непрекъснато сравнявайки я с братятаили/ и сестрите и . Дали за да я амбицират и нахъсат , защото е малко по свита  , но от тази им глупост направо са я сдухали.

# 132
Познах за Юхууууу Шкафче.
Скука. Шкафче и Аполон.

Милена беше права за всичко, абсолютно.
До момента с децата.
Мисли каквото си искаш, но за това не бива да се говори, дори да се мисли.
[/quote
Съгласна,но и НАДЯ-АНГЕЛ кой ги ръчка в устата та си споделяха за децата пред цяла България...на какво се надяваха,щом не искаш нещо от личния ти живот не го изкарвай на показ и не търси нищо....ако отидеш при психолог с този характер и минало то на 100% същия съвет и коментар,ще чуше от специалист,но тук нали всички са против Милена то нека да я разспънем,но никой не се помъче да разбере ,защо го каза .....и още и още...

# 133
Не разбрах, сексът мираж ли е или не?
Визирам В и П!
Й и Д още се мъчат да стигнат до ...!
Мираж, мираж... ако имаше нещо, ИиА да са били камбаната и да са ни проглушили ушите.

# 134
  • Другата България
Ауууу, как ми хареса Андрей как им го рекна!
Баш на място.
На "мъжете".
А те горкани, така както ги изредиха поред - Шестака, Стоян, Боби, Кустев с изненаданата физиономия, са толкоз тъпи и смотани, че не зацепват изобщо за какво иде реч.
Петър се опита както винаги да се изкаже и да прозвучи интелигентно, но отново изглеждаше и звучеше като един от тримата вечни герои на Доньо Донев.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:37 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт