Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 652
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 320
Този цирк на Данайчо, дали е за да накара Даяна да ревнува ?
Тука чета глупости , как не трябвало да го мисли за приятел ами незнам си какво. Естествено ако един мъж не ти е любов от пръв поглед (както на Ванчето - ПешУ) , да не си наясно първите няколко месеца дори какво точно изпитваш към него. За това и за мен Даяна не си е определила чувствата. Още повече, че чувството за вина и удря едни вътрешни спирачки .
Годинацата пък много смешна , омагьосали невинния и мъж , който е едно бедно заблудено агънце. Малък е още и не разбира .
Тъкмо почнах да харесвам Ангел (абе не казвайте на никой моля ви , но ми е по-секси от Петър ). Та ще ми е тъжно , че ще си ходи в събота . Калоян го признах още на онази импровизирана игра с чувалите където скачаха. Мисля си че ще издуха Петър . Общо взето Калоян , после Петър , после Боби /Данчо  са ми на кантар Анго , Стоян/Кустев и те , накрая  Митко . Така виждам силите . Първата четворка според нареждането може да победи всеки от тях .

# 1 321
Аз не гледам "Мюзик айдъл" и подобни, но видях, че е участвала във втория сезон Камелия, била е на 19 г. през 2008 г., от което следва, че е само на 31 г. ли?  А Изглежда над 40-годишна... Flushed

# 1 322
  • Тра-ла-ла
Ние сигурни ли сме, че е Дана зад профила?! Bowtie

# 1 323
И аз мислех, че е по-възрастна Камелия. Даню все по млади гаджета ходи.

# 1 324
  • Велико Търново
Дана, моля те, не се старай да угаждаш на всеки и да отговаряш на всякаквите въпроси тук! Според мен всеки би разбрал, ако напишеш, че не ти е възможно да отговориш. Защото, както се вижда - даже и завоалирано написано, все се намира някой, който да не е разбрал и се налага да влизаш във все повече обяснения.
Знам, че сега сигурно ще има нападки срещу мен, че ако не си искала да се разкриваш, е нямало да го направиш. Но виждам, че гледаш да обърнеш внимание, да отговориш. И го правиш просто защото си добро момиче и вероятно ти харесва да общуваш в темата. Не забравяй, обаче, че женското любопитство е нескончаемо.
А никой от тези, които ти задават въпроси, няма да ти плати глобата.

AuroraBB, някои неща можеше да ги сложиш в скрит текст. Мен принципно не ме бърка и обикновено чета, тъй като за мен е по-любопитно как точно ще стане даденото нещо, но има (и то не малко) такива, които не искат и да помирисват спойлери.

# 1 325
Джулая, няма как да сме сигурни в такова нещо. Simple Smile

А някой знае ли какво пее "певицата" Камелия Ноева - освен онова Велико изпълнение в Мюзик айдъл?
Изобщо певица ли е, или асистентка-слугиня-годеница Данюва - и са го закъсáли нещо с магическите представления, и си търсят спонсори примерно? Иначе защо ще играят това театро?

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 00:15 от Смиляна

# 1 326
Дана, моля те, не се старай да угаждаш на всеки и да отговаряш на всякаквите въпроси тук! Според мен всеки би разбрал, ако напишеш, че не ти е възможно да отговориш. Защото, както се вижда - даже и завоалирано написано, все се намира някой, който да не е разбрал и се налага да влизаш във все повече обяснения.
Знам, че сега сигурно ще има нападки срещу мен, че ако не си искала да се разкриваш, е нямало да го направиш. Но виждам, че гледаш да обърнеш внимание, да отговориш. И го правиш просто защото си добро момиче и вероятно ти харесва да общуваш в темата. Не забравяй, обаче, че женското любопитство е нескончаемо.
А никой от тези, които ти задават въпроси, няма да ти плати глобата.

AuroraBB, някои неща можеше да ги сложиш в скрит текст. Мен принципно не ме бърка и обикновено чета, тъй като за мен е по-любопитно как точно ще стане даденото нещо, но има (и то не малко) такива, които не искат и да помирисват спойлери.
ъ???? Къде бе душко видя спойлер, поставям собствените си предположения . Спойлери не чета

# 1 327
  • London
Много гаден рехав мустак и брада вади Данчо.

Какво й хлопа на булката?! Да му се хвали как сама, без него, успяла да оцелее. Че и сметките успяла да плати и незнамсиощекво
сега се разбра, че той явно я обвинява в тези неща, че тя нищо не прави и само в телефона .. затова й му ги каза.
Много мъже го правят, плюнки де.... Не мъже.

# 1 328
Годеницата е била третият човек, докато Даню е бил женен?
И сега обвинява Даяна, а нейничкият - невинен и чист, ще умра от смях.
 Ще му се моли да не я изоставя, че му направѝла зимнина, тук вече не издържах и отидох да повейпя малко. Ма, пусто любопитство, върнах го пак, да гледам още мъка, само режисьорът не го видяхме как им нарежда какво да правят - какво да говорят, кога да реват...... Много долнопробен театър беше, драматургът да си скъса дипломата, ако има такава.
А Даню, който има дете със специални потребности, той какъв боклук е значи.....

Историята на една майка, която мечтае детето й да бъде здраво 
Да, това го забравих, а Камелия си го каза, нещо от сорта, че съдбата й го връщала ли, кармата ли, че била преди на мястото на Дая...Направо нямам думи, детето се нуждае от повече  грижи и лечение, те въртели любов...

# 1 329
  • London
Иван и Андрей!Удариха дъното с тези сценки! Жалко за формата!!!Данчо!Няма такова падение!Мъж и чудо! И годеницата! Да се излагаш пред цяла България.

И Даяна напълно употребена за целия им планиран селски цирк.
Да бееее щото нейните разбирания за приятелство включват пипания, спане в едно легло, свалки, ревност...... Баш за един дебел бой си е и тя и Данчо. Щях да я уважавам, ако си каже както е...., много лека ми излезе на мен тя. Като нямаш намерения си стой на гъза, нямаш работа да се вреш или избери необвързан мъж. А ако имаш се бори за човека не се скривай...На мен Даяна най ми опротивя от цялата работа.

Малееее сега видях последния пост. Тоя нещастни вместо да мисли с долната си тиква що не вземе да направи нещо за детето си. Ей избеснявам. И той и Даяна и Камелия... Противно да не ги дават вече, че не отговарям за телевизора вкъщи.

И да отбележа, че майката на детето е по - хубав аот другите Даньовици.

Данчо бил богат обаче няма и 40 000 Евро, явно чрез ДМС се е лекувал детето, а той тука заслуги си преписа във фермата. Е погнусена съм.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 00:38 от La Catrala

# 1 330
Значи тази Камелия е била любовница на мъж с дете с увреждания, ама тогава не ѝ е дремáло за жена му на Даню, нито пък за детето му.. Ми, заслужава си значи това, което получава в момента, всичко се връща - рано или късно.

# 1 331
И тая Вана продължава да се блъска в Питър! Как не и светна лампичката, че там нещата се промениха и не му е интересна вече!
Питър? 😊
Не съм чела темата назад, нямам идея дали сте му измислили прякорче на Петър, или случайно се е получило, но е добро. С английската си шапчица, егоистична натура и претенции баш на Питър го докарва. 😂

# 1 332
А Даню даже се похвали тези дни, че изкарал нещата така, сякаш жена му била виновна за развода. Някой помни ли го това, че нещо ме защрака главата, тази вечер много емоции...

# 1 333
Да, каза че е извъртял нещата така, че бившата му жена да излезе виновна, но всъщност бил той и сега съжалявал...мхм...той и сега изкара двете жени виновни, само той чист като сълза Innocent

# 1 334
  • Варна/Амстердам
Грехът на Камелия е много по-голям от този на Даяна.

Покрай цялата патардия забравих да кажа, че утре ще подкрепя Анго, който с избора си на втори дуелист доказа, че е истински мъжкар. Вместо да разкара Стоян, Митко или Кустев, които със сигурност би надвил, той заложи на млад, бърз и силен противник. Адмирации за избора, но нямаше да му се разсърдя, ако бе посочил някой от горепосочените. Време им е на тримата-нито са били ратаи, нито са ходили на дуел (освен Митко де).

Общи условия

Активация на акаунт