Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 700
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 455
С Данчо никоя няма да е богиня. По-скоро градинарка и готвачка.
Много е лек в акъла той , много. Видя една по-хубава жена и веднага реши, че е идеална. Ако се сбърка да е с него Даяна, ще й се отели вола. Веднага ще й смачка самочувствието. Това, което нарича "лекуване", точно така си го представям - мачкане, за да му се гали на него егото. Една смачкана, потискана жена нищо не прави с кеф. Затова и градината ще му е буренясала, и миш-маша безвкусен. С която и да е,  ако я третира по този начин.
Къде е казвала Камелия, че се е опитвала да се самоубива?

# 1 456
  • София
Даяна се мисли за по-красива, отколкото е. И се мисли за пич и човек "над нещата", но не е баш така. Има си и тя нереална представа за себе си. Нереалната представа за това какъв мъж трябва да бъде до нея няма да коментирам.

# 1 457
  • London
За мен това бе далеч от флирт..... те не се отлепиха един от друг. И да смятам, че жена с принципи може да си позволи подобен флирт с необвързан мъж, а не с обвързан. Отделно тя не признава дори, че е флирт, каза, че е приятелство или бъркам? Тоест излъга? Хем знае, че границата отдавна е мината и застава пред годеницата да обяснява как то това не било нищо.... тя само го прегръщала.  Много далеч стигна и с ревност и със спане в отделна стая, прегръщания, спане един в друг, разказите за ситуацията на други фермери.  Нагло е да седи и да лъже и маже пред годеницата, да си каже.... да забърсах го и толкоз, не да се прави на Дева Мария. Даде му много нишани за да лапне и после като искаше той да предприеме нещо се дръпна, не ги харесвам тоя род жени.

Не е казвала, но ми прилича на такъв типаж от тези дето като ги заизоставят започват да плашат, че ще се нагълтат с хапчета за да си карат по старо му..... може и да бъркам, но като й гледах тирадата от тоя род ми се видя.

# 1 458
  • Другата България
Скрит текст:
Много е лек в акъла той , много. Видя една по-хубава жена и веднага реши, че е идеална. Ако се сбърка да е с него Даяна, ще й се отели вола. Веднага ще й смачка самочувствието. Това, което нарича "лекуване", точно така си го представям - мачкане, за да му се гали на него егото. Една смачкана, потискана жена нищо не прави с кеф. Затова и градината ще му е буренясала, и миш-маша безвкусен. С която и да е,  ако я третира по този начин.
Никъде.

# 1 459
  • Велико Търново
Според мен, Данчо така беше хлътнал по Даяна, че ако тя, наред с всички целувки и прегръдки му беше казала, че изпитва същите чувства като него и навън ще продължат, годеницата му нямаше никакъв шанс. Просто не беше сигурен в нея и предпочете в последната минута да седне на здраво на единият стол, за да не падне на земята , опитвайки се да седи на два.
В интерес на истината, Даяна непрекъснато повтаряше, че във фермата е нереален свят, че навън нищо не би се получило... Най- вероятно Данчо си е мислел, че до края на формата ще има време и ще излязат като завършена двойка с планове, и че Камелия сама ще разбере, че е аут и ще си спести неудобният разговор. Да , ама не.
Абсолютно съгласна! И не само с болднатото. Него просто го казах снощи вкъщи, дословно.

Скрит текст:
Защото е емоционален изнудвач.Защото номерата й с реването и "без теб не мога да живея" минават,защото Данчо не е щастлив човек с нея,но тя упорито си го иска.Апропо,стана ясно,че и тя не кипи от щастие с този човек.
Не ги разбирам такива насилствени връзки.
Скрит текст:
Данчо подви опашка и се отказа да се разделя с нея,само и единствено,защото Даяна го отряза.
Аз ако съм на Дая,въобще не бих се обяснявала с годеницата,още пък по малко да й се извинявам..и за какво?!..че гаджето й е коцкар и се слага на всяка фуста ли?Че това не е на Даяна проблем,на Камелия е.
Сигурно са все още заедно заради родителите на Камелия - щото обожавали Данчо Joy

# 1 460
  • София
Аз пък стигнах до извода,че в "Скъпи наследници" Даяна е играла себе си Simple Smile
Тегаво беше снощи.Аз не бих влезнала,щях да изчакам да изгледам всичко.Но имам усещането,че още ще ескалират нещата там,във фермата.
Ядосах се ,защото не разбрах кои са работягите на седмицата,какви игри изтеглиха.
Какво им пречеше да вкарат годеницата в празния от към игри епизод в сряда?
Ще съм за Анго,,макар че този сезон все заставам на страната на губещия.Но пък спазвам обещанието да не гледам днес,че да се получи дуел ,различен от 10:0 Simple Smile
На мен го дължите Simple Smile

# 1 461
Много е лек в акъла той , много. Видя една по-хубава жена и веднага реши, че е идеална. Ако се сбърка да е с него Даяна, ще й се отели вола. Веднага ще й смачка самочувствието. Това, което нарича "лекуване", точно така си го представям - мачкане, за да му се гали на него егото. Една смачкана, потискана жена нищо не прави с кеф. Затова и градината ще му е буренясала, и миш-маша безвкусен. С която и да е,  ако я третира по този начин.

И при всяка възможност ще я замени с по-млада, ще изкарва, разбира се, себе си жертва на рутината във връзката с настоящата, че тя е виновна за липсата на тръпка. А то май нещата са още по-прозаични - още се смята Даню за много вървежен и му се полага някоя по-засукана и млада...
И така, до следващата по-млада и засукана.

# 1 462
А според мене Пешо и Калата нямаше изобщо да се дърпат, ако Даяна беше демонстрирала някакви аспирации към някого от тях. Много я подценявате Дая май, тя е истинска красавица, нека не си кривим душата сега, колко мъже ще ѝ устоят.
Ами тя си каза, че пробвала с Калоян, но той се бил насочил към Антония, с Петър разменила 2-3 думи само и имало стена между тях.  Особено Петър пък във Фермата не би свалял някоя, защото харесва основно себе си. Това, че е красавица, не значи, че всеки мъж би си паднал по нея, то затова и само Даню лапна въдицата.

# 1 463
  • Другата България
На Даню просто му е слаб ангела, това е.
Ако и разказаните за него неща са верни - за предишните му любови и това, че и Камелия първоначално е била любовница или приятелка, каквато и да е била, докато е бил женен.
А пък това, че изкарал жена си виновна за раздялата, докато той си развявал рехавия мустак с нея, съвсем ме отврати.

# 1 464
  • при късмета
Даяна от самото начало твърди, че това е приятелство и никога не е казвала друго. Ако трябва да следваме фактологията. Говорила е примерно с Милена и Поли, какво би било, ако се промени и дали да го променя
А според мене Пешо и Калата нямаше изобщо да се дърпат, ако Даяна беше демонстрирала някакви аспирации към някого от тях. Много я подценявате Дая май, тя е истинска красавица, нека не си кривим душата сега, колко мъже ще ѝ устоят.
Ами тя си каза, че пробвала с Калоян, но той се бил насочил към Антония, с Петър разменила 2-3 думи само и имало стена между тях.  Особено Петър пък във Фермата не би свалял някоя, защото харесва основно себе си. Това, че е красавица, не значи, че всеки мъж би си паднал по нея, то затова и само Даню лапна въдицата.
Това според мен го каза в съвсем друг смисъл. Каза, че с влизането си, като всеки друг е търсела човека, който ще ѝ стане най-близък, а не, че е търсела любовна драма. В този смисъл е видяла стената от Петър (той на никого не е близък вътре, според мен дори на Калоян) и, че Калоян не е откликнал

# 1 465
  • London
Добре де нужно ли е да се залепя за някой, сякаш за мъж умряла. Още оттам почва нехаресването ми. Явно наистина съм със стари разбирания, защото аз се увъртах около мъж само като имах реален интерес и намерение да има нещо между нас.А Даяна явно не й дреме за кой се закрепя, трябва да е закрепена и да смуче..... после като се напие да бяха на следващия гостоприемник.

# 1 466
  • Другата България
Скрит текст:
Даяна от самото начало твърди, че това е приятелство и никога не е казвала друго. Ако трябва да следваме фактологията. Говорила е примерно с Милена и Поли, какво би било, ако се промени и дали да го променя
Това според мен го каза в съвсем друг смисъл. Каза, че с влизането си, като всеки друг е търсела човека, който ще ѝ стане най-близък, а не, че е търсела любовна драма. В този смисъл е видяла стената от Петър (той на никого не е близък вътре, според мен дори на Калоян) и, че Калоян не е откликнал
Защо този човек задължително трябва да е МЪЖ?

# 1 467
  • София
Според мен тя се има за твърде различна, затова и не залита по това, по което другите веднага тръгват. Така си обеснявам сближавенето ѝ с Данчо, а не Петър.

# 1 468
  • Другата България
Е то няма нужда от обяснение, тя си каза за Петър - сблъскала се е със стена.
Не, че не си го е помислила.

# 1 469
А бе, да не пропускаме и факта, че Дани Меджик е доста по-духовит от тъповатите "винаги двама, винаги" .

Общи условия

Активация на акаунт