Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 404
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 465
Леле, каква любов и разбирателство цари в ратайското бунгало. Heart Eyes
И Надка оцени високо вечерята на Милена, брей...браво.

# 466
  • London
Аз ги изгасих от момента със Задушницата, не ми се гледат драми. Утре ще си пусна запис и ще го превъртя това. Милена и Ангел очаквам хаха.... Тя голям зор да му пържи картофи и като тръгна с блага дума оня загуби граматиката. Joy

Добре, но защо Надя или някой друг да дава идея как да се спаси положението и народа да е сит? Защо?
Ваня да се заеме, нали е фермер. То не става само да критикуваш когато не си ти, пък после - е, какво толкова, ще ядат лютеница. Мда бе. Така най-лесно. Ама до кога?
Тя що не се зае като ядоха гол ориз в нейното фермерство? Дадоха я как се мотае и не предприема нищо тогава, че и стискаше лютеницата по лъжица им даде. Разбирам с нещо да е блеснала да дава акъл ама....

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:42 от La Catrala

# 467
# 468
Имах предвид по макаренковски някой да те опердаши, според собствения ти пример, не с действия
не те разбирам,какво искаш.....собствения ти пример....какъв пример....писах това,което съм счела в момента и е точно в десятката.....мисли преди да питаш или поне се аргументирай,какво точно те терзай...и ще ти отговоря,но бъди точна и ясна....ние сме във форум и коментираме фермерите ,а не нас лично,но съм отворена на отговор,но зададен въпрос точен и ясен...и знай,че трудно някой може да ме накара да се обиждам или ядосвам за нещо,което на него лично не му е ясно....не търси под вола теле,а коментирай участниците в таз съвременна Ферма....

# 469
  • London
Петър много изгрубя.

Данчо и Дая сладури 👌

# 470
Обаче усещам как ще стават някакви неща, за които знаеш, ама няма как да кажеш, защото нали - договор, но пусти мерак и сигурно потреперваш от нетърпение да ги покажат по-скоро и да коментираме JoyHug

# 471
  • Другата България
Някак имам предчувствие /интуицията ми говори/, че дуелът ще е мъжки.

# 472
Обаче усещам как ще стават някакви неща, за които знаеш, ама няма как да кажеш, защото нали - договор, но пусти мерак и сигурно потреперваш от нетърпение да ги покажат по-скоро и да коментираме JoyHug

Да, да, точно така. 😄🤭🤭🤭.
👏👏👏👏👏
Но се сдържам.

# 473
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 51 (03.11.2020)

# 474
  • Другата България

Да, да, точно така. 😄🤭🤭🤭.
👏👏👏👏👏
Но се сдържам.
Аз ще ти кажа.
Ваня прави мъжки дуел.
Праща Любимият на Вечно гладната стратегия на дуел, оставя Милена във фермата и с това си навлича гнева на интригантката.
Ако Ачо отпадне - врагът вече ще се казва Юхуууууууууу! А току виж Милена станала съюзник.

# 475
  • London
Мерси Мари Мар, още днес ще си догледам някои частни от епизода.

Ангел, ако в на дуел няма да дръпне Стоян.... Или чичо Митко, иначе няма да е Ангел. Поне в това мисля не е мишкар. Хъм да не дръпне Джепеш.... Ех, ех мечти или Червенобуз?

Милена би си викнала Надя ако няма имунитет според мен и ще падне както и точки няма да реди.... Мен ме изненадва толко пък да не може имунитет да вземе.
Мари Ан нали водещите ралфчета разправяха за дружба Надя/Милена... Аз пък това очаквам освен, ако не са излъгали, защото като гледам ми е химера..

# 476
Някак имам предчувствие /интуицията ми говори/, че дуелът ще е мъжки.
Дано-Амин...искам Ангел на дуел та да му гледам сеира

# 477
И аз не гледах частта с обичая. Не ми се слуша за починали хора. То не ни стига цялата тягостна обстановка в момента, че и това.

# 478
Дали въпросите за имунитет всеки вторник са от Алманаха? Защото се учудвам от знанията на Даяна по история иначе... А има трудни въпроси според мен.

# 479
Дали въпросите за имунитет всеки вторник са от Алманаха? Защото се учудвам от знанията на Даяна по история иначе... А има трудни въпроси според мен.
Не, въпросите по история нямат нищо общо с тазгодишния алманах, в който са събрани  традиции и обичаи на българите.

Общи условия

Активация на акаунт