Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 417
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 450
Пешо Каскет как се гаври с Ванче!

# 451
Оф, Мария като я знаят, че нищо не ѝ се разбира, когато е разстроена, защо тя трябва да пресъздава тоя обичай?

# 452
Нищо изненадващо дотук.
Нито за Милена, нито за Надежда.
Долен човек е Надежда, от най-долните. Това имаше предвид Милена. 
Само дето сбърка начина.
точно....Милена и да си тръгне нищо не губи,но Надя ,но Надя е губела и още мноооого ще губи с този характер....не ми се вярва,че ще се оправи в добро,но това си е неин проблем...за мен е представена в такава светлина в която никога не бих я съжалила и така-думите вече са излишни...

# 453
предпочитам Петър с каскет пред Гешев Grinning

# 454
Ма, голям филантроп се извъди тая Милена, бе, Тя се загрижила, че на Ангел и Надя нещо им пречело да бъдат щастливи, бе...

# 455
Нищо изненадващо дотук.
Нито за Милена, нито за Надежда.
Долен човек е Надежда, от най-долните. Това имаше предвид Милена. 
Само дето сбърка начина.
Съгласна на 100%. Само не съм сигурна Милена, дали сбърка начина или толкоз си може.

# 456
  • при късмета
А кои са хората които трябва да им го кажат....и защо все пак всеки се мъчи да бъде арбитър на някой....и аз да бях 24 часа и да ми казват,че сме уж семейство и аз бих им казала личното си мнение.....защо всеки се мъчи да е това,което не е....ми не им се получава,но стадото да е окей
И като те опердашат като не ти харесат мнението и да го вкарат в правия път, пак ли ще си си го заслужила или тогава вече ще е друго?

# 457
Много беше забавно изказването на Андрей. Ако си мълчим(премълчаваме , не казваме директно това което мислим) ,и се правим на толерантни , както "европейските "общества , рискуваме да загубим свободата си .
Това дали значи че подкрепя изказванията на Милена и прочие

# 458
Не знам за вас, но Калоян с тая ТЕНДЕНЦИЯ за намаляване, на каквото и е да е било изключително дразни. Всяко второ изречение с думата "тенденция". Как не отбеляза факта, че тенденцията да загуби се увеличава?

# 459
  • София
AuroraBB - значи, че подкрепя сеира да върви. Ако си говорят като нормални хора, иначе казано като "европейските" общества, няма да има какво да показват според тях, затова ги подбутват да правят сеир.

# 460
Много беше забавно изказването на Андрей. Ако си мълчим(премълчаваме , не казваме директно това което мислим) ,и се правим на толерантни , както "европейските "общества , рискуваме да загубим свободата си .
Това дали значи че подкрепя изказванията на Милена и прочие

Не, намеква на мъжете, че не си казват истината в очите.

Няма да издавам, ще гледаме 🌻

# 461
А кои са хората които трябва да им го кажат....и защо все пак всеки се мъчи да бъде арбитър на някой....и аз да бях 24 часа и да ми казват,че сме уж семейство и аз бих им казала личното си мнение.....защо всеки се мъчи да е това,което не е....ми не им се получава,но стадото да е окей
И като те опердашат като не ти харесат мнението и да го вкарат в правия път, пак ли ще си си го заслужила или тогава вече ще е друго?
мен лично трудно,ще ме опердашат тия екземпляри във фермата и знаеш ли,защо....защото знам коя съм ,мисля и винаги с тяхните действия мога да ги опердаша и няма да ми пука кой или коя съм засегнала със собствените им действия или изказвания......не виждаш ли,че се страхуват да водят един достоен разговор...поне до сега не чух такъв ..то не бяха интриги,обиди,закани и много още,но не и нещо културно свястно,но иначе всички са от бог по високо...аде немам нужда от подигравки...

# 462
  • при късмета
Имах предвид по макаренковски някой да те опердаши, според собствения ти пример, не с действия

# 463
Пффф, Ваня ако има грам достойнство, трябва да отсвири Петър, да се дистанцира от него.

# 464
Имах предвид по макаренковски някой да те опердаши, според собствения ти пример, не с действия
За да ме опердаше по Макаренковски трябва да съм дала повод или предизвикала....схващаш ли или все още се правиш на Майка Тереза

Общи условия

Активация на акаунт