Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 436
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 435
Ако има женски дуел Милена-Надя от сега съм за Надя.
След вчерашното изпълнение на Милена ще съм за всяка друга дуелистка. Не я харесвам и това е.

# 436
Джоли, ще седна до теб. Противна ми е Милена.

# 437
  • София
И аз до вас.

# 438
Ей тази Надя е голяма гадина. Не пропуска да завърти интригата. Дано не спечели, че ме губят като зрител.

# 439
Ауууу колко Долна интригантка е тази  Надежда!!!!Как набързо спретна интригата с храната.Гнусна жена!

# 440
Личи си кой е гледал BabyTV Grinning

# 441
Надя зорлем подклажда конфликт за храната. Вместо да даде идея да изпържат картофи за всички, веднага при кустев и плюене по Ваня. Е сори, ама...не

# 442
И Ангел невежия отиде да се фукне пред Надя и да се посмеят на Милена.....оф бе ,що толкоз простотия бе,защо......Надя е най големия дразнител по терлички....кофти жена,ама кофти...а и това изхвърляне от нея ми се струва,че прикрива страх и комплекс.....като Ангел 60%мъжете в България...

# 443
Ми права е Надя. Какво и гнусно. Храна трябва да има. Ваня трябва да го организира, вместо да блее по Пешо. 10 мъже бачка ли цял ден ще ги храни с лютеница.
Кустев я описа много добре Ванчето като фермер.

# 444
И за какво допринася това целенасочено интригантстване от нейна страна? Да не би да се сготви храна или нещо  друго да стана освен да сее злоба и омраза и да си върти долните схеми? Играе много мръсно Надя.

# 445
Надя зорлем подклажда конфликт за храната. Вместо да даде идея да изпържат картофи за всички, веднага при кустев и плюене по Ваня. Е сори, ама...не

И защо да дава идеи - за да помогне на Ванчето? Каква ѝ е файдата? Надя Не иска някой да одобрява друга жена там, само нея трябва да обичат Мъжете. Тя прави всичко, за да се хареса Тя на мъжете, Само тя. Най-добрият начин да изпъкне, е като се излагат другите жени. Trollface
Интриги, неинриги, зла, незла, играе си играта по-добре от всички други кокошки.
То не останá'а много кокошки, де, време е петлите да почват да се скубят скоро.

# 446
Добре, но защо Надя или някой друг да дава идея как да се спаси положението и народа да е сит? Защо?
Ваня да се заеме, нали е фермер. То не става само да критикуваш когато не си ти, пък после - е, какво толкова, ще ядат лютеница. Мда бе. Така най-лесно. Ама до кога?

# 447
Интересно, че Надка като фермер въобще не беше загрижена, като имаше за вечеря безвкусен ориз.

# 448
А кои са хората които трябва да им го кажат....и защо все пак всеки се мъчи да бъде арбитър на някой....и аз да бях 24 часа и да ми казват,че сме уж семейство и аз бих им казала личното си мнение.....защо всеки се мъчи да е това,което не е....ми не им се получава,но стадото да е окей

# 449
  • Другата България
Нищо изненадващо дотук.
Нито за Милена, нито за Надежда.
Долен човек е Надежда, от най-долните. Това имаше предвид Милена. 
Само дето сбърка начина.

Общи условия

Активация на акаунт