Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 515
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 525
  • London
Фейсбук обаче е , там пишат много хора, тук сме малко. Е, там не харесват също масово Надя. Аз продължавам да съм на мнение, че хората принципно не са глупави и ще излъчат достоен победител. Продължавам да залагам на Боби......

# 526
Аз също смятам, че Надка не би спечелила пред Боби.

# 527
  • София
Фейсбук обаче е , там пишат много хора, тук сме малко. Е, там не харесват също масово Надя. Аз продължавам да съм на мнение, че хората принципно не са глупави и ще излъчат достоен победител. Продължавам да залагам на Боби......

Спрямо миналогодишния победител , не знам колко е вярна теорията ти Grinning
Надявам се на Боби и Кустев от мъжете.

# 528
Нямам нищо против. Ако Боби, Надя и Кустев до някъде спечели ще съм доволна. В краен случай Ангел

# 529
  • Варна
Аз говоря за гласуващите, не за пишещите.
Понякога по-кресливите смятат че са повече, но реално почти никога не е така.

# 530
  • London
Това с Веселка беше някакво изключение, обичайно настроенията във фейсбук винаги са показвали кой ще е победител. Аз следя там нещата всеки сезон и освен миналата година, мисля не е имало изненади. Веселка просто нямаше някой конкурент, който да провокира зрителя. Краси с тия истории с Паулина позагуби вот, не беше достатъчно харесван, имайки предвид, че се изтъкваше масово, че е на години пък няма никакви постижения само се мъкне по риалитита. Сами пък съвсем не беше конкуренция заради  чудесата със Силвия и арогантно поведение колко е успял ( с една дума пари не са му нужни ), а детската учителка беше такава злоба, че и Веселка бе бял ангел пред нея. Та .... е важно с кой си на финал също така. Ако Боби е там според мен никой няма шанс освен, ако нещо не се изложи тотално близкия месец.

Аз гласувам всяка година. Не пиша само..... все пак си гледал толкова време, няколко смс не са ми проблем да си засвидетелствам подкрепата.Stuck Out Tongue

# 531
Аз залагам на женски дуел. Надя Не печели имунитет и става втори дуелист. Откога го чакам. Smiling Imp
Ох, кЪ ше издържа чак до утре вечер, да разбера дали ще стане, как, даже до другиден... Trollface
Ам' чи как?! Туряй сиренето, ''докЪт'' стане, дошло времето! Joy
Шегата настрана, но аз женски дуел не искам, отново.
Два дена Андрей тънки намеци прави на мъжете. Нещо за Европа говори, за стари финалисти. Ама, малко в стил - Казвам ти дъще, сещай се снахо.
Опитва се нещо по заобиколен начин да им каже, но мъжете, май, не вдяват. Само Калоянчо разбра намекът и смело се изправи срещу Фермерката.
Пешо с каскета ми е като бригадир в женски колектив. Отношението му към Ванчето по - добре да не коментирам.
Исках да кажа, че очаквам мъжки дуел. Примерно Ангел срещу Стоян или Данчо.
Кустев за да спечели, първо трябва да излезе от ролята на Жануария, в която сам се е вкарал.
За победител искам Ангел!

# 532
Много хора, казват че щяло да е мъжки дуела, защото от продукцията щяло да дадът имунитет на жените. Защото те са били много малко, а мъжете твърде много. Но не знам,... А другата седмица щяло да идва годеницата на Данчо, защото той е бил избран за дуелист, нещо такова.

# 533
Това с Веселка беше някакво изключение, обичайно настроенията във фейсбук винаги са показвали кой ще е победител. Аз следя там нещата всеки сезон и освен миналата година, мисля не е имало изненади. Веселка просто нямаше някой конкурент, който да провокира зрителя. Краси с тия истории с Паулина позагуби вот, не беше достатъчно харесван, имайки предвид, че се изтъкваше масово, че е на години пък няма никакви постижения само се мъкне по риалитита. Сами пък съвсем не беше конкуренция заради  чудесата със Силвия и арогантно поведение колко е успял ( с една дума пари не са му нужни ), а детската учителка беше такава злоба, че и Веселка бе бял ангел пред нея. Та .... е важно с кой си на финал също така. Ако Боби е там според мен никой няма шанс освен, ако нещо не се изложи тотално близкия месец.
Да, детската учителка беше като образа на Надка сега. Също много работна, много изстрадала в живота, и също толкова зла.
Та сега Боби, Ангел, Кустев, дори чичо ви Митко могат да спечелят пред Надка.

# 534
  • London
Абе беше сякаш по-истерична с един писклив глас. Като почнеше как е спала по пейки и надигнеше вой, де що някой нещо заразказва, още помня Вили нещо споделяше за някакъв мач на Барселона дето не отишла с баща си и тази не я доизслуша, прекъсна и се почна.... АЗ, АЗ , АЗ , АЗ..... трамвая, пейката хаха. Кошмарно направо си беше. Такъв индивид за какво се пъне на финал, да чуе 5% вот ли, що ли? Или много грешна самооценка?

# 535
  • Другата България
Чета тук, че Надка побеждавала.
Ама не било на арената, а на битки за имунитет от ратайство и за да НЕ ходи на дуел.
И това значи, че побеждавала.
Ами ок, тогава значи, че и Даяна побеждава. На същите две места - на столчетата с химикал в ръка, и на дуелите за имунитет. Последната ѝ победа беше впечатляваща. Надка бърка белтъци с миксер, това беше една от победите ѝ.
Та, значи и Даяна побеждава. И освен това е трудолюбива, бачка си там покрай Отело и не се набива на очи.
И хората я харесват повече, отколкото Надка. Толкова с победите.
За мен побеждава Ваня. Два пъти, на арената. Може да е всякаква, но се доказа именно там. И според мен ако по някакъв начин стигне до финал, ще е заслужено на него. Заради победите. И заслужено е фермер на седмицата.
Този път наистина си го заслужи.
Залагам Коледния си бонус, че ще направи мъжки дуел. Тя съвсем не е толкова хепи, не забравя. Заради Ангел тя рева многократно, и съм убедена, че не го е забравила. Затова Ангел ще е на дуел, не знам как ще го представи пред останалите, дали заради намалената бройка на жените /уж/, или заради него самия /истината/, но Ачо ще е на арената.
За мен дилемата е кой ще предизвика той.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 12:10 от Merri_An

# 536
Ахахах, сетих се как ревеше, че предаването приключва...не искаше да се прибира!😁😁

# 537
  • London
Мери Ан, съгласна съм с написаното. Има логика. Аз за Ангел съм почти сигурна, че няма да е Стоян или чичо Митко,  възможно е наистина да е Данчо ( гледам горе някой дал спойлъри общо взето за седмицата, че и не сложил скрит текст ). Тъпо ще е на Данчо точно преди дуел да му вкарат годеницата според мен. Но да Данчо е възможен Ангелов вариант, както Калоян, Джепеш, че дори и Боби.....

# 538
Гледа ми се мъжки дуел, особено ако Ангел отстрани Калоян или Петър. Но най-много се надявам Ваня сама да вземе решение, а не помощникът й. Да си гледа нейната игра и да се опъне най-после срещу отношението му, че не се търпи вече за гледане.

# 539
  • Другата България
И друго забравих да кажа.
По този начин, с този за мен изключително тъп начин за имунизация  от ратайство, определени хора са имунизирани вовеки. Визирам Шестака, и Даяна. И Надка донякъде. Така те няма да стъпят в обора и да са "слуги" никога. Освен това, не помня досега да е имало начин/регламент за ратайство да се имунизират повече от двама /мъж и жена/. Това сега какво е? По 4, по 5, по 6 човека. И то все хора, които не са били, така продукцията прави така, че остават именно тези, около които ще има интрига и затова ще са в обора. Да, никой не им е виновен, че не са се справили на теста, но начинът според мен за определяне кой не е правилен. Имунизират се двама - по един представител на двата пола, и толкова. Така изключвайки повечето, остават обичайните. Ваня снощи, за жена ратай според мен нямаше да изпрати Милена, ако Даяна отново не беше имунизирана.

Забелязах и напрежение между Боби и Шестака. Очаквано. Според мен породено именно от Шестака. Той е Надка в мъжки вариант, той най знае, най може, най-най-най-най е той. Във всьо и вся. Оттук и отношението към Боби. Отново ще кажа - "малко" човече.

Общи условия

Активация на акаунт