Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 669
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 540
  • London
Такова му е поколението на Шестака и баща ми е същия, е малко-по-голям е, но шестака леко е надраснал реалната си възраст хахах.  Боби е ясно, че в строителството разбира най-много, Ангел уж и той има строителна фирма или бъркам? Пък някак не взема челна позиция? Според мен Боби е влязъл да рекламира също така фирмата си, да го викат за проекти и тн. Ако Ангел се занимава със същото се чудя защо не използва момента да блесне ми само изтяга краци.

# 541
На мем ми е симпатичен Боби, нямам против да спечели, хубаво е че показват хора от неговия етнос, които са постигнали нещо в живота. Кустев също св надявам да в финалист, много ми е симпатичен.

# 542
  • София
За Ангел знам, че е тираджия, но не съм чувал да има строителна фирма. Като цяло Ангел е добър на обработката на дърво и го показа много пъти, докато Боби е добър на чисто строително монтажните работи, но във финната обработка Ангел е доста по-добър. Аз се учудвам, че не са ги слагали да работят заедно - единия да завърши грубата част, другия да завърши детайлите. Мисля, че биха направили чудеса заедно, но всички са решили, че Ангел не може да работи в екип, защото очевидно не се съгласява с част от недомислиците и не добре завършената работа и иска едно нещо да е направено, ама както трябва, а не 21 и нито едно довършено естетически. Затова Ангел го слагат на индивидуални задачи.
Между другото от 2 седмици гледам как Кустев виси на един чушкопек и ми е много странно, това част от задачата ли е или никой от тях не се е сетил, че може да използват огнището и да опекат чушките в пъти по-бързо.

# 543
Защо му казвате Отело на Йордан?
Нито е черен, нито ревнив. Може би Ромео?
Или съм изтървала нещо?

# 544
Такова му е поколението на Шестака и баща ми е същия, е малко-по-голям е, но шестака леко е надраснал реалната си възраст хахах.  Боби е ясно, че в строителството разбира най-много, Ангел уж и той има строителна фирма или бъркам? Пък някак не взема челна позиция? Според мен Боби е влязъл да рекламира също така фирмата си, да го викат за проекти и тн. Ако Ангел се занимава със същото се чудя защо не използва момента да блесне ми само изтяга краци.
Ангел имал камион, с превози се занимава, не със строителство. Но си е сръчен, все нещо прави с ръцете.

# 545
  • Другата България
Защо му казвате Отело на Йордан?
Нито е черен, нито ревнив. Може би Ромео?
Или съм изтървала нещо?
Joy Нееее, не знам защо така го кръстих, за благозвучие, Ромео е по принцип, ама Отело повече ми пасна.
То всъщност историята на Отело и Дездемона няма общо с тази на тези двамата, защото и история няма.

# 546
  • София
Мери ако не си чела спойлери, евала за категоричността. Ама май като чета какво пише Ла Катрала (ей значи пак се коментират спойлерни неща без да се скриват) може и така да стане... Аман. Еми така качествено прогнози просто не могат да се правят... Няма смисъл.
Ок, ако избере Ангел за дуелист, то той ще избере Стоян. Защо? Заради 'сините очи' Спомняте ли си онази стари реплика на Анго? Едва ли последния му е станал по-симпатичен...

# 547
  • Варна
Ангел ми е абсолютно непредвидим кого ще избере за дуел.

# 548
Скука отвсякъде. Надя е злобна жена, застинала в средновековието с остарелите си патриархални разбирания. Естествено, че веднага взе да критикува фермерството на Кукуто и да пуска фитили с цел подклаждане на скандали. Направо ми се драйфа от нея. 😆
Това ми е единственият коментар за епизода днес. Д+Д няма да ги удостоя с внимание, че и от тях получавам позиви. 🤣😁

Топ!

# 549
Значи ако Ваня направи мъжки дуел за да си го върне на Ангел, а той пък от своя страна и типично в негов стил, за да натрие носа на Ваня, избере за втори дуелист Пешо, ако пък и го отстрани ще бъда още по доволна.

# 550
Слагам в скрит текст, защото е свързано с промото, а някои не гледат и него и ще се съобразя.

Скрит текст:
Дали сръднята на Пешо няма да е, защото е решило Ванчето да прави мъжки дуел? Той сърдит и ругаещ се изнася от къщата на фермера...Да се е уплашил, щото Ангел не е Асен, все пак.

# 551
  • Варна
Значи ако Ваня направи мъжки дуел за да си го върне на Ангел, а той пък от своя страна и типично в негов стил, за да натрие носа на Ваня, избере за втори дуелист Пешо, ако пък и го отстрани ще бъда още по доволна.
Точно защото звучи логично, не ми се вярва да го направи.Trollface

# 552
  • София
На това се надявам и аз, макар че доскоро симпатизирах на Петър. Но дори и някой от Данчо/Дая да отпадне пак ме устройва. Вече според мен е време да се прекратят тие "любовни" истории и да се даде екранно време и на другите хора.

# 553
Слагам в скрит текст, защото е свързано с промото, а някои не гледат и него и ще се съобразя.

Скрит текст:
Дали сръднята на Пешо няма да е, защото е решило Ванчето да прави мъжки дуел? Той сърдит и ругаещ се изнася от къщата на фермера...
А дано! Дано, дано, дано!

# 554
  • Другата България
Мери ако не си чела спойлери, евала за категоричността. Ама май като чета какво пише Ла Катрала (ей значи пак се коментират спойлерни неща без да се скриват) може и така да стане... Аман. Еми така качествено прогнози просто не могат да се правят... Няма смисъл.
Ок, ако избере Ангел за дуелист, то той ще избере Стоян. Защо? Заради 'сините очи' Спомняте ли си онази стари реплика на Анго? Едва ли последния му е станал по-симпатичен...
Не чета спойлери засега.
Имало е за ратаите ли?
Вчера пък съвсем не съм чела темата, снощи късно само писах.
И промо не съм гледала.
Съдя по Ваня, какво говори и поведението й до момента.

Общи условия

Активация на акаунт