Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 710
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 975
Сценарият с писмото се повтаря - нещо като Краси 2.
А Дая играе традиционната женска игра - пуска въдицата и когато рибата захапе стръвта, тегли и я оставя да шляпа насухо.
Не мисля, че Данчо е виновен за тази ситуация, Дая му даде толкова аванси, че всеки нормален мъж би се увлякал. Проблемът е, че когато нещата станаиха сериозни, Дая бие отбой.

# 976
  • Sunshine state
Всеки нормален необвързан мъж, искаш да кажеш. В случая Да(я)нчо не е такъв.

# 977
  • USA
Гледахте ли промото за утре...?
Данчо подви опашката.Даяна го отряза и той пак цуни гуни с годеницата. Laughing
А годеницата е от онези жени,които не могат да си надигнат главата от рога..ама търпи там,щото нейн Данчо най-хубав.
Пълни смешници,пък после ми викайте,че било,за да се рекламират.Каква реклама,хора..станаха за смях пред цяла България. Laughing

# 978
  • Sunshine state
Не съм го гледала. Ще го дадеш ли?
Намерих го:
https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-edin-ljubo … -se-zatvarja.html

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 03:22 от Pupitka

# 979
  • София
Браво на Данчо, взе и то убедително най-тежката мъжка битка до тук във формата.
И между другото това е негова втора победа в битка за имунитет (никой друг мъж няма две), а да напомня и че на старта на сезона в единствения засега дуел между мъже и жени, той блесна най-много сред мъжете (другите двама бяха Калоян и Мирослав). Simple Smile
1-та фаза със сеченето на талпите с еднакво време бяха Данчо и Боби (повече от минута преднина пред Калоян). Трето време имаше Калоян, а четвърти Петър (Калоян бе по-бърз от Петър с близо 40 секунди). При коването на стълбата най-бърз бе Боби, следван от Стоян (само те двамата коваха по 2 пирона едновременно), след тях Петър и Калоян. Най-бърз по самото трасе бе Калоян.
Така че цялостно погледнато Боби затвърди, че е железен, а Данчо ако не първи, то е макс втори по комплексност. Другите просто не са се доказали все още... Петър не му броя дуела срещу нелепия Асен. Калоян днес обаче загатна за потенциал, нещо в което никога не съм се съмнявал.
Големия губещ е Кустев. Изложи се пред мъже и жени и му падна ореола... Сигурно го е яд, няма начин, ама знае, че ще влиза във Фермата, можеше малко от малко да се е подготвил. Тц тц.
Дано утре Ангел не избере Калоян, а Стоян. Не знам, 50 на 50 ми е. По принцип ние отдавна знаем, че Ангел има зъб на Стоян и че иска да го елиминира, но той не е чак такъв дразнител. След думите на Надя (която най-добре познава Анго), че той никога няма да избере Митко или Стоян си мисля, че избрания синеочко ще е Калата. Така че все пак залагам на такъв дуел. Ще съм твърдо за Ангел, но ще съм притеснен доста, защото силите ще са много изравнени. Грубата сила е ясно, че ще е за Ангел. Но кардиото на Калоян според мен е по-добро и е логично да е по-добро. Освен това е по-бързия от двамата. Мисля, че и на алманаха ще е по-добър. Засега ще се въздържа от прогноза, все пак може би 55 на 45 за Ачо ама съм и пристрастен. Но това не е прогноза все още. Ще е тъпо обаче толкова рано да си тръгне топ претендент и другите мъже ще намажат много ако има такъв дуел. За това предпочитам да не позная и Ачо да си избере сигурното и това е Стоян. Не че последния е за подценяване, напротив, винаги може да стане изненада, но не го виждам някак си.
Поне ако получим Ангел-Калоян ще е голямо зрелище и ще има голям заряд, в това съм сигурен. Това би бил един петзвезден сблъсък за тазгодишната ферма.
Ваня излезе глупава и отмъстителна. Изтърва златен шанс да премахне някоя силна опонентка. Но то се вижда, че при нея емоциите надделяват над трезвата преценка. Справка, как непрекъснато се унижава покрай Петър.
Радвам се, че най-накрая си отворихте очите за Даяна. На мен ми е ясна от ден първи. Хитрата сврака заложи на най-сигурния начин за финал. Да се лепне за силен мъж и така хем да се хареса на Иван и Андрей, хем да си има протекция и сред останалите и да не я закачат. А начина по който иска да се измъкне суха от цялата каша, която забърка (защото колкото Данчо толкова и тя е виновна) е изключително долен, да не казвам някоя по-обидна дума. Когато и да отпадне елементарната ''актриса'' все ще е късно.

# 980
  • USA
Мен ако ме питате,продукцията й е платила,за да разиграва този цирк.Нито повярвах,че сама се записала на кастинг.
Тя сама си каза,че е пробвала с Калоян и Петър,но с едния не се е получило,а с Петър въбще не е намерила приказка.Насочила се е към Данчо и той лапна кукичката.Още в началото й е било цел - да провокира и да става интересно за зрителите,бутана от продуцентите.

На мен все още ми харесва,момичето.Данчо е глупака в този случай.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 05:57 от Adoralova

# 981
  • при късмета
Аз продължавам да смятам, че Данчо се лепна за Даяна, не тя за него. Да, тя се поддаде на свалките му, но инициатора беше той. Ако не бяха неговите напъни, в крайна сметка тя нямаше да има на какво да се поддава, а сама нямаше да накланя отношенията им натам, щеше да ги държи чисто приятелски. Нормално е влизайки в среда с непознати хора, всеки да търси по-близък човек и до към 3-4 седмица вече всеки има някой по-близък от другите. Даяна не е изключение и, ако не беше Данчо, ,щяха да са си само приятели, като Кустев и Мария, като Надка и Ангел, като Петър и Калоян и т.н.А защо Даяна търсеше повече мъжко, отколкото женско приятелство е повече от ясно, красивите жени рядко имат приятелки. И това, което каза за Петър и Калоян, според мен беше в тази насока, а не да завързва любовна история вътре. С Кустев например от начало ѝ се получиха нещата и все още и него прегръща от време на време. Да, изглежда прилепчива и ревността ѝ е много силна, но е заради това, че малко не уверена, според мен, а ревността ѝ е просто патологична.
Кустев дано се стегне, че още ми е симпатичен, въпреки представянето си вчера
Надка с всеки изминал ден, все повече "блесва"

# 982
Ахаха, да, да показват годеницата всеки ден, сто пъти да повторят "певицата еди-коя си" и наивно да вярваш, че влиза да се излага за друго, а не за реклама. Ма, всеки вижда различно нещата. Ако ѝ пукаше колко се излага, нямаше да влиза, явно НЕ ѝ пука, това е много показателно.

# 983
  • където ми е най-добре
Това са хора на изкуството, те не се излагат Smile за тях лоша реклама няма.

# 984
Е тя не знае какво се е случвало, не е гледала 2 месеца "Даянчето напрао, напрао, чуек, най- красивата, най - интелигентната..."

# 985
Чета ви без да коментирам,до сега .Нещо с влизането на годеницата ми става пошло.Сега изведнъж Данчо пак с нея .Абе за реклама за пари ли но си е излагане според моето скромно мнение...

# 986
  • при късмета
Имах предвид излагане в личен план. Кой, по какви причини го прави, си е негов избор.
Иначе, по принцип, за мен лоша реклама има и вреди в пъти повече, отколкото обичайната постига целите си

# 987
Даяна е типичната смугла красавица! Знае си цената и то много, много добре! Да смигне на мъж и тоя е паднал в краката и! Смятам, че Петър затова не я пожела в кревата си, защото усети, че това е жена, която разбива мъжки сърца, а той определено не иска това! С Ваня си погъделичка егото и толкова! Понеже пита, защо жена на 40 години е сама, аз питам защо мъж на 30 години е сам!

# 988
Това са хора на изкуството, те не се излагат Smile за тях лоша реклама няма.

Е, аз какво казвам?
Няма лоша реклама, такова нещо Не съществува. Да те показват в праймтайма, да ти отделят време в толкова гледано предаване, лоша реклама, абе, вярвайте си.

# 989
Ако Данчо беше толкова силно влюбен в Дайчето едва ли щеше на секундата да се запрегръща с годеницата.
Сигурно е много влюбен, само че в себе си - единият близнак в другия. Че и писма си пишат един на друг.
А Даяна наистина е много глупава. Сама се вкара в ситуацията, а като стана серозно "ама исках да сме си само приятели"

Общи условия

Активация на акаунт