Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 429
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 135
Шопски мнооооооооого изопачи историята...ми не е точно така бе Шопски неееееееееее .....

# 136
  • Варна/Амстердам
Пешо с тоя каскет много криминален елемент изглежда. Mr. Green
За Гешев се сетих първо 🤣🤣🤣
А после за млад и неопитен гангстер от редиците на нюйоркска мафиотска фамилия през ХХ век, Дженовезе например. 🤠💰🔫

# 137
''Човек без позиция не трябва да остава" - записвайте си ''мъже''!
Сега разбрах, защо фантазираше Даяна за Брад Пит. С тази ревност, нормален мъж, не би могъл да я търпи.

# 138
  • София
Това на Даяна ще да е само сценарий, не може да е толкова нелепа. 😒

# 139
''Човек без позиция не трябва да остава" - записвайте си ''мъже''!
Сега разбрах, защо фантазираше Даяна за Брад Пит. С тази ревност, нормален мъж, не би могъл да я търпи.
Той щото Брад Пит ще и е верен до гроб

# 140
  • Варна/Амстердам
Влюбените чекръкчии не мога да ги гледам повече. Дали Даяна не е пътник тази седмица, че й дават извънредно дълго ефирно време? Няма да се учудя, ако са ратаи.

# 141
О, Калоян се върна към позабравеното поприще на клюкар и интригант!

# 142
За пореден път - малко им е алкохолът.
Повече трябва да пият, иначе много се карат и е скука. Joy

# 143
Момичета, не гледам. Кажете кого предложи Поли за фермер, моля!

# 144
  • София
Данчо, Мравче.

# 145
  • Другата България
Седнали мъжете да разпиват уж и да клюкарят, естествено, и кой отново покрай тях, за да се представи в най-добрата възможна светлина? Жокер? Пчеларката, естествено.
"Прибори имате ли си?"
То бива да се нагаждаш, да се изписваш на каквато не си, но тази жена просто мега гига дразни, поне мен.
После в обора театъра с Мария, вайкането как три нощи седи там, защото..."тя си е такава".
Добре я попита Мара на кого се доказва, ама.....
"Маре, какво да направя?"
Продължение - "Като искам да спечеля едни пари и затова съм готова на всичко?"

# 146
Поли предложи Даню, но избраха ХВ, респективно отровното трио.
Чак загубих желание да гледам.

# 147
Ооо, значи Милена е виновна и за бъзици към Боби

# 148
Влюбените чекръкчии не мога да ги гледам повече. Дали Даяна не е пътник тази седмица, че й дават извънредно дълго ефирно време? Няма да се учудя, ако са ратаи.
Дано! Това би обяснило защо точно сега ще вкарат печалната годеница.

# 149
  • Велико Търново
Поведението на Милена е пример как за 5 минути може да се прецакаш сам. Нейното не е игра, а простотия. Ей, да дойде някоя такава да ми обясни, че иска да ми отвори очите, мисля че няма да повярва какво ще й се случи за секунди. И вече ме дразни как обикаля след всеки, за да му разяснява някакви неща, пълна досада, бих я изгонила.
Милена , надмина и Мара по тъпота . Толкова ли не можа да се усети, че вчера спечели шестичка от тотото като накара Надя да се изложи, а днес направо се сгромоляса. Има истини които не трябва да се изричат , на никава цена . И това ми било юрист - срам за гилдията.
И после пише коментари във ФБ, че това, което показали от продукцията, било режисирано и как били ѝ провалили образа, едва ли не...

Общи условия

Активация на акаунт