Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 395
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 150
Там от мишките ше пазят един връз друг. Брад Пит и Дайчето.
Моето мнение за Милена се покрива с това на Мери_ ан.
Много точно ги определи Милена откъм психологична гледна точка.

# 151
Ооо, значи Милена е виновна и за бъзици към Боби

Да става и да си заминава Милена, толкова токсичност за толкова кратко време. Бррр!
Надежда и тя страшна натегачка на мъжете. Да, сигурна съм, че има комплекс някакъв, за да не харесва толкова жени, а пред мъжете да е по-ниска от тревата и в ролята на добрата домакиня. Мария хубаво й го каза.

# 152
С тия семки точно кът турски сериал....Мария от гледане на т.серияли  е на този умствен капацитет....сега е щастлива,че зае трона Тоца,Калоян се чудя как си изпълнява нарядите без да говори....неприятен ми е до болка......Даяна се излегнала с дрехите и 6 ръце я поопипаха и си повярваха ,че и правят масаж...та сух масаж с дрехи е много по болезнено ,но нека са щастливи канарчетета....

# 153
Пешко така прегракна пред ТВто, като гледаха мача, че все едно от Герена се връща 🤭Голям театър е.
Хепито ми е малко анти секси в леглото, леко ми гнусее, както казаха и тук. На мястото на Пешко не бих се прежалила даже и за масаж над тениската.

# 154
  • Sofia
Надка го играе незаменима и самоотвержена. Жените имат респект от нея като силен играч и не смеят да я пратят на дуел,  а мъжете обгрижва и им угажда като майка ,  за да я пазят до финала.

# 155
Обаче, забелязали ли сте Милена как гледа. Чисто налудничав поглед и винаги с леко отворена уста.

# 156
  • Варна/Амстердам
Мале, Петър верно е криминален. Не Джепето, ами Джебчия. Добре, че си призна. Боклук пълен.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:08 от voxxymoxxy

# 157
Еее айде сега , няма угодия. Мария защо дала на голо , Даяна защо с дрехи ..трябва се измисли среден вариант  за угодия на всички - трико с цвят кожа примерно ...да плюем е важно на посоки

# 158
Дая иска да е най - красива, най ухажвана, най, най, но, ... при мъжете няма най! Винаги искат и повече!
С тази ревност, не я чака нищо добро!

# 159
Обаче, забелязали ли сте Милена как гледа. Чисто налудничав поглед и винаги с леко отворена уста.
Точно! Нездраво изглежда.

# 160
''Страхотен е Петър'', каза Иван, след като Пешо разказа история, за кражба в Германия.

# 161
Момичета, днес пропуснах епизода. Игри на волята не ме натоварват толкова, колкото интригата и негативизма във Фермата. Изгледах до момента на разговора за децата на Милена. Не ми е ок това поведение. От нея не съм го очаквала.
За момента фаворит за финалист нямам.

# 162
  • София
Мен ме дразни как пелтечи... "Ъ, ъ, ъ, и ъ, ъ, нали, ъ, ъ, нали". Ми адвокат си бе, жена, иди си оправи говора.

# 163
Бих казала, че Милена е далеч по-злобна и нещастна от Ангел и Надя. човек, което е в хармония със себе си е постигнал вътрешното си равновесие никога ни би прибягнал до такива низки и долни похвати, за да уязви друго човешко същество. Тя е гнусна, отблъскваща и бррр..., не ми стигат думите за нея. Аз, пък, не ги виждам озлобени, такива са им характерите, защо непременно сполетялото ги нещастие трябва да е причина. Да не би тя да е много читава като човек, след като няма причина да е такава. За да не я харесва никой то фермата, май си е виновна изцяло тя  и гадния и противен характер.

# 164
Еее айде сега , няма угодия. Мария защо дала на голо , Даяна защо с дрехи ..трябва се измисли среден вариант  за угодия на всички - трико с цвят кожа примерно ...да плюем е важно на посоки
ми коментирам това,което ми показват и имам и аз право да пиша кое ми харесва и кое не,така че.....не съм канарче,а мислеща жена....

Общи условия

Активация на акаунт