Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 354
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 165
Бих казала, че Милена е далеч по-злобна и нещастна от Ангел и Надя. човек, което е в хармония със себе си е постигнал вътрешното си равновесие никога ни би прибягнал до такива низки и долни похвати, за да уязви друго човешко същество. Тя е гнусна, отблъскваща и бррр..., не ми стигат думите за нея. Аз, пък, не ги виждам озлобени, такива са им характерите, защо непременно сполетялото ги нещастие трябва да е причина. Да не би тя да е много читава като човек, след като няма причина да е такава. За да не я харесва никой то фермата, май си е виновна изцяло тя  и гадния и противен характер.
На 1000%съм съгласна с това мнение.

# 166
Ванчето и тя се подложи на мъжете. Изгледаха бейовете мача и домашната прислужница се втурна да чисти след тях. Ех, тоя слугински манталитет...ами няма да я огрее, да беше взимала пример от Тонка и Жанче.

# 167
Ванчето и тя се подложи на мъжете. Изгледаха бейовете мача и домашната прислужница се втурна да чисти след тях. Ех, тоя слугински манталитет...ами няма да я огрее, да беше взимала пример от Тонка и Жанче.

Тя Хепито това работи, все пак. Пешко я подминава като пътен знак, а тя няма никакво достойнство. Просто извади късмет, че Тонка и Гара Бов не са в играта, защото Пешо само отдалече щеше да го гледа.

# 168
Ванчето, когато гледа  Пешко.
Скрит текст:
Rolling Eyes

# 169
Пълна скука този епизод, седмицата също се очертава такава. Две неща ме потресоха дълбоко. Думите на Милена към Надя и Ангел - харедвах я, но мнението ми днес за нея се срина тотално, абсолютна липса на емпатия, злобна в дъното на душата си, да не говорим, че психологическия й анализ е тотално грешен, като човек, който има близък загубил новородено, определено мога да кажа, че моята приятелка не се изолира и в момента не е дълбоко нещастен човек, разбира се какво и е било, само тя си знае, но със сигурност в момента е по-силна и най-вече добра майка на другите си деца... да удариш по толкова свято нещо обаче ми се струва вече тотално падение от страна на Милена, особено като се има предвид, че и тя е имала проблемна бременност.
Другото нещо, което ме втрещи е, че Пешо, великия пилот, Аполон, мачото си краде както му падне и си призна най-спокойно, все едно е нещо супер нормално. Абе И&А айде догодина направете нещо по въпроса за кастинга, какъв пример, какви 5 лв дават тия хора? То бива простотия, ама задминахте и ББ. Единствено ми хареса речта на Андрей, но пак ми се струва, че никой не проумя.

# 170

И аз това си мислех ,и Ванче и Надя с манталитет на слугини, и винаги угодни и удобни на мъжете. Като не изпъкват с хубост и чар, поне да са желани като грижовни женици, друго не им остава май.

# 171
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 50 (02.11.2020)

# 172
Верно ли ???? хаха
Кустев и той мазньо . И той на Педишаха налита . Уж бойкоти прави , подви опашлето , пак започна да им готви манджичка , мачлета ала бала , че дуелите наближават

# 173
  • при късмета
След дуела ИиА обясняваха колко трудно било с кастинга и как този път нямало кандидати от чужбина заради карантините, както друг път. Ако това е обяснението толкова жалки хора тази година да са участниците е много лошо. Или пък те умишлено са избирали дъното на всеки различен психологичен профил. От както го гледам това предаване, в 3 сезон се чудех кой повече да харесвам, тези които ме дразнеха даже не ги помня. В 4 не харесвах само двама, Нури и Христина. Миналата година жените бяха много слаби, освен Марияна и Краси, не харесвах нито една друга. От мъжете само Шопски ме дразнеше, останалите поне бяха нормални хора. Тази година един няма който да ми е фаворит и да искам да спечели, без значение от пола.

А от следващата ферма може да премахнат правилото на финала да са еднакъв брой мъже и жени, безсмислено е. И много лесно предвидимо за участниците кой с кого и кога да е надуел, че да отиде напред и до финал. Ако го няма това правило на финал поне ще са или най-заслужилите и свестните, защото никой няма да ги праща на дуел или, ако е дразнител поне ще е стигнал там печелейки дуели.

# 174
  • Другата България
Продължавам да смятам, че Милена е права за всичко казано.
Но има едни граници, които не бива да се прекрачват. И които тя прекрачи, не знам съзнателно или не, но навлезе в едни води, в които ще се удави, определено. Защото не може да плува, опитва се, но ѝ трябват още уроци, а и спасител в случая няма да дойде да я измъкне. Много грозно беше това с децата, дори и да е така, дори и да си го помислиш, затвори си устата, извърти го, замажи го, след съботната случка с Надя можеше да направи така, че поне малко симпатии да спечели. Да, ама не. Шило в торба не стои.
Е, ще види вратата за втори път. Няма манипулация на продукцията тук, тя си е виновна за ситуацията.
Да не говорим и как това докара и малко позитиви в кошницата на Надя, сега хората ще я съжаляват още повече заради загубата ѝ и заради Милена, която рови и бърка в раната.

Значи разказва Аполон Шуменски как е крадял портфейл в Германия, с такава гордост го разказва, Шкафче отворила уста в захлас, Калоян го гледа с обожание, и накрая за финал Иван - "ТолЕм е Петър, голЕм...". Щото нищо не разбирам. Откога това се възприема като геройство? Кражбата?

Случката с Боби отново беше преекспонирана. Обади се Милена и хоп - вече му стана криво за расизма.
То е ясно, че и той не я харесва. Кой ли я харесва всъщност....
Отело и Дездемона /нарочно не Жулиета/ вече писнаха на всички. То бива изкуствена драма и нагнетена интрига, ама тук нещата са не към влизане на годеницата, а към излизане и на тримата заедно, под ръчичка, да се оправят някъде кой кого и защо. Както искат да се оправят, ама тази история става по-банална от онази на Алек, Валерия и кмета на Стара Загора. Там поне делтапланеристи пускаха от небето транспаранти, тук какво - едни татуировки и една вечно намусена актриса.....

# 175
Но има едни граници, които не бива да се прекрачват. И които тя прекрачи, не знам съзнателно или не, но навлезе в едни води, в които ще се удави, определено. Защото не може да плува, опитва се, но ѝ трябват още уроци, а и спасител в случая няма да дойде да я измъкне. Много грозно беше това с децата, дори и да е така, дори и да си го помислиш, затвори си устата, извърти го, замажи го, след съботната случка с Надя можеше да направи така, че поне малко симпатии да спечели. Да, ама не. Шило в торба не стои.
Е, ще види вратата за втори път. Няма манипулация на продукцията тук, тя си е виновна за ситуацията.
Да не говорим и как това докара и малко позитиви в кошницата на Надя, сега хората ще я съжаляват още повече заради загубата ѝ и заради Милена, която рови и бърка в раната.

Значи разказва Аполон Шуменски как е крадял портфейл в Германия, с такава гордост го разказва, Шкафче отворила уста в захлас, Калоян го гледа с обожание, и накрая за финал Иван - "ТолЕм е Петър, голЕм...". Щото нищо не разбирам. Откога това се възприема като геройство? Кражбата?

Случката с Боби отново беше преекспонирана. Обади се Милена и хоп - вече му стана криво за расизма.
Отело и Дездемона /нарочно не Жулиета/ вече писнаха на всички. То бива изкуствена драма и нагнетена интрига, ама тук нещата са не към влизане на годеницата, а към излизане и на тримата заедно, под ръчичка, да се оправят някъде кой кого и защо. Както искат да се оправят, ама тази история става по-банална от онази на Алек, Валерия и кмета на Стара Загора. Там поне делтапланеристи пускаха от небето транспаранти, тук какво - едни татуировки и една вечно намусена актриса.....

Еми, нормално да се изрепчи след всичките коментари на Милена от началото на сезона. На Йордан поне може да се засмееш, а пък нейните са просто жалки. Образцов фермер го направили, по-евтини цени му дали, лелеее, целия български народ може да се изяде от яд.

# 176
Кустев нали беше против групата на  Шаро, как така гледа мача точно с Пешо?

# 177
  • Другата България

Еми, нормално да се изрепчи след всичките коментари на Милена от началото на сезона. На Йордан поне може да се засмееш, а пък нейните са просто жалки. Образцов фермер го направили, по-евтини цени му дали, лелеее, целия български народ може да се изяде от яд.
Това не бяха думи на Милена мисля.

# 178
  • София
На Петър бяха.

# 179
  • при късмета
Кустев нали беше против групата на  Шаро, как така гледа мача точно с Пешо?
Каза си го съвсем в прав текст "Хвани рибка, хвани две, после ги направи на мезе" или нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт