Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 538
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Именно.
Затова се учудвам какво толкова е казала Милена "от началото на сезона", като тя си тръгна в началото му.
Все пак не става да ѝ приписваме всички негативи, казани от всеки за всеки във Фермата.

# 181
  • София
Милена го каза това доста преди днешния епизод - точно същите думи в седмицата, когато това стана. Та по тая логика щом и след толкова време се спомена, няма да се учудя и преди това да са го закачали с подобни неща.

# 182
  • Другата България
Явно, но все пак не са го правили защото тя ги е накарала, преди да излезе, или помнят нещо, казано от нея.

# 183
Именно.
Затова се учудвам какво толкова е казала Милена "от началото на сезона", като тя си тръгна в началото му.
Все пак не става да ѝ приписваме всички негативи, казани от всеки за всеки във Фермата.

Каза, каза и то не малко, но явно я пожалиха.

Върви след него и провокира и той наивен добряк или стратегия, не знам, но и се правеше забележка да престане!

# 184
  • Другата България
Именно.

Каза, каза и то не малко, но явно я пожалиха.

Върви след него и провокира и той наивен добряк или стратегия, не знам, но и се правеше забележка да престане!
Явно не се изразих правилно. Или не ме разбрахте, или аз не разбрах съфорумката.
Не казвам, че не е казвала никога, но не ни е показвано - поне това, за което ти говориш.
Казах, че сега не каза нещо кой знае какво, на фона на останалите, но ако е имало предистория, то това е била капката, която е преляла чашата.

# 185
  • София
Милена харесва да предизвиква хората, дори с цената да ги обиди. Иска да ги "жегне" на всяка цена, за да се покаже колко може да разкрие характерите на когото си поиска. Такава е целта ѝ, мисля. Само че бая се улисва в злобата си и негативите не се бавят.

А то от днешния разговор излъчиха съвсем малка, крайна част. Не изключвам да е имало подмятания преди това.

# 186
  • Другата България
Да, и аз така мисля.
Има попадения, но начинът не е този.

# 187
  • На морето!
За шегите с Боби - Милена просто е изпуснала много време от Фермата и няма как да знае, че тези шеги вече не вървят, мина им времето. Не знам какъв адвокат е, но толкова ръбат човек, че да и да искаш да го харесаш, тя не ти дава шанс. В моите очи тази вечер прекали и това ще ѝ струва играта.

Надя продължава да дразни. Пак жени иска да гони, мисля че с Ангел ги сближава това, че и двамата мразят жените и искат да ги уязвят. Ужасна е.

Стоенча видяхте ли какво направил- скрил бутилката! Казах ви аз, че иска да я занесе армаган от лагера за тъщата, ама вие се смеете. Той сигурно и сапун, лютеничка и поне един буркан сладко ще си вземе за вкъщи, а това приключение ще е подвигът на живота му, нищо че го изкара на мрънкане и хленч, дори и плочките не можа да извади.

Кустев си играе играта систематично, с чувство за химор и ясни идеи. Кефи ме.

Чудя се дали ще им дадат любимата игра на ББ "познай на кого са тези обиди" с цитати от говоренето зад гърба. Такъв ход ще раздвижи играта в насоката, която този сезон следва.

За Ванчето ми е мъчно. Петър се забавлява, а тя така се е оплела милата, наистина ми е мъчно за нея.

# 188
  • при късмета
Милена харесва да предизвиква хората, дори с цената да ги обиди. Иска да ги "жегне" на всяка цена, за да се покаже колко може да разкрие характерите на когото си поиска. Такава е целта ѝ, мисля. Само че бая се улисва в злобата си и негативите не се бавят.

А то от днешния разговор излъчиха съвсем малка, крайна част. Не изключвам да е имало подмятания преди това.
Ако е умна и интелигентна колкото сама претендира, то това би бил последния начин, който трябва да избере. Просто не разбира, че не е нито едно от двете. За нейно нещастие, Надка е в пъти по-умна от нея. Това, че е лоша не я прави глупава

# 189
  • London
Милена обича да провокира, но истината е, че тя се гаври, защото е усетила, че някои си разказват драмите за загубени деца, други за етнос и тн с цел зрителя да е съпричастен и тн. Казват се тия неща в игри под обектива на камерата драматично в точния момент или както Боби нарочно го изплеска точно като беше фермер след като е крил. Мара седнала да говори за ниски топки, Милена имала деца. Тя дето грухти в на хората лицата.....да си мисли за това дето гледат нейните деца на екран и как цяла България искаше да я изгонят дисциплинарно после да й бере грижата на адвокатката. Не харесвам Милена, но мисля, че целенасочено продукцията работи с нея в тандем къде какво да човърка. За да има какво да гледаме все пак и тия тънки коментари как мъжете нямали мнение на Андрей, направо се пробват да режисират събития.....

Надка по-умна? С оглед на какво го казваме? По-добра професия и позиция в обществото ли, по-успешен семеен живот ли, имане? Дълбоко ме съмнява в която и да е от точките да води.

# 190
  • София
Колко пък да е умна Надка, и нейната игра я разбраха каква е отдавна. Тя просто е свикнала да мълчи и да оставя другите да се излагат, да се налага мълчаливо. Милена държи да си каже гласно и ясно какво мисли, как го мисли, защо го мисли, че и да убеди другите. Прекалено много живее в съда.

И не знам Милена това за Надя и Ангел с какви очи го каза, като тя има подобна история и половината емоции ги е преживяла силно, колкото тях. И го разказа в ефир.

# 191
  • Другата България
Надка да мълчи?
Да бе, да.
Пред мъжете, освен когато трябва да пита нещо от сорта на "трябват ли ви прибори, да ви сипя, да донеса още винце, а семките добре ли са опечени...". Бляк.
Иначе пред жените изобщо не мълчи, напротив.

# 192
  • Велико Търново
Верно ли ???? хаха
Кустев и той мазньо . И той на Педишаха налита . Уж бойкоти прави , подви опашлето , пак започна да им готви манджичка , мачлета ала бала , че дуелите наближават
Кустев нали беше против групата на  Шаро, как така гледа мача точно с Пешо?
Каза си го съвсем в прав текст "Хвани рибка, хвани две, после ги направи на мезе" или нещо такова
Точно така. Още в началото на епизода си призна, че ще се присламчва към този, който е удобен в дадения момент. Поне за пред нас не го крие.

# 193
  • при късмета
Не казах, Надка е Айнщайн, казах, че от Милена е по-умна. За сега нейните планове са повече изпълнени от тези на Милена. Преценява по-точно причина-следствие, поотделно с различните играчи и като цяло картинката.
Катрала, защо смяташ, че тя трябва да има твоите критерии за умен човек? Професиите, които ти смяташ за престижни и за които ти трябва ум? Позицията в обществото и семейния ѝ живот също може да се различават от твоите идеали, но за нея да са точно това, което е искала да постигне. Смяташ, че ако някой има различни от твоите идеали и цели е глупав ли?

# 194
  • София
Петър го каза, но завърши с изреждането с гребена, така че цялото беше шега, колкото гребенът ще му помогне, толкова и по-ниските цени. Всичко е на арената, това имаше предвид Петър, аз така го разтълкувах.

Общи условия

Активация на акаунт