Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 620
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 285
Историята с бебето от предния сезон беше голяма гавра с участник, не се сещам за друга такава.

# 286
  • София
Историята с бебето от предния сезон беше голяма гавра с участник, не се сещам за друга такава.
Това беше мега отвратително, щом и аз съм го запомнила.

А от Милена очакванията са малко повече сякаш, Ангел се изгаври с дървения фалос, беше грозно, но не очаквах Милена да падне на това ниво. Нито Милена, нито Ангел и Надя ми харесват.

# 287
  • London
Това беше мега отвратително, щом и аз съм го запомнила.

А от Милена очакванията са малко повече сякаш, Ангел се изгаври с дървения фалос, беше грозно, но не очаквах Милена да падне на това ниво. Нито Милена, нито Ангел и Надя ми харесват.
И аз не харесвам и тримата.

По-лошото е че подозирам повече продукцията отколкото самата Паулина.... За мен си има разни режисирани моменти в договорка с дадени участници за да има повече от т.нар прецеденти и дъвка за зрителя.

# 288
  • Велико Търново
La Catrala, като написах "бъркане в рани", имах предвид това, което направи Милена. Но не смятам, че от продукцията има някаква намеса и че някой ѝ е подсказал какво да каже. Най-малко пък точно това.

# 289
La Catrala, като написах "бъркане в рани", имах предвид това, което направи Милена. Но не смятам, че от продукцията има някаква намеса и че някой ѝ е подсказал какво да каже. Най-малко пък точно това.
Дори и да и е подсказано или казано какво да каже, какъв човек трябва да си за да се съгласиш.

# 290
Кой човек, загубил дете, не мрази целия свят? Не мога да си представя нещо по-ужасно да ми се случи, а и накрая някой да ме обвини, че си виновна за това. На такива хора им е простено да мразят всичко и всички, но те продължават да живеят в същия този свят и да се борят доколкото могат да се съхранят и продължат напред. И Ангел и Надя са много повече хора от измислената адвокатка, фалшивата актриса, набедената певица и т.н., но само за тези, които имат очи да ги видят. Те имат право да са зли и имат право да говорят или да не говорят за това, което им се е случило,  за разлика от лиглата Милена, на която цял живот ѝ се сервира всичко наготово и се чуди по коя телевизия да се показва. Тя защо е толкова зла? Радвам се, че се върна, защото след напускането ѝ във ФБ се носи едно мнение, че  е наклепана от продукцията, но всъщност не ѝ трябва да ѝ подсказват, тя сама ще си покаже рогата. Всъщност може да бъде още по-гадна и безскрупулна - чакам да видя докъде ще стигне.

# 291
  • София
Аз пък смятам, че е било идея на Поли това с бебето миналата година, търсила е начин да се върне за малко. Наистина беше много долна постъпка, Краси не го заслужаваше.

# 292
  • София
Да, ама Краси си ѝ прости и дори си бяха заедно някакво време след формата, което аз пък никога не бих могла да проумея...

# 293
  • Велико Търново
Дори и да и е подсказано или казано какво да каже, какъв човек трябва да си за да се съгласиш.
Точно. Даже тъкмо се връщах да си редактирам мнението.
Няма да я заставят с опрян в гърба автомат, я. Пък и нали уж се има за интелигентна, би ли се поддала на подобна манипулация - да се показва такава, каквато не е.

За миналата година и според мен идеята е била на Паулина. За намеса от страна на продукцията имах предвид по-скоро, че са реагирали с "едвам ни нави" и че я реализираха. Иначе не смятам, че ще тръгнат да създават гавра с нещо толкова съкровено. Все пак са бащи.

# 294
  • London
Армихаус, разбрахме, че имаш лични вражди с Милена и твоите разнасяния на личния й живот тук и изказвания не бяха по-различни от нейните за които роптаеш. На мен лично ми дреме на сайдера за Милена... Не ми е роднина, че да ме вълнува чак толкова каква е и що е. Ще си излезе покрай голямата уста и след 5 дена никой освен теб няма да я помни..

За рейтинг на всичко са готови по телевизиите. Аз не бих била толкова категорична, че са се сетили, че са бащи в случая.... От рейтинга зависят печалбите им, сигурно разделят професионално от лично.

# 295
Милена ми опротивя като стана фермер, преди смятах, че ще е много силен претендент. Много ми се ще да видя Ангел фермер, а не вечния ратай милия. Надя мен не ме дразни. Даяна....излага се  това момиче с тази ревност, дори не прави опити да се прикрива. Не бих живяла с такъв човек, каквито и други достойнства да има

# 296
Кой човек, загубил дете, не мрази целия свят? Не мога да си представя нещо по-ужасно да ми се случи, а и накрая някой да ме обвини, че си виновна за това. На такива хора им е простено да мразят всичко и всички, но те продължават да живеят в същия този свят и да се борят доколкото могат да се съхранят и продължат напред. И Ангел и Надя са много повече хора от измислената адвокатка, фалшивата актриса, набедената певица и т.н., но само за тези, които имат очи да ги видят. Те имат право да са зли и имат право да говорят или да не говорят за това, което им се е случило,  за разлика от лиглата Милена, на която цял живот ѝ се сервира всичко наготово и се чуди по коя телевизия да се показва. Тя защо е толкова зла? Радвам се, че се върна, защото след напускането ѝ във ФБ се носи едно мнение, че  е наклепана от продукцията, но всъщност не ѝ трябва да ѝ подсказват, тя сама ще си покаже рогата. Всъщност може да бъде още по-гадна и безскрупулна - чакам да видя докъде ще стигне.

Аз пък си мисля , че човек който е изстрадал някаква мъка , обикновено става по -добър , по смирен и по разбиращ околните. Да има го този яд , но той е докато е прясна раната .
За мен Надя е зло същество , вероятно по рождение. Да интересна роля си е избрала - на грижовница и към мъжете и към кучетата (без жените щот те не са хора). Значи все пак е интелигентна, може да не си това за което се стремиш да се представиш, но поне си избрал правилен и положителен персонаж. Но това събиране на групичка и дискриминиране и подтискане на някой, независимо на какъв принцип - че е ром(националност), че е глупав , че е грозен, че е гей или каквото и там да е го непонасям. Крайно време е обществото ни да излезе от анадола и да започне да уважава другия , какъвто и да е той. Редактирам се - и да не го уважаваш, но поне да не скачаш срещу него с вили и разпни го

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:35 от AuroraBB

# 297
Това дали Надя е станала такава, каквато е ( както и Ангел) заради случилите им се нещастия, можем само да гадаем. Тяхно право е да споделят мъката си, особено в игра, която именно това цели. Това беше някакъв вид игра-терапия. И те бяха до болка честни, да. За да може после Милена да се прави на голяма психоложка. Ами добре че навремето е извадила късмет със сина си въпреки всичко да се роди здрав. Защото по нейната логика, каквато е хаплива докато Уж го играе щастлива, представям си иначе какъв изверг щеше да е....мдам...
Лично аз смятам, че преживения негагивен опит в повечето случаи ни прави по-лоши, отколкото обратното.
Но...вчера си говорихме с ММ по темата. И ме пита: добре де, кажи ми аз лош и нещастен ли ти изглеждам. Той пък като дете е изгубил майка си. Ами...грам злоба не виждам в него. Така че, може би характерът си е и въпрос на среда и възпитание. И няма нужда да се бърка в хорските рани, за да се покажеш какъв разбирач на човешката душа си.
Апропо лепенето на Ванчето на разни диагнози за разни дефицити от неспециалисти без преглед и без изследвания  тук е не по-малко нелепо.

# 298
При Надя има и друго. Преживяла е ужасна загуба. И явно не е имала никаква подкрепа. И не само това, ами е била обвинена че е и виновна. Може би това и е повтаряне доста пъти. Де факто била е сама с огромна мъка и с агресор до себе си, който я тормозил и за това. Насаждал и е вина, огромна вина
Даже е много добре на фона на изживяното

# 299
  • London
Всеки си има своите болки, загуби и тежести, не е само Надя. Уважавам хора, които не акцентират върху това в комуникацията си с околните. А тя още от визитката бам... Бях с алкохолик, той ме тормозете с години. Вие ако участвате какво бихте казали във визитките си, интересно ми е, защото аз например не бих пляснала подобно нещо и да е факт примерно.

Общи условия

Активация на акаунт