Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 538
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 345
Дана, благодаря ти, че писа. Оправда някои мои съмнения.
Кат, да мериш една мъка с друга е много тъпо. Мъката не е салам да я отрежеш. Но чуждата винаги изглежда по...хм...пренебрежителна. Толкова по темата с откровенията на Милена.
Вече разбрах какво в нея дразни толкова много. Прави се, че те разбира и подкрепя и в един момент използва слабостите ти срещу теб. И върти тръна докрай. Няма, майко, никакво сапикясване, никакви граници.
Ей така навремето една по-възрастна колежка-доносничка на шефа си вреше носа в животите ни. Че и като ти извърти някой кален номер все с добри намерения беше и все " като майка на дъщеря ти казвам...". Абе каква майка си ми ти, бе, клюкарко...Точно за тази се сещам вече като видя Милена със безумния стъклен поглед.

# 346
А след изказването ви за Милена ми е ясно какво поведение толерирате.
Първо никой не се е водил по някого там за Милена и второ тя се държа с всички така сякаш са под нивото и и вкарваше ехидната усмивка във всеки разговор.

Дана , ако си изобщо ти . можеш ли да ми посочиш с какво именно теб обиди Милена , или какво конкретно те накара да се чувстваш под нивото и . А за усмивката във всеки разговор, не можеш ли да приемеш,че на теб ти се струва ехидна и това си е твое субективно мнение, което може и да не е вярно

Да, след като приключи предаването ще поясня.
Извинете, но се чете всеки ред, до колкото разбирам.
Нямам право.

# 347
  • София
Милена не може да го каже по интелигентен начин, защото не е такава. Тя, ако можеше да ги постави на място с две структурирани изречения, нямаше да прибягва до събития извън Фермата.

# 348
Какъв имунитет с исторически въпроси е печелил Калоян в трети сезон? Joy
В трети сезон в  историческите игри се състезаваха на отбори и печелеха награди, не имунитет. Първо им пускаха исторически урок, после отговаряха на въпроси от него.
От Станислав никой не можа да се добере до имунитет тогава, такива са сега битките за имунитетит от дуел.
От симпатия към участник някои са способни да си измислят несъществуващи неща.

# 349
  • София
Да,Яни колко гурме вечери с различни дами отвъртя Simple Smile

# 350
  • London
Дана Милена, ако помня добре не те прати на дуел, а и май те прати на търг. Бъркам ли? Все пак можеше доста по-лошо да се отнесе....Лично към теб не я видяхме с лоши чувства....с Надя, че си ги мерят е друга работа.
Калоян не е печилил това да.....но имаше май амулет или нещо от сорта да може да се имунизира за дуел или нещо подобно. И помня, че го ползва точно преди финалите някъде.

# 351
Кои мислите, че ще бъдат ратаи?

Извинявам се, ако вече е коментиран този въпрос, но ми е интересно дали някой ще познае. Simple Smile

# 352
Даяна и Стоян

# 353
  • Варна/Лондон
Аз сега гледам повторението от снощи, и мигам на парцали Даяна как се излага с повода който си намери да ревнува. Това момиче има сериозни проблеми, и почвам да си мисля, че вината в нея да попада все на... такива, от които се оплаква. Ми че тя на един сериозен мъж ще му скъса нервите за има няма седмица, ако издържи човека. Чак ми е жал, хубаво момиче а толкова ниско да се оценява.

# 354
  • София
Според мен Милена ( ако случайно не спечели имунитета), за мъж не знам защо си мисля за Данчо.

# 355
  • Sofia
Калоянчо и на мен ми беше много симпатичен, свястно момче, жалко,  че не спечели тогава.
Този образ Яни,  виждам, че много хора го харесвате, у мен обаче остана усещане, че  не е много наред с главата.

# 356
Кои мислите, че ще бъдат ратаи?

Извинявам се, ако вече е коментиран този въпрос, но ми е интересно дали някой ще познае. Simple Smile
Ще позная, че ще ги определят Петър и Калоян 😀 Аз бих избрала Даяна и Ангел, а за първи дуелист бих посочила Ангел. Но понеже не вярвам нещо интересно да се случи тази седмица, ще предположа Милена и Стоян и първи дуелист Стоян.

# 357
Амулета на Калоян му го дадоха Майора, Мама Галя и Мустафа, амулет за защита от дуел преди финала, да.
Дали тази година ще има такова нещо?
Мисля, че Яни си е съвсем наред, просто малко смотан.

Дана, отпадналите участници влизахте ли да гласувате за финалисти?

# 358
Ратаи мисля ще са Милена и Стоян.

Милена ги е подхванала още на закуска. Всички седнали на палачинки, тя явно е започнала с една сериозна тема, с друга, досадила е ужасно - въртяха очи в отегчение, докато стигна до децата и защо някой е нещастен, пак според нея. За мен освен поредната липса на такт, тук търсеше точно внимание, така да ги хване всички на масата, да няма измъкване. Ако забелязвате всеки гледа да я отбягва. В стаята на Данюви стои пред вратата и държи да се доизясни, а Данчо едни опити прави да се измъкне, успява и излиза, а тя затваря плътно вратата и продължава да дудне на Даяна.Smiley

Благодаря за отговорите относно Калоян. Много усмихнат и ведър момък и редовно качва снимки с баба и дядо от селската къща. Обича си ги и хич не се е самозабравила се "звезда".

Нина, аз малко на шега за зодията на Надето. Нямам представа коя е, но нали нашата е все в топ 3 на оплюти най-най, та и лепна на Надя Smiley

# 359
  • София
А защо мислите, че ще е Стоян, аз мисля, че ще е Данчо, за да ги разделят малко с Даяна.

Общи условия

Активация на акаунт