Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 534
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 360
На Даяна ревността не е от типа "страх ме е, че ще ме замени с друга", а по-скоро опит за подчинение и задушаване на възлюбения. "Няма да говориш с тази, защото не ми харесва." Доста силно изразено чувство за собственост. А още до целувка не са стигнали.Представям си след секс какво чудо ще е.
И как само тихичко натяква с едно сурово гласче...хем да не чуят другите, хем съвсем като съскане.

# 361
  • Варна/Лондон
И във визитката на Веселка имаше в прав текст, че бащата на първото й дете я е биел. После в интервютата съвсем друго каза. Дали е била нейна идеята, или на продукцията - факт е, че тя го казва съвсем  буквално във визитката, а след като спечели, се отметна. Затова сега съм с едно на ум за бивши съпруги/съпрузи/годеници. А, да! И на Марго оплакванията от покойна майка и от съпруга също не ми бяха оправдание за поведението в играта. Сега по същия начин - едни твърдения. Конкретно от Надя помня, че тя е държала срещу бившия си нож, но се е въздържала (вероятно за самозащита искаше да каже).
Да, като на Мария оправданието, крешях ти, че ще те завра в пич*а, защото наш'те обичат повече брат ми.

# 362

Дана, отпадналите участници влизахте ли да гласувате за финалисти?

Декември, когато се снима финал.

# 363
Кои мислите, че ще бъдат ратаи?

Извинявам се, ако вече е коментиран този въпрос, но ми е интересно дали някой ще познае. Simple Smile
Ти знаеш ли кои ще бъдат?Не питам кои са,  защото съм наясно че не трябва да казваш,  а само питам дали знаеш:)

# 364
Нали коментираха как Даяна без Даню е жив зян и че ще намерят начин да я откъснат от него. Ако искат да я подразнят на макс- пращат я ратай, изолирана от всички да си мисли той какви ли ги върши без нея.

# 365
Е, Алба, какви да ги върши Даю, то има ли подходящи жени там, та да има поводи за ревност Дая, милата.. Joy

# 366
  • London
Калоянчо и на мен ми беше много симпатичен, свястно момче, жалко,  че не спечели тогава.
Този образ Яни,  виждам, че много хора го харесвате, у мен обаче остана усещане, че  не е много наред с главата.

Защо да не е наред с главата? И по принцип има много хора казано на жаргон ''не наред с главата'', но пък готини.

Шкафа, ако направи Даяна ратай с цел да раздели нея и Данчо ще да е от чиста женска злоба, защото при Даяна и Данчо има реципрочност в чувствата, а при нея е като да гониш бързия влак..... хаха.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 367
Милена, мисля, че ще е ратай, щото е проспала часовете по история, не я понасят и ще предпочетат да не им се пречка. Избор на Ваня.
Стоянчо също няма да се спаси, така че Петър, ако е проумял думите на Андрей ще го избере за ратай и първи дуелист.

Нали коментираха как Даяна без Даню е жив зян и че ще намерят начин да я откъснат от него. Ако искат да я подразнят на макс- пращат я ратай, изолирана от всички да си мисли той какви ли ги върши без нея.

Коментират го, но не вярвам да посмеят. Би било страхотно раздвижване.

# 368
  • при късмета

От симпатия към участник някои са способни да си измислят несъществуващи неща.
Може просто да не съм запомнила правилно. Мина много време, ТВ предавания не са ми крайно важни, че да помня подробности. А ти как реши, че си измислям, вместо, че съм объркала сезоните (защото имаше и сезон, в който имунитет се печелеше по този начин) или, че не съм запомнила и го заявяваш като факт?
Сега пък и интелигентен начин, истината, както и да я кажеш боли, това е.
Разбира се, че има интелигентен начин. Можеше само да посочи факта, че само с нея се държат лошо, да каже примери, като например на дуела и това е начина. Само факти. Няма нужда да вкарва починали деца в аргументите. Пак щеше да е нейната истина и пак щеше да го е казала

# 369
Кои мислите, че ще бъдат ратаи?

Извинявам се, ако вече е коментиран този въпрос, но ми е интересно дали някой ще познае. Simple Smile
Ти знаеш ли кои ще бъдат?Не питам кои са,  защото съм наясно че не трябва да казваш,  а само питам дали знаеш:)

Да, но като знам за събитията през седмицата ще очаквам с интерес.

# 370
А защо мислите, че ще е Стоян, аз мисля, че ще е Данчо, за да ги разделят малко с Даяна.
Мисля за Стоян, защото на никого от мъжете не му се рискува да е избран за втори дуелист, а него не го вземат за конкуренция.

# 371
Аха, Ма Ко, и затова си измисли някак, че Калоян е печелил имунитет след имунитет, та да си защитиш тезата колко много е заслужавал да е финалист. Ми, добре. В този сезон (за първи път, мисля) има битка за имунитет И от ратайство, отделно И за имунитет от дуел, защото за първа година можеше (досега) на дуел да ходи Не само ратай.
Та, да, измисляш си несъществуващи неща. Но, не ми пречи, смешно е просто.

# 372
  • London
То пък не стига, че Стоян е най-слаб там ми и първи дуелист да го пратят.

# 373
  • Варна
И аз съм за Стоян и Милена.
Мислех за Ангел и Милена, но едва ли ще им стиска да изберат такава взривоопасна комбинация.

# 374

Да, но като знам за събитията през седмицата ще очаквам с интерес.

Значи ще е интересно,  да гледаме:)Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт