Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 418
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 480
  • London
И по-хубаво.... Чета във фейсбук възмутени хора пишат, Надя рекла, че задушница било ядене и пиене на корем. Не, че го попичитам този ден и спазвам някакви неща като жито, за Бог да прости и тн, но не бих се изразила по този неуважителен начин.

# 481
  • София
Познах за Милена и Ангел. Беше логично и двамата не ги харесва и да имаше избор от всички, пак щеше да ги избере.

Ако е женски дуел, се надявам Надя да си, удържи на думата и да не се бори за имунитет.

# 482
Дали въпросите за имунитет всеки вторник са от Алманаха? Защото се учудвам от знанията на Даяна по история иначе... А има трудни въпроси според мен.

От предния Алманах са.

# 483
  • Варна
Познах за Милена и Ангел. Беше логично и двамата не ги харесва и да имаше избор от всички, пак щеше да ги избере.
Не  е точно така. Всички мъже от агитката на Поли с изключение на Ангел бяха с имунитет.
Ванче реално нямаше друг избор.

# 484
  • София
Не  е точно така. Всички мъже от агитката на Поли с изключение на Ангел бяха с имунитет.
Ванче реално нямаше друг избор.
Да, де, аз казах, че смятам, че и никой да нямаше имунитет, пак тях щеше да избере. Колкото и да се прави на хепи с всички, тях двамата не ги понася и не ги иска във Фермата.

# 485
В четвъртък избират първи дуелист, нали? В сряда обикновено са много скучни епизодите, готвят основно, да се подхранят, че са умрели от глад.
А Д и Д с измислената любовна история са толкова скучни, че нямам търпение някой от двамата са изхвърчи вече.

И все пак - някой помни ли да е имало имунитет за втори дуелист в предишни сезони? Stuck Out Tongue

# 486
Ангел с Ваня се е държал любезно като английски лорд в сравнение с Петър. Да му връща шкафчето и малко да се стегне момата.

# 487
Ооо, крадльото колко лош могъл да бъде!
Задник, използва момата, и сега го играе на мъжкар!

# 488
Какво друго да се очаква от човек, който хвърля салфьетки и се хвали с кражби..... Пълен отврат.
Тоеа ли бѝло мъжкар... не знаех. Trollface

# 489
  • London
Ензим, миналата година имаше такъв имунитет мисля. Първо имаше тест по история за ратайство и после битка за имунитет от дуел. Поне мисля, че точно на тези битки Велислава ги мачкаше, а майка й на историята.

# 490
  • Тра-ла-ла
Когато трябваше да пишат по телата си разни обиди по техен адрес - по спомен по Пешовото имаше "егоист" и "боклук". Така го наричали бившите му. Ще вземе да се окаже вярно. Киселяк, мрънкач и мързелан. А, да...и заядливец. Все гледа тънко да обиди Хепито

# 491
  • София
Добре де-в онзи сезон,когато няколко момичета се биха за връщане във фермата,победи Христина и я върнаха директно като фермер на седмицата.
Колко хубаво щеше да бъде и сега да е така Simple Smile
Още не съм гледала,но имам желание,ха-ха.Но пак скука-Милена и Ангел ратаи  -част пета.
Трябва да ги помислят малко тези правила.Например-не можеш да си във финалната четворка,ако не си бил ратай,фермер и участник в редовен дуел на Арената.

# 492
Еми аз пък си пуснах сълза с обичая, разчувстваха ме...
Според мен женски дуел Милена- Даяна/ Надя.
Миналата година имаше имунитет от дуел.

# 493
  • София
Миналата година нямаше епизод без игра.Имаше и дуел за фермер на седмицата.

# 494
Обаче Кустев как имитира Ванчето, че била Бейби тв. Уляля, йойойо, Кустиии...😂

Общи условия

Активация на акаунт