Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 72 383
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Слагам в скрит текст, защото е свързано с промото, а някои не гледат и него и ще се съобразя.

Скрит текст:
Дали сръднята на Пешо няма да е, защото е решило Ванчето да прави мъжки дуел? Той сърдит и ругаещ се изнася от къщата на фермера...
Не вярвам. Рано е още да се казва какъв ще е дуела.
Освен това Ванче 99% ще направи мъжнки дуел, 1 % е заради неприязънта и към Милена.
Много сте го намразили тоя Петър, не мисля, че ще прави женски номера точно заради това...Joy

# 556
Доста елементарно мъжле е Пешко, чак пък да сме го намразили...Просто такива тъповати хора не харесвам.
Забравихте ли, че ѝ държеше сметка на Ванчето защо не е гласувала за Калоян?

# 557
И аз не мисля, че е заради това. Много ще се изложи Петър иначе.

# 558
Ванче, ако е с всичкия, ще направи точно сега жемски дуел- сори, но не е моментът за лични симпатии, а да си изчисти със сигурност един силен играч от останалите жени, която и да е. Обаче, ми се струва, че пак ще се подведе по Пешко, който мисля, че иска мъжки дуел, да си чисти той пътя...

# 559
Не съм впечатлена! Кa`ам ви не съм впечатлена!

Ангел има транспортна фирма, което предполага повече от един камион, според мен.

Чичо Митко си е джаста-праста. И с Ангел като строиха оранжерията и сега с Боби работи по същия начин. Боби иска да е идеално мерено, всичко точно, те с Калчо тук пуснали кол, там поизкривили...А Калоян едва диша и го мързи да замята чука.

Най-много щях да се израдвам, ако Ваня беше пратила ратай малкото леке, което се пени как Ванчето не обявила истинските си мотиви при избора си. Ми тя и него не харесва. Тоз Петър ѝ яде не главата, а играта. Накрая ни Пепи, ни пари.

Най-интересно ми беше ратайството на Ачко и Мимка. Картофки му опържи, салатка наряза, ако и бири крадне Милена, ехеее!

# 560
Ясно Мери Simple Smile
Той пък за Ромео е дъртичък, но ако разровим в творбите на ШекспирТ все ще намерим някой подходящ образ. Нали бил описал почти всички възможни типажи.
Ии.  ЕВРИКА! Измислих! Хамлет ще му ходи. Да бъдИ или да нИ бъдИ? Или с коя да бъдИ?

Ох, дано Ваня направи мъжки дуел между Арес / Ангел/ и Аполон Joy

# 561
  • Другата България
Хамлет.....Joy
В десятката.

# 562
  • Sunshine state
Въобще не ми дреме за Ванчето и за това искам мъжки дуел. Писна ми да гледам тия кокошки на арената. Айде малко разбообразие.

# 563
Оф, забравих нещо "важно" Satisfied
Скрит текст:
Днес няма да избира първи дуелист, едва ли заради това е сръднята/разводът. Кой го знае за какво се е разсърдил крадльото с каскета.

# 564
Все забравям да се възмутя от грозната люлка, която чиче измайстори в свободната седмица. И табелките са отвратително грозни, а какви са тези френски препратки така и не разбрах -"Льо музика и сън" ? Нерде Витоша, нерде Френски Прованс, може би? Smiley
Липсват хора с око за красивото и естетично.
Миналата година много красоти си измайсториха.

А дали ще има седмица на разменените полове? То жени в ролята на мъже не останаха. Но пък плетачки и готвачки този сезон има в изобилие.

# 565
  • Пловдив
Нещото, което най-много ме дразни в сезона, е колагенчето...Толкова нескопосана реклама. Бабите едно време след работа на къра само колагенче са пили...

# 566
  • Sofia
И sdi щита.

# 567
  • София

Най-интересно ми беше ратайството на Ачко и Мимка. Картофки му опържи, салатка наряза, ако и бири крадне Милена, ехеее!
Разкошотия!Такава идилия-наистина само това запомних от епизодчето.А,що Мимка да краде.Ачко отговаря за мъжките работи,пък и не е списвал скоро в криминалната хроника.
Надка като видя любимеца й колко е хепи ,чак комплимент направи ,малко изпросен де,но комплимент.
Сега остава да се коалират тримата и да покажат що е то отровно трио,а не някакви жалки опити за такова Simple Smile

# 568
По повод рекламите в продукцията, че стана на въпрос. Имаме и мокри кърпички, и храна за кучета.

# 569
Нещото, което най-много ме дразни в сезона, е колагенчето...Толкова нескопосана реклама. Бабите едно време след работа на къра само колагенче са пили...
Още повече, че бульон от кости е една чудесна и препоръчителна алтернатива и добър източник на колаген. И би се вързало готвенето му със занятията им.

Общи условия

Активация на акаунт