Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 72 302
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 570
Все забравям да се възмутя от грозната люлка, която чиче измайстори в свободната седмица. И табелките са отвратително грозни, а какви са тези френски препратки така и не разбрах -"Льо музика и сън" ? Нерде Витоша, нерде Френски Прованс, може би? Smiley
Липсват хора с око за красивото и естетично.
Миналата година много красоти си измайсториха.

А дали ще има седмица на разменените полове? То жени в ролята на мъже не останаха. Но пък плетачки и готвачки този сезон има в изобилие.

Сериозно ли???Мислех , че всички  са такива до сега и се надявах на седмица на всеки да си заеме пола Sweat Smile

# 571
  • София
GrinningGrinningИзненадааа Grinning

# 572
  • София
Ох,биваше ли чак толкова нагледно-образно Smile

# 573
# 574
Монтаж е налЕ Simple Smile

# 575
не е монтаж ...

# 576
По подразбиране Майка на Майките за вечни времена е мадам Ирина Тенчева, но щом е само за България - що да не е Весито... Догодина - Мара мисис, Ваня - мис.

# 577
# 578
  • London
Кой й плаща на тая Маринова да прави тъпи конкурси и да раздава лентички на познати?Ех, ех.....

# 579
Аз на сезона му писах тройка точно заради рекламите. Иначе щях да пиша 4. Ужасно досадно е.

Веселка изобщо не я познах. Просто се сетих коя ще да е, щом я слагате в темата. И после не били нагласени тези конкурси.

# 580
  • Вестерос
Абе беше сякаш по-истерична с един писклив глас. Като почнеше как е спала по пейки и надигнеше вой, де що някой нещо заразказва, още помня Вили нещо споделяше за някакъв мач на Барселона дето не отишла с баща си и тази не я доизслуша, прекъсна и се почна.... АЗ, АЗ , АЗ , АЗ..... трамвая, пейката хаха. Кошмарно направо си беше. Такъв индивид за какво се пъне на финал, да чуе 5% вот ли, що ли? Или много грешна самооценка?

Не беше ли с куфарите и саковете в трамвая Grinning

# 581
Все забравям да се възмутя от грозната люлка, която чиче измайстори в свободната седмица. И табелките са отвратително грозни, а какви са тези френски препратки така и не разбрах -"Льо музика и сън" ? Нерде Витоша, нерде Френски Прованс, може би? Smiley

Е, хайде сега.. не стига, че майстори ги направиха, а сега и дизайнери пък да били. Ми това на 90% от тях не им влиза в квалификациите, а какви сгради издигнаха. Според меен си се справят добре, при все че, сигурно са очаквали да доят, а не да коват.

# 582
Тифани, точно. Тя по-скоро и като Мара - учителката нещо овика Веселка, че не измила чиниите примерно, Веселка ревне, и другата й тя да се оплаче, че не й бил лесен животът. Както Мара, като стана напечено с  Поли, и родителите им ги били делили.

# 583
Скрит текст:

Е, хайде сега.. не стига, че майстори ги направиха, а сега и дизайнери пък да били. Ми това на 90% от тях не им влиза в квалификациите, а какви сгради издигнаха. Според меен си се справят добре, при все че, сигурно са очаквали да доят, а не да коват.

Като не им идва отръки да не се занимават с неща от които не разбират. Пейката си беше сбирщайн на дървесина, а изпълнението грозно. Според мен и собственика-Андрей не остана възхитен, както и оценяващите, ако помня Иван беше.

# 584
😁ентусиазъм само не е достатъчен, да . Но чичо Митко сигурно си ги харесва.  Странна естетика, да не кажа липса. Как ли се вихри у дома...😁😁

Общи условия

Активация на акаунт