Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 393
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 660
Извинете, Дана кога е влязла във фермата? Имаше кадър на нея и Милена на мивката, докато хвалеха колко се променила Милена.
Аз верно, че гледам с половин око ама това го видях Simple Smile
Това ли?
Скрит текст:
Да

# 661
  • Велико Търново
И това според теб е Дана ли?
Вгледай се малко по-внимателно

# 662
Все повече ми харесва как си хортуват Анго и Милена. Какви приятелки трябвало да има всяка жена? Joy
Милена наистина може и да се разбира с жени, защото няма за какво да им завижда - хубава, с кариера и щастливо семейство. Ми, като се замисля - и аз се разбирам с жени, сигурно по същите причини. Sunglasses

# 663
  • London
Сега гледам записа... Абе Александра как може такава прегоряла баница да изтипоса на екран. JoyЦелия гърч на Данчо за черна баница. Head Band

Аз сега гледам някои неща на запис от епизода.... Ваня му досажда все Петър това, онова. Видно вече му идва до гуша от това нейно влачене. Общо взето не я виждам като особено осъзнала се, ще е насила осъзнала се понеже той се е дръпнал да го кажем....

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 00:10 от La Catrala

# 664
  • Другата България
Още не съм гледала, ама ви чета.
Май дуелът все пак ще е мъжки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 665
Да се надяваме. И Анго да победи, разбира се, че и без това е скука, без него - съвсем ще затъпее.

# 666
Мара може да ви на Ока , ама може и посред нощ да стане в студа по гол ....и да ви запали печката. Баш тя ми е женския вариант на Анго. Една такава недодялана симпатяга ...хем ме дразни хем ми харесва

# 667
И това според теб е Дана ли?
Вгледай се малко по-внимателно
Май в Ванчето, права си.
Тази жена като излезе от фермата директно да пуска бръснача до гола глава, тая коса няма да успее да я среше

# 668
  • София
В сряда епизодите са малко скучни. Беше ми интересно за банатските българи и Пешко-Шкафче.
За банатските ми направи впечатление как жената говореше само на Кустев като разказваше, някак едни хора имат повече харизма, отношение, Стоян отново беше като статист. Да, готви си и той, не е мързелив, но като присъствие го няма.

За Шкафче и Пешко, да, ако са гаджета, да ѝ запали печката, ама в случая, той иска да спи, тя свещи пали, това значи да му шуми още 2 часа, докато се изкъпе. А явно не беше студено вътре, щом той беше по гащи, вече с мокра коса е друго.
Той се държи грубо с нея, определено не я харесва, ясно е, че не са един за друг. Тя обаче трябва да си извади изводи защо привлича такова отношение и да си поправи речника. Тя още от началото го обижда и не само него. Ако на нея някой ѝ говори така, дали ще ѝ е приятно. Тя за половин лоша дума започва да реве, а какво остава, ако някой постоянно ѝ намила, че  е тъпа.
Едно е лигавене и да си казвате така като се гушкате примерно, какво някои хора се закачат с половинка, друго е докато се карате. Аз не бих била доволна, мъжът ми да ме обижда тъпачка, смотанячка, да ме псува. Тя не влага агресия, но пак целта е да обиди.
Като не я устройва той как се държи, приключва нещата. Какво е това, аз ти казах да си събираш нещата, ама не го мислех, ама ела си. Не става така. Какво си мислеше, че той ще ѝ се моли да остане ли. Пука му за нея.

# 669
  • София
Йордан, завалията, си е загубил ума по Даяна. И писмо пише, и плаче.... А тя направи крачка назад. Може би вниманието му я ласкае, иска да има близък човек вътре,  даже за предпочитане- мъж, но май не й стиска да прекрачи границата на приятелството. Или поне не по телевизора. Поне днес не я видяхме да побутва Данчо в посоката, в която поема - да се раздели с годеницата си.
И какво излезе? Че тя се е огледала и в Петър, и в Калоян... но те не са откликнали. Само Данчо е поддал. Simple Smile

Годеницата пък качва едни сторита тези дни.... Може би Данчо е излязъл и са се събрали, все пак.

# 670
  • Другата България
Каква "изненада"! Joy

# 671
Може , но наистина ми е неразбираемо как може да те дразни, че някой пие кафе и кола, а не -вода.
Може би я дразни, защото са вредни, а тя май спортува доколкото разбрах. Изкачва върхове
На езика ми е да напиша какво изкачва, ама няма Simple Smile

# 672
Аз мисля,че Ванчето прекали.Малко 6ти клас зимната ваканция е тая работа .И това тъпак,идиот, ми не може така.Ванчето е застинала някъде в 6-7 клас , атака мъж скоро няма да намери.
   Мисля,че ще има мъжки дуел,надявам се.Гледа ми се нещо по-зрелищно и напрегнато.
  Аз продължавам да не харесвам Милена,даже като Надя - не я дишам.Не харесвам такива хора като нея - все да разчоплят,все да кажат,да обобщят,пък като каже и "затова и така е в обществото и политиците" съвсем ме губи.
   И на ме ми направи впечатление как бабата говореше на Кустев.Аз видях един път,в който се обърна към Стоян.
   И Дая да види как се държат Мара и Кустев-ето това са си дружки, а не като тях.
   И пак писмо!!!Сериозно ли????

# 673
След такива епизоди започвам да съжалявам, че в анкетата оцених сезона  със средна оценка, вместо със слаба.
А ако Юхуу направи мъжки вместо женски дуел само ще докаже, че единствената и мисъл в главата е за мъж.

# 674
Продукцията, наемете нови сценаристи-манипулатори...сори, исках да кажа психолози , за да Ви дадат нови идеи. Зациклихте и все по-зле става.
Да сложите няколко тъжни човеци в една гора и да се надявате ,те да са достатъчно огорчени и озлобени за да Ви направят рейтинга, май не е точната рецепта. Любовните историйки нагласени ли са, не са ли...гласът зад кадър настоява, че Данчо е много,ама много запленен от Даяна ...ама нещо и там куца.
Аз разбирам, че от нищо нещо трябва да скалъпите, и разбирам, че е трудно, личи от скучните епизоди. Може би сложете повече усилия при подбора на участниците, много зле тази година.
Непоискан съвет давам, ама съсипвате ми настроението значи...

Общи условия

Активация на акаунт