Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 393
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хайде пак писмо, тея сериозни ли са?!

# 601
  • Sunshine state
Гнусен и долен ми е Данчо. И Даяна покрай него ми опротивя рязко с тия сърбежи.
ООО, на Мима мъжът й бил интелигентен. Хахах, голям виц!

# 602
от умен и интелигентен аз правя разлика....

# 603
Гнусен и долен ми е Данчо. И Даяна покрай него ми опротивя рязко с тия сърбежи.
ООО, на Мима мъжът й бил интелигентен. Хахах, голям виц!
Ай сега. Ми не върви да каже мъжО ми е тъпанар и прост. Пък ако го сравнява със себе си може да и се вижда интелигентен

# 604
Като им слушам критериите за мъж -да танцува и да пие вода и се хващам за главата.
На Ваня и се ще да си свди по кафетата с Петър, но си прави сметки бвз кръчмар . Според мен на него тотално му писна от нея.

# 605
  • Sunshine state
Направо съм в потрес колко меркантилни са тия вътре. Много смешни критерии вадят за мъже. Те за това са и на тоя хал - и двете се нахендриха яко.

# 606
  • София
Кълват на гола кука 😁

# 607
Според мен е по-нормално да си търсиш успял мъж , а не такъв, който танцува добре.😀

# 608
То на Дая критериите.... тази жена, ако не слезе на земята, дълго ще плаче.

# 609
Надя къде спи? Всички ги дават по спалните - МАра с мъж пък навряна с Кустев? Много ми е странно това спане по двойки?
Защо не спи  с Надя например?

# 610
  • на село
Какви критерии, кво чудо, много изисквания, аз едно време / да прозвуча като бабите, не, че не съм де, пък и беше в миналия век/ като се запознахме с моя мъж,  въобще не съм мислила, може ли да танцува и т.н като дойде тръпката, то се усеща.

# 611
Аз лично нямам нищо против критериите на Дая и Ванче. За тях тези качества може би са наистина важни и ако мъжът не ги притежава просто няма да им е комфортно с човека срещу тях. Но това е моето мнение де😊

# 612
Може , но наистина ми е неразбираемо как може да те дразни, че някой пие кафе и кола, а не -вода.

# 613
Надя,защо си мисли,че някой я диша....и без това извън фермата няма да се виждат  с Милена,но света е малък и не знаеш,какво ще ти сервира живота и опала можеш да имаш нужда от адвокат и ,защо вместо да спазва един добронамерен ход към Милена тя не можела да я диша.....много проста жена е таз Надя ,ама многоооооо....

# 614
Може , но наистина ми е неразбираемо как може да те дразни, че някой пие кафе и кола, а не -вода.
Може би я дразни, защото са вредни, а тя май спортува доколкото разбрах. Изкачва върхове

Общи условия

Активация на акаунт