Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 450
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 615
Ужасно дребнаво ми е , при положение, че съм много капризна и претенциозна, през ум не ми минава да гледам кой какво пие .

# 616
Добре, че Андрей натърти няколко пъти на мъжете да са по-активни, че да измислят за какво да се скарат и да помрънкат Joy

Даяна и Ваня ми станаха скучни, ще заспя.

# 617
Надя мре да не дава шансове. Архетипът на Свекървата е тя.
Даяна и Даян&годеница май са ги вербували още на кастинга. Лошо ми е с тези писма и стари фокуси на продуцентите. Още от “дискретния” разговор на влюбените в курника!!!! ги виждам само като участници-пълнеж.
Милена откак се върна, точно както Калайджиев в предния сезон като го върнаха, играе за продукцията също. Някои теми ги почва с видимо отегчение (напр.за Ваня и Петър).

# 618
Ехаааааа аз съм от тоя край и си готвя баш така....

# 619
  • Mediterraneo
Всички отслабнали, само Дайчето качила 4 кг! Що ли?

# 620
Всички отслабнали, само Дайчето качила 4 кг! Що ли?
Защото хапва лютеничка на чист въздух

# 621
  • London
Петър го чакали мацките. Joy Шкафчето няма ли да прогледне.?

# 622
Аз мисля, че започва да поглежда. Надявам се да е така, че ако не е значи наистина е уникално тъпа.

# 623
Дайчето я захранват с лютеничка и любов и затуй пълнее, не че и личи. Ванчето линее от несподеленост и неразбиране, и се хили  френетично. Петър толкова се вживял в ролята си на неустоим и магнетичен самец, че чак не стъпва по земята. Гледа от високо, високомерно и с аристократично отегчение на нещата около него. Само Ачката неотменно си себе си - селския хитрец, с ехидна усмивчица и неандерталски кулинарни предпочитания, но при все някои отблъскващи черти в характера има нещо у туй момче...

# 624
  • Тра-ла-ла
Аз не виждам Ванчето да е хлътнала по мистър Stone face.
Всички се хилят на задачките и изпълненията...Пешко все едно всеки момент ще удари челото и ще заспи Bowtie

# 625
  • London
Аз мисля, че започва да поглежда. Надявам се да е така, че ако не е значи наистина е уникално тъпа.
Ваня, ако спечели ми се струва, че точно тогава Петър ще се присламчи.... За жалост имам вече кофти мнение за него като за някакъв вид използвач.

А Милена нещо много се е загрижила какво мисли Ангел, в устата му дава чак...отиват си като двойка в интерес на истината. Да не я е засърбяло и нея или Иван и Андрей са й рекли Абе едни кукуряци от БГ мама викат, че имате симпатии с Ангел дай да им дадем малко материал.... Joy

Даяна иначе е опитала да стане доброволец в Пирогов четох днес, но от Фермата не са й дали.....

# 626
  • София
Всички жени, които отвън спазват  по-строги диети, вътре напълняват. Може да не преяждат, ама като отвън  не ядат много, а тук е предимно хляб, ориз, картофи, то нормално да се напълнее.

# 627
Една любов има в този сезон - на Калоян към Петър!

# 628
След  ''Мастършеф" и ''България търси талант", идва ред на турския сериал. Очертава се класически любовен триъгълник - Ванчето и Пешо, а по средата Калоян.
Приятно гледане! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
  • Тра-ла-ла
Една любов има в този сезон - на Калоян към Петър!
Аааа, и на Петър към него си Joy

Общи условия

Активация на акаунт