Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 361
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Петър много дразни наистина.

# 631
Петър е отврат, видя малко внимание и не стъпва по земята. Ванчето със сигурност дразни, но е ненужно груб.

# 632
Не вярвам, че ще го кажа, но за мен Петър е абсолютно прав. Тая жена наистина е хиперактивна, тя не спря да говори, да мрънка, да дразни.
Лично аз бих я заключила извън Фермата, за да си почина.

# 633
  • Sunshine state
Ваня е толкова жалка..

# 634
Ваня в случая е права, но наистина не се издържа. Петър чакаше от малко за да я разкара. Ама и тя пак тича, виси на вратата и се обяснява и реве.
Ако не промени малко това постоянно дъра, бъра юхууу, трудно ще си намери мъж
А Пешо е простак с документ.

# 635
В случая мисля, че Ваня не беше права - от вратата за краката. Не му е гадже, нито жена. След като не го е помолила изрично да запали печката, да влиза с тоя тон... Не е окей. Да си представим, че някоя жена спи и мъжът влиза с вик "Що не си запалила печката?". Никой на никого не е длъжен в крайна сметка.

# 636
Шкафчето не е лоша жена, ама някак да вдене, че липсите трябва сама, да си попълни, не да ги търси в мъж... хеле в Петре черния чорап, кривия каскет и голо дърво. Тоя е плоска, равна дъска.

# 637
Печката не се пали,че не си бъикала циганин-уникалнооо.....Ванчето ,ще намери мъж баш на оня ден....тъпо,че чак кърти...поне Калоян облажи от таз кавга....за първи път чувам да се КЪПЕ коса...

# 638
Аз съм сигурна, че ако спеше с Жанета щеше да запали печката .

# 639
  • София
Видно Петър не е интелигентен, барем да беше богат. Ма и това не е, така че е много прецакан

# 640
  • Тра-ла-ла
Аз съм сигурна, че ако спеше с Жанета щеше да запали печката .
И с розови листенца щеше да поръси на спалнята. И хич нямаше да мрънка, че имал нужда от 8ч сън Joy Счупил се горкия от работа Joy

# 641
Имах предвид, че Ванчето го занимава цял ден , другите и влизат в тон и май му дойде много нанагорно. Ванчето е симпатяга , не мисля, че е лоша , но според мен доста лошо се огледа в Петър. Не е проблемът, че пие кафе , а че не я харесва като жена , а като приятел , плюс, че му беше кеф да му вдигат самочувствието. В началото сигурно му е било приятно с нея, но дотам.

# 642
  • София
В случая мисля, че Ваня не беше права - от вратата за краката. Не му е гадже, нито жена. След като не го е помолила изрично да запали печката, да влиза с тоя тон... Не е окей. Да си представим, че някоя жена спи и мъжът влиза с вик "Що не си запалила печката?". Никой на никого не е длъжен в крайна сметка.

Проблемът е, че тя май много се вживя, че са двойка, а реално не са никакви. И малко повече мрънка и говори.
Ама и Калоян е един... ще си спестя определението. Как само надъхваше Петър.

# 643
Ваня пали свещи, но за камината повика Мара. Малко се прелигави с тази камина. Пожелавам й без Петър да стигне по-далеч в играта от него.

# 644
Милена към Ангел " опитах се да обИдиня  жИните" изумена съм

Общи условия

Активация на акаунт