Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 613
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 705
Аха, и затова ни я навират постоянно в очите тази годеница. Па, ако я вкарат и вътре.... Wink
Дано не влиза, че още по-голяма боза ще стане.
Не ми остана нищо за залагане, ама че ще влезе съм убедена.
Ще я вкарат, за съжаление.
Поне тези три точки да образуваха триъгълник, а то определят в момента само един ъгъл, и то много тъп.

# 706
Пешо явно за това не гласува  Ваня да е фермер, защото знаеше че той ще е вице и знаеше какво го чака. Чисто улава е тази Ваня
И ако наистина на такъв етап от играта направи мъжки дуел, вярно е пълно куку. Сега и се е паднало да се придвижи с крачка към финала.
Пешо че е отврат, отврат е. Но това лудото ухилен не се търпи. Той просто си търсеше причина да се махне от фермерската къща и може и за това да я провокираше постоянно.

# 707
  • Другата България
Тя следва сценарий и гони реклама, това вече го коментирахме, поне аз.

# 708
А забелязвате ли, че годеницата, която дори представиха няколко пъти с "Певицата еди-коя си" , я показват всеки ден, нека пак някой да каже, че това не е реклама, хм... Stuck Out Tongue Winking Eye

Прави се с друца цел, а именно още повече се натъртва и показва на зрителя да не забравя, че жена го чака отвън, тъй като доста хора пишат изквазвания от типа "Ах, колко са сладки с Даяна".

Иначе не е никаква реклама, с времето ще разберете.
За жалост много жени във външния свят са в ролята на Камелия.

# 709
  • Другата България
Пешо явно за това не гласува  Ваня да е фермер, защото знаеше че той ще е вице и знаеше какво го чака. Чисто улава е тази Ваня
И ако наистина на такъв етап от играта направи мъжки дуел, вярно е пълно куку. Сега и се е паднало да се придвижи с крачка към финала.
Пешо че е отврат, отврат е. Но това лудото ухилен не се търпи. Той просто си търсеше причина да се махне от фермерската къща и може и за това да я провокираше постоянно.
Аз мисля, че ако направи мъжки дуел не само ще докаже, че не е куку, ами именно това ще я дръпне към финал.
Ще видим дали съм права след месец. Но ако направи това, ще ми спечели уважението.

# 710
Дана, би ли споделила твоето мнение за Надя. Аз я харесвам, но наистина ли е толкова зли на както я изкарват тук. Все пак си била постоянно с нея, докато ние гледаме по час и нещо на ден

# 711
Представяте ли си - детето на Данчо не може да не я познава тази годеница.Все пак 7 години,предложил брак,като дава заявки,че взема детето през лятото/вероятно го е вземал и ще продължи/.Та момиченцето познава годеницата,имат отношения и сега гледа татко си да примира по някаква друга какичка.И то по телевизора.
   Луд ли си ,къв си,Даньо?
  Дайчето обаче как бързо ги е огледала,преценила,написала плюсове и минуси,и хоп-магьосник.Представяте ли си как ръчка из телефона на Калата,дето живее в бетониран патриархат?
   А умението да танцува включва ли народни танци,щото Калата там е добър.

# 712
  • London
Ми да сладки са с Даяна, мен лично не ме вълнува кой го чака. Той човека така я обрисува чакащата, че няма място за съмнение, че е една будала. Ако след предаването пак му се е обесила на врата ми говори лошо само за нея каква будала е. Както си го направиш в тоя живот е, ако виждаш, че спътника ти не е ОК и си последна дупка на кавала си стягай куфара и напред. Нямаш деца с тоя мъж та нещата са супер простички. Не мога да симпатизирам на подлоги аз..... в този ред на мисли Ваня и годеницата са ми адски ниски топки.

# 713
  • Другата България
Даяна с Калата и телефон не си представям, ама си го визуализирах с Пешката. Joy  
Това с телефона.
Не завивките и възглавката, все самолет барабар със стюардеси и първи пилот ще мобилизира, за да се изнесе със свръхзвукова скорост.
Катрала, не е нужно да квалифицираш непознати хора чак толкова вулгарно. Въпрос на елементарно възпитание е.

# 714
Дая е красива жена, спор няма.
Но според мен не е готова за сериозна връзка с мъж. Защото все още има мислене като на "тати глезаната". А това един здраво стъпил на земята мъж не може да изтрае дълго - пак според мен.

# 715
Цитат
miglena_vas
Ангел ми е вече противен с тези жили и жаби, въобще не гладуват този сезон, все се чуди какво да "сготви".
Беър Грилс яде жаби в Рила, пък наш Анго да не хапне в Железница. Хем Анго си има  шеф готвач на световно ниво.
Жалко, че жабата не ставаше за ядене! Wink

Тя следва сценарий и гони реклама, това вече го коментирахме, поне аз.
На същото мнение съм и аз.
Ей това му е фокусът на Данчо
Скрит текст:
Според мен, годеницата няма да влезе в предаването. За какво? И без това няма епизод, в който да не са я показвали. Комуникацията ще я водят чрез писма, така си мисля аз.

# 716
Според мене Пешко и Калата не са обърнали внимание на Даяна - Не защото не я харесват, а защото им изглежда недостъпна такава красавица, пък и актриса. Нещо по-лесничко там - Тонки, Жанетки, друго си е, видяхме каква Дивна радост беше повторното влизане на общия мозък, че и изкараха, че са били квартет, за което не бехме чували.
А иначе не може да не я забележиш Даяна, та тя е единствената истинска красавица там, и без грим е красива.

# 717
За мен чисто визуално Даяна си подхожда с Петър.Но това си е мое субективно мнение.Но Пешака не го виждам да й маже филии с лютеница по изгрев слънце.Романтика ли бе да го опишеш?
   Миналата година Краси бра полски цветя за букет,тоя магЕсник сал една лютеница измисли.
   Е,клрасавица е Дая,спор няма.И за мен е най-красивата жена там,без да полага особени усилия с чупки, стойки и грим по цял ден.Но само това не стига.
    Аз пък друго си мисля- имаш усещането ,комплекса,че не се реализираш в живота.Ами помисли за нещо друго, освен актьорството.Насочи мисли и усилия към друго поприще,което те влече.Някак си,на тези години да живееш с родителите си, да те издържат едва ли не те,поне с такова впечатление останах.  Ми не ми е сериозно.Като си намери мъж    ще  се премести на друга хранилка.Едва ли изведнъж ще текнат предложения за роли.Еле пък сега,с тоя ковид.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:56 от марулета

# 718
  • London
Даяна с Калата и телефон не си представям, ама си го визуализирах с Пешката. Joy  
Това с телефона.
Не завивките и възглавката, все самолет барабар със стюардеси и първи пилот ще мобилизира, за да се изнесе със свръхзвукова скорост.
Катрала, не е нужно да квалифицираш непознати хора чак толкова вулгарно. Въпрос на елементарно възпитание е.

Ми вулгарна съм си аз.... та забележките са излишни.Bowtie

Данчо реално си прекара сезона любовно, сякаш не е влязъл във Ферма, а да си търси нова жена.  Той си знае какво прави и защо, но за мен лично нищо не печели.

# 719
  • при късмета
Дана, би ли споделила твоето мнение за Надя. Аз я харесвам, но наистина ли е толкова зли на както я изкарват тук. Все пак си била постоянно с нея, докато ние гледаме по час и нещо на ден
Не съм Дана, но ще кажа как ги видях двете, а тя после да каже права ли съм. Надка беше омотала Дана почти до края. В последната седмица ми се стори, че Дана се разочарова от нея и то още преди забележката, че чете, а всички други работят. От нея нататък съвсем.

Очаквано, доста скучен епизод. Писнаха ми вече женските дуели, малко разнообразие е хубаво да има. Но май тази седмица е доста трудна за определяне какъв ще е дуела, защото фермера си е куку от всякъде, не само относно Петър, та нищо не се знае. Има проблясъци в последно време, дано продължат, че иначе е трудна за издържане. А Петър затъва все повече
Добре, че Кустев вчера спсаи жабата Joy

Общи условия

Активация на акаунт