Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 627
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 735
  • London
Дана е участник в играта, аз лично не бих повлияла мнението си от това което казва в голяма степен. Да не говорим, че като цяло не мога да кажа, че вътре самата тя ми допадна кой знае колко като представяне и поведение за да ми повлияе. Интересно, че повечето пишещи тук  й бяха дали адски много вот в анкетата за най-противен участник пък сега каквото каже Дана така следва да е..... колизия голяма.

# 736
Ми гадюха си е Даяна, да ме простят феновете ѝ. Чист емоционален вампир. На Даню му е изпила хипотетиката направо. Той май първо написа писмото, а после Дайчето му разкри, че живее в паралелна реалност. Wink
Аз не съм сигурна, за договорки между Данчо и годеница. Но пък вади дивиденти жената. До скоро зад кадър беше споменавана само като годеницата, а напоследък с името и професията ѝ.

Другите шматароци - Ванче и Поспаланче. И тя е хлътнала, нищо, че се оправдава как във Фермата го харесвала, но в живота едва ли. Дава си ход за отстъпление, за да не стане тотално за смях. Ще ѝ се да отвърне Петър на чувствата ѝ, да е обгрижвана и затоплена, но темперамента им е толкова различен. Няма как да юркаш бавен и лежерен човек. Никакъв подход. Виждаш уморен и заспал мъж и почваш да тропаш и да пилиш за да стане на твоята. Да, ако той те боготвори.Smiley

Много се смях Ваня като изброява как "не харесвала", че Петър пие, пуши...и го дават като отпива от кафето, упсс, объркал се и надига бирата.Smiley

# 737
Драмата Даяна Даян , без да ми е интересна , не ме дразни . Прочетох обвинение по-горе , как Даяна едва ли не нищо не му обещавала и хлъзгаво се измъквала. Ехо , нека слезем на земята, кой нормален човек познавайки другия от няколко дена, ще скочи да му се врече в ВНЛ , да му обещае 5 деца и Докато смъртта ни раздели. Естествено , че се съмнява в чуствата си които се проявяват в нетипична атмосфера и навън нещата биха били крайно различни. Тя му е заявила симпатия . На второ място без да играе игрички и да се представя като съвършената жена за да го прикотка му показва ясно и острите си недостатъци. Да го има предвид и да е наясно какви са нейниоте изисквания(именно да не и дава повод за ревност) Всеки човек си има негови такива , кой иска положение в обществото , кой обгрижване кой какво колкото и да е изкривено е длъжен да го заяви в началото. За да е наясно другия партньор за какво се захваща. И* имайки глава на раменете да прецени.
Само маймуните пускат клона, когато знаят че са се хванали здраво за другия. Много харесвам тази сентенция. Данчо, ако има проблеми с Годеницата е длъжен да си ги реши или да си вземе решение, независимо оттова  какво ще последва с Даяна. Така правят Коректните хора , дори когато това ще донесе болка на партньора , но не и унижение. И трето , дори да го иска Данчо, не е хукнала да плюе по бившата му , нещо което биха направили 80 процента от жените. Представяйки се за идеални и колко е виновна "бившата" . За протокола, не съм на 18 и в живота ми се е случвало и да съм в ролята на "Годеницата".

# 738
  • при късмета
Ясно е от самото начало, че Надка е със стратегия да е майката на фермата и най- "откровената". Дори е твърдо убедена, че с "откровенията" и на самостоятелните интервюта и в отношенията си с участниците печели и зрителите. Уж честна с всеки, а на интервютата един фермер не остана не оплют. Да не говорим, че сама правеше грешки, които критикуваше у другите, например ориза за вечеря. Да не говорим колко дразни дискриминационното ѝ отношение мъже - жени.Тук обаче не си е преценила добре стратегията. Откровенията ѝ настройват повече негативно, отколкото позитивно зрителите и си мисля, че това ще е голяма изненада за нея. Пък може и на мъжкия вот да разчита и да си мисли, че повече от гласуващите са мъже (което никой не знае дали е вярно) или просто на мъжката симпатия от екрана или, че всички хора са като Ангел и ще ѝ се възхищават (в това намирам най-много логика, защото тя предимно със селски отрудени хора контактува и е обичайна ѝ среда и смята, че е достатъчно).
За мен с Милена са еднакви и не само аз съм на това мнение. И подмолните им действия и те са еднакви, само дето Милена уж с претенции за по-интелигентна, а си подбира думите в пъти по-зле от Надка. И двете не мога да харесам и няма да мога

# 739
  • Mediterraneo

Нека пак да обобщим на каква база правиш това заключение: от Хасково си, омъжена за пловдивчанин, познаваш няколко негови приятели.
Аз го казвам на база 40 години живот в Пловдив и дълбоко закодиран усет към специфичната мелодика и акцент. Общувам ежедневно с пловдивчани, слушам ги по цял ден в автобуса, на улицата, разговарям със свои близки познати, свои далечни познати, и не на последно място, имам образование в областта на езика и въпреки всичко смяташ, че ти си права.

До тук стигнах в изчитането на темата и, въпреки че не е съвсем по темата, да питам автора на този бисер- не мислиш ли, че с този твой "дъблоко закодиран усет" към мелодики и акценти, до такава степен си свикнала с пловдивския говор, че не ти прави впечатление, че наистина се говори така?! Ако в компания има хора от различни краища на Бг, пловдивчанинът винаги ще се открои с говора си, съжалявам, че те разочаровам. "Образование в областта на езика" не знам какво е, аз съм филолог, изучавала съм диалектология, и се доверявам на слуха си преди всичко.

Ванчето изплиска легена снощи. Никакво самоуважение! До такава степен се е вторачила в липсата на мъж до себе си, че всичко друго й е все тая.

# 740
Може , но наистина ми е неразбираемо как може да те дразни, че някой пие кафе и кола, а не -вода.
В случая това донякъде го разбирам, за кафето не, но за колата. Нормално е хора, които се стремят да живеят здравословно - не пушат, не пият кафе/алкохол/газирано и спортуват да не искат партньор, който го прави. Много мъже съм срещала, които не биха излизали с пушачка например. Според мен е нормално да търсиш човек със сходен манталитет и начин на живот.

# 741
  • София
Ако хората не разбират живота по един и същ начин, ще им е много трудно да съжителстват. Какво би било семейство на бохем и купонджия с аскет, водещ здравословен начин на живот, например - ад! Така че не са чак толкова глупави критериите на Ванчето.

# 742
Драмата Даяна Даян , без да ми е интересна , не ме дразни . Прочетох обвинение по-горе , как Даяна едва ли не нищо не му обещавала и хлъзгаво се измъквала. Ехо , нека слезем на земята, кой нормален човек познавайки другия от няколко дена, ще скочи да му се врече в ВНЛ , да му обещае 5 деца и Докато смъртта ни раздели. Естествено , че се съмнява в чуствата си които се проявяват в нетипична атмосфера и навън нещата биха били крайно различни. Тя му е заявила симпатия . На второ място без да играе игрички и да се представя като съвършената жена за да го прикотка му показва ясно и острите си недостатъци. Да го има предвид и да е наясно какви са нейниоте изисквания(именно да не и дава повод за ревност) Всеки човек си има негови такива , кой иска положение в обществото , кой обгрижване кой какво колкото и да е изкривено е длъжен да го заяви в началото. За да е наясно другия партньор за какво се захваща. И* имайки глава на раменете да прецени.
Само маймуните пускат клона, когато знаят че са се хванали здраво за другия. Много харесвам тази сентенция. Данчо, ако има проблеми с Годеницата е длъжен да си ги реши или да си вземе решение, независимо оттова  какво ще последва с Даяна. Така правят Коректните хора , дори когато това ще донесе болка на партньора , но не и унижение. И трето , дори да го иска Данчо, не е хукнала да плюе по бившата му , нещо което биха направили 80 процента от жените. Представяйки се за идеални и колко е виновна "бившата" . За протокола, не съм на 18 и в живота ми се е случвало и да съм в ролята на "Годеницата".
Напълно съм съгласна с това мнение и разсъждавам по същия начин!

# 743
Не знам, ама на близо 40 години да делиш хората по такива критерии е недалновидно, най-малкото нямаш голям избор.
А Пешо голям проблем с това спане. Абе ей, млад човек си,  той се подиграва на Ванчето, че баба, ама и той като някакъв пенсионер с 8 часа сън. Сутрин да не го будели, през деня да не му прекъсвали съня, вечер ранно лягане...на тия години организмът е издръжлив, какво се превзема, веднъж е във Фермата. С тия три деца, дето ги бълнува, не знам кой ще му варди съня и няма да го закача.
Не че Ванче не е дразнител, охоо...

# 744
  • София
Надя е влязла сус стратегиятя за кухнята, но много добре се преориентира с мандрата. Тям изглежда незаменима вече, евентуално, ако Кустев се е научил.

# 745
Доооста голяма симпатия е заявила Даяна на Данчо. Wink
Такава виждам, но вдействителност приятелска между Кустев и Мария. Той и ръка през раменета на Мара беше метнал, но тя облечена с дебелото зимно яке. Ръце не си целуват и косите не си милват.

Мина границата на симпатията Даяна, не ѝ стиска не да развали годежа, а да не се прецака. То при нея всичко звучи не като предбрачен, а предгаджен договор. Че и секса не е важен спомена. Звучи ми като пресметлива студенокръвна...красавица.

# 746
  • София
А мен ми звучи като наивно, доста вътрешно неуверено момиче. Познавам красавици, които нямат самочувствие и мисля, че тя е една от тях.

# 747
  • София
Каквато и да е Дана, както и да се е представила във формата, поне момичето дойде в темата с името си и отговаря на сума ти наши въпроси, доколкото е позволено. С разни дисекции пак на поведението ѝ и т.н. коментари, може и да спре и бих я разбрала 😊

# 748
А мен ми звучи като наивно, доста вътрешно неуверено момиче. Познавам красавици, които нямат самочувствие и мисля, че тя е една от тях.

Даяна има самочувствие и то доста прилично , но не го демонстрира нагло за да дразни и не се страхува да изтъкне недостатъците си , дори се опитва да ги анализира. Като (сравнително) интелигентен , човек е наясно, че незаменими хора няма и красотата е илюзорно понятие въз основа на което няма право да се държи като хванала Свети Джепето за шлифера (да ме прости светеца). Знае , че и липсват много неща като градивен опит в много ситуации и от там се държи по-скромно . Ако това са и косурите и недостатъците - с мед да я намажеш .
Не я защитавам колко е идеална, просто винаги ме раздва в хората вътрешната борба и опита да се надграждаш. Поне си осъзнава проблема , желая и успех в борбата с него . И пак за протокола - никога не съм ровила в телефона на ближния, никога не съм му преравяла джобовете и когато разбрах , че той го прави , вдигнах скандал до небесата(с предупреждение за тотална раздяла ако се повтори някак) въпреки , че нямам нищо скрито покрито.

# 749
Каквато и да е Дана, както и да се е представила във формата, поне момичето дойде в темата с името си и отговаря на сума ти наши въпроси, доколкото е позволено. С разни дисекции пак на поведението ѝ и т.н. коментари, може и да спре и бих я разбрала 😊
Съгласна съм. Дана дойде, представи се въпреки че знаеше че не е харесвана. Отговаря на всеки доколкото и е позволено.
За което има моите адмирации

Общи условия

Активация на акаунт