Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 358
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 915
  • Другата България
От промото...явно годеницата ще поостане. Стана боза...с шам фъстък и балкава Joy
Каква "изненада".
Наистина трябва да ме викат за сценарист, че и различни от вече познатите идеи ще им дам, коя от коя по-ценна.
Дотук са ми ясни като две капки вода, И и А.
За утре, освен драмата с годеницата, предвиждам избор на Калоян за втори дуелист и за мое голямо съжаление отпадане на Ангел.
Дано греша.

# 916
Добре, че Даяна поне си призна, че само го е използвала досега, и утре Данчо кой знае какво ще лъже и маже пред годеницата. Ще има ред сълзи, ред сополи за извинение и прошка.

Милена обаче като никога беше много права, че не може цял живот като ти доскучае и да хукваш подир пеперудите.

# 917
  • Варна/Амстердам
Даяна май казва "..в отбор с нея".

# 918
  • Тра-ла-ла
Като гледам Данчо как нагъна годеницата си...и той не знае на кой свят се намира и коя женска иска Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 919
  • London
Даяна ми прилича на една героиня Джовисна хах....направо Латино сериал ще е утре та явно ще се гледат Игри на волята. Иначе не ми хареса годеницата, бая фотошоп май ползва в инстаграм, разбирам го Данчо, Даяна е класа визуално. Данчо щеше да я разкара годеницата, ако Даяна не се беше дръпнала....та и тя не трябва да се радва ми да се раздели иначе изглежда смешна.

# 920
Годеницата обаче каква самодоволна на люлката, че са я предпочели пред Даяна...😂Радвай се и плюй в пазва, че беше на косъм...😂 Данчо голям тарикат иначе, като всеки Близнак.

# 921
Хората не са си нормални! Може ли човек да вземе едно решение и да стой зад него повече от 5 минути? Имам предвид възрастен, зрял човек.
Не ми харесва на къде отива шоуто от това, което виждам в утрешното промо!
Данчо определено се държи недостойно, а относно приятелката му...унижи я пред цяла България, да се беше държала на положение.

# 922
Ма ни гу разбЪрам, бье чуек - да оревеш света колко скучен е станал животът ти с тая годеница, как живеете като съквартиранти, пък тя влиза и – хоп – седят двамата на люлката и годеницата прави злобни подмятания към Дая, която нещо се обяснява?! Joy А Даню си го милва годеницата, целува, нье, няма такъв ужас, чуек (по Даню е това "чуек").

# 923
  • Другата България

Извинете, какво казва Даяна в последното изречение?
"Аз не съм отбор с теб, защото ти си в отбор с....?

Нещо не чувам името...
Заради теб го изгледах. Че не гледам промота.
"Аз вече не съм в отбор с теб, защото ти си отбор с НЕЯ".

Значи какво излезе?
Йордан ако се е освестил, сега тя пък прави сценки на ревност и от Камелия?
Обаче много яко.
Двамата нововлюбени Йордан и Камелия се люлеят на люлката и гледат планината.
Покрай тях "случайно" се навърта Дайчето, и някакъв коментар:
"......щото не ми е приятно да ме вкарват в някакви такива...."
Камелия : "А, ти сама си се вкарАла..."

# 924
Даяна да няма биполярно разстройство?
Ревнува мъж от някаква певица, но го чувства само като приятел?!
А моя мъж ако хлътне така по някоя и го повтаря 16 пъти на ден, ще вляза само до портата да му върна пръстена. Така че и тая Камелия не я разбирам, това е унижение за мен.
Ще се гушка мъжа ми с някаква си, ще й прави романтични жестове, ще й казва, че след Фермата иска да й е повече от приятел, а аз ще ходя да си го вардя?! Grinning ама айде багажчето и пътя Grinning

# 925
Каквото и да си говорим накрая винаги стигаме до един и същ извод. А той е че най-стабилна любовна връзка имат Петър и Калоян.
Само трябва да се наместят на едно легло, време им е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 926
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 53 (05.11.2020)

# 927
Промото е отвратително. Даяна направо се наслаждава и по някои чупки и интонации съдя, че не й е за първи път ситуацията, ама не е като да не й харесва. Не че тази голяма наша актриса я знаех преди Фермата, но и после едва ли ще я гледам.
Утре ще чета тук/фейсбук кого ще си избере Ангел и BTV ще я пропусна до дуела.

# 928
Годеницата обаче каква самодоволна на люлката, че са я предпочели пред Даяна...😂Радвай се и плюй в пазва, че беше на косъм...😂 Данчо голям тарикат иначе, като всеки Близнак.

Това ще и е смеха в тези отношения.

След време ще изясня.

Съжалявам я...

# 929
Кенди, Кустев е близнаци.

Интересно ми е какви зодии са и останалите участници. Ако ги знаете, бихте ли споделили? Благодаря.
Заповядай! 😊
Овен-Антония, Поли, Асен
Телец-Петър, Калоян
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Миро, Жанета, Габи

Мерси много! А знаете ли и за Надя, Ангел, Боби, Стоян, Митко...пропускам ли някого...

Трябва да питаме Дана Simple Smile
Дана, моля те разознай и докладвай Hug
Подготвяме лични хороскопи за всички учасници Joy
А и да видим към кой зваздите ще са благосклонни на финала.

Общи условия

Активация на акаунт