Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 413
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна/Амстердам
Кенди, Кустев е близнаци.

Интересно ми е какви зодии са и останалите участници. Ако ги знаете, бихте ли споделили? Благодаря.
Заповядай! 😊
Овен-Антония, Поли, Асен
Телец-Петър, Калоян
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Миро, Жанета, Габи

# 886
Мъчно ми е за Ванчето.
На мен, не. Не е на15 все пак. Хваща се като удавник за сламка за мъж. Задушава го, допуска той да я прави на нищо  и не и идва акъла. Ако не си промени поведението трудно ще си намери мъж
А Ангел ще избере синеокия. Чухте ли. А те са двама такива

# 887

Е, не, умрях от скука с писмото... Tired Face И целият епизод посветен на наааай-скучните хора в тая ферма – Данчо и Даяна, ужасна досада. Tired Face

Искам, искам, искам Анго да избере Пешко и да го победи. Smiling Imp Но и Калоян да ритне със засилка –  право отсреща в Кокаляне – нямам нищо против.. Е, щом ще е синеок, църниЙот Петре отпада, тюх.

# 888

Интересно ми е какви зодии са и останалите участници. Ако ги знаете, бихте ли споделили? Благодаря.
Заповядай! 😊
Овен-Антония, Поли, Асен
Телец-Петър, Калоян
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана

Мерси много! А знаете ли и за Надя, Ангел, Боби, Стоян, Митко...пропускам ли някого...

# 889

Заповядай! 😊
Овен-Антония, Поли, Асен
Телец-Петър, Калоян
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Липсват само 1-2-ма зодия рак и ще стане съвсем забавно. Joy

# 890
  • London
Аз мисля, че Даяна се притесни от влизането на годеницата и се опитва предварително да “оправи” нещата и да се изкара, че уж тя имала само приятелски намерения...
ДА БЕ ДА! Никой не може да ме накара да прегръщам системно и да целувам ръцете на мъж, към които нямам симпатии. Отношенията между приятели са доста по-различни.

Ти остави това доста пъти се говореше за харесване, помня я още с Поли, как го ревнуваше..... някак си сега си противоречи доста е смешно. Грозна работа, наистина да си излиза за да не се излага повече. А така я харесвах.... това е да се изсереш на метеното. Ми дръж се зад мъжа в който си хлътнала и не го играй божата кравичка, ама нямаш топки.....

# 891
  • Варна/Амстердам
Не изключвам възможността Анго да посочи Калоян за втори дуелист, но по-скоро си мисля, че ще заложи на сигурното и ще избере Стоян. Време му е да ходи при тъщата. Не ми се мисли какво го чака след като разкриха великата му тайна, че пуши.

# 892
  • Тра-ла-ла
Оффф, Петър е голям простак. Ваня е на 36-37г. Той я обяви за 40 годишна нещастница, непоискана от никой мъж. А самият Петър е към 30така и упорито върви към ергенлък. Явно си мисли, че на 36г той ще е топ сваляч и еВ@ч и милиарди жени ще се бият за него. Много тлъст двоен аршин.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 22:47 от Джулая

# 893
  • Другата България
Хора, ще повърна.
Не може, не бива, не е редно всеки епизод, по половин час едно и също, този Хамлет и тази Дездемона, толкова изсмукана драма, то не бяха лютеници на покрива, то не беше ровене в телефон, то не беше - "ти си красива, прекрасна, незаменима, незабравима, единствена, уникална" от негова страна, а от нейна - "аз знам, че не се чувствам виновна, защото АЗ нищо не правя, всичко е само тук докато сме вътре, навън нищо няма да е същото...." .
Тоест, както и снощи писах - "понеже нямаше друг, се залепих за теб, за да стигна дотук, че и по-напред, всичко е за вътре, навън кой откъде е, аз нищо не правя, ти като си имаш годеница се оправяй".
Много я харесвах Даяна, мъжко момиче е, фаворит ми беше, с набутването в тази измислена сага и буквалното разиграване на един неориентиран мъж, който явно е и с "къс фитил" просто тотално ми изпадна от класацията.

# 894
  • Вестерос
Предлагам да се сложат зодиите в първи пост, че редовно се пита това.

Данчо с Даяна, без Даяна или с някоя Пена след време пак щеше да е това развитие.

# 895
Дано Ангел победи, че седмица или не дай, Боже, две само с на Даяна лиготиите - не мога, верно не се издържа. Досадно е, лигаво, предпочитам Стоян да надуе гайдата и да гледам мъжете как коват или Надя да вади мед.

# 896
  • London
Оффф, Петър е голям простак. Ваня е на 36-37г. Той я обяви за 40 годишна нещастница, непоискана от никой мъж. А самият Петър е към 30така и упорито върви към ергенлък. Явно си мисли, че на 36г той ще е топ сваляч и еВ@ч и милиярди жени ще се бият за него. Много тлъст двоен аршин.

Ми така е по принцип за мъжете е по-благосклонно, по-бавно стареят, нямат проблем да направят деца и на 50.... не е същото.  Кофти ама това е.

# 897
Мисля, че Ангел ще дръпне Джепето и последният ще отпадне.

Надя злобее в момента много.

Шоко, аз не очаквам такива неща от Дана точно. Но да не ни баламосва все едно гледаме за сефте Grinning Това ме издразни. Можеше да подмине поста или да напише нещо друго.

Искам да отпадне Джепето!!

Защо да подмина публикацията като ви казах истината? С което точно ви баламосах?

# 898
Сигурно на Анго някоя мома му е избегáла с някой синеок левент, та оттам мрази синеоките. Той като Елисавета Багряна малко, тя цяло стихотворение е посветила на омразата си към синеоката. Joy

На кои честни сини очи ще залагаме - на малките и сближени или на другите? Satisfied

# 899
Това писмо абсурд Данчо да го е измислил, както и миналогодишното на Краси. Пишат им ги на конвейер от продукцията сигурно. Все крила размахват, все политат и накрая пак се върнат при бившите, които все ги чакат търпеливо да се наиграят.
Даянчето си оплете кошничката и сега, като ще влиза годеницата, дава на заден- ама аз нищо, ама то ние само приятели. Иначе прави сцени и се тръшка, че баламата се познавал с певицата от Севлиево.

Общи условия

Активация на акаунт