Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 414
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна/Амстердам
А Хорст Фукс няма ли да изскочи отнякъде, за да проведе фермерския телешоп? То реклами, то чудо. 😅

# 871
Мухахаха, га яде филийки с лютеница на покрива, нИ рИва....

# 872
Тая драма вече не е интересна, търкаля се от началото на предаването. Дано наистина тази годеница, ако ще влиза, да влиза и да се приключва, че всеки епизод по 30 минути дотяга.

# 873
  • София
Даянка иска с Данчо във фермата, но не иска с Данчо извън фермата. Каза си го момичето...

# 874
Страшно гаден живот, единия иска да преобръща живота си заради другия, а оная пък въобще не и се занимава сериозно.. и така идват разбити сърца, разбити семейства за няма нищо... Банална ситуация, за съжаление.

# 875
Кенди, Кустев е близнаци.

Интересно ми е какви зодии са и останалите участници. Ако ги знаете, бихте ли споделили? Благодаря.

# 876
  • София
Ахахахах Айде магьосника във friendzone

# 877
RageПисна ми от тези двамата, писна ми! Rage
Ох, Данчо как можа да вземеш, баш, ти имунитет?
Продуцентите, защо ни го причинявате това, защо?
Какво общо има тази драма с идеята на предаването?

# 878
  • На морето!
Наистина ли няма да ни покажат нищо от другите писма заради глупостите на Данчо?
Постъпката му е наистина глупава. Дая ме изненада как се извъртя, разбирам реакцията ѝ сега, но не разбитам поведението ѝ преди това.

# 879
Скрит текст:
Данчо е сменил една жена след майката на детето си, доколкото разбирам.
аз,защо друго изброих при разпрата му с Милена,ще върна и пак ще видя

Три връзки е имал дълги - една от 5 години и две по 7 години. Ако за някого това е много за човек на 40 години - мисля, че явно има монахини в темата.
е не съм монахиня,но и не считам това за нещо окей....но за теб,щом е нормално то пак е окей.....аз такъв употребен несириозник не бих допуснала в живота си....всичките локуми които разтяга на малката Д. същите ги е и разтягал и на предните и кой дава гаранция ,че с малката ще е до гроб....аде бе.....и с нея ,ще е до време и на 50-60 ще търси от ТЯНКОВтв. сродна душа....

# 880
  • London
Мелееее това Даяна голям Гьонсурат. Тя ревнува като някое болно психо обаче нямала намерения? Тази ще се окаже по-шантава и от Мара и Ваня взети заедно, тихия невидим психар.

# 881
Мъчно ми е за Ванчето.

# 882
  • London
Защо какво е станало?

# 883
Аз мисля, че Даяна се притесни от влизането на годеницата и се опитва предварително да “оправи” нещата и да се изкара, че уж тя имала само приятелски намерения...
ДА БЕ ДА! Никой не може да ме накара да прегръщам системно и да целувам ръцете на мъж, към които нямам симпатии. Отношенията между приятели са доста по-различни.

# 884
Ахахахах Айде магьосника във friendzone

Аз не знам тя вярва ли си, че приема Йордан само за приятел? Кого лъже - себе си, останалите?
Имам близки мъже приятели, но нямам навик да спя с тях в едно легло, да се прегръщаме, да ходим на романтични вечери по храсти и покриви. И тук не й прави чест на Даяна да се прави на ударена.

Хайде, Калата на арената - браво на Ангел

Общи условия

Активация на акаунт