Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 426
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 855
По едно време се притесних за Кустев. Щеше да пропадне. Много е зле физическо. А го исках на финала с Боби. Ама май няма да го бъде.
За Кустев бях сигурна,че ще е въздух под налягане!Само той си въобразява ,че е голям играч и лавира между капките😁😁😁

# 856
  • Другата България
Каква изненада, ще има среща с годеницата 😁

Скрит текст:
Тая Даяна е куха, та куха, сега се замисли за нея и не искала да е нейно място, не като муа романтични филии с лютеничка 😁

Really?
Пак излязох права май, ти да видиш.
Тото със сигурност ще пусна едно.
Ей, за сценарист може да ме поканят в следващия сезон.

# 857
Много посредствено представление от Данчо Белев и Даянка...

# 858
След рекламите на Даяна щяло да й писне. А колко удобно, че вече знае за мъжкия дуел и не пере гащи от страх. С глупостите за златна среда и как съжалява годеницата - грозно.

# 859
  • София
Никой не е длъжен никому в този живот, за да живее с него, ако е нещастен. Но доблестта и достойнството изискват първо да приключиш една връзка преди да влезеш в нова. Това е грозното в случая, не евентуалната бъдеща раздяла на Данчо и годеницата му.

# 860
Оле нищо не познах Joy
Вкарах се в размисли малко преди да почне предаването за това писмо, а то...
Накрая Данчо писал до Данчо. Joy Абе знаех си че ще е Красимира втори номер. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде да влиза годеницата вече и да свършва тази драма!

# 861
  • София
Даяна още с изискванията към мъжа мечта “да е красив и да може да танцува” ми стана ясно колко е куха к няма понятие какво е това да си възрастен и да вземаш адекватни решения. Главата в облаците и няма идея къде се намир. Абсолютно лапе. Напоследък с тая “златна среда” се изтърка, няма такова нещо в емоциите. Просто е гъз и тя.
А сега съм съгласна с Милена.

# 862
  • Другата България
Аууу, Кустев абсолютен сапунен мехур и въздух под налягане.
Сигурна бях.
То не бяха навити шортички, то не бяха тренировчици ежедневно, то не бяха нафукани близнашки изхвърляния пред камера.....и цоп, хоп, троп - една нула накрая.
Той затова и така стреснато погледна Ваня като каза за мъжкия дуел.
Как си мисли, че ще спечели с тази никаква подготовка, идея си нямам.
Дана, да ме прощаваш, ама на теб ми прилича малко на арената.

# 863
Колко жени трябва да смени ЙОРДАН та да си седне на задника и щерка му,колко пъти трябва да се съобразява с мераците на баща си,.Данчо за мен е един маринкин и край.....Даяна не ми се вярва да бъде с Данчо в реала......всичко е рейтинг и път към финала....Данчооооооо оплаквам те бе.....ми мухльо си и кво.....на 40+години си и акъла ти е в петите.....аре в лево....

# 864
  • Вестерос
Данчо е сменил една жена след майката на детето си, доколкото разбирам.

# 865
Ох, големи драми. Винаги при такива теми се сещам за един брутален руски филм - “Нелюбов” - за очакванията и реалността, когато се отегчиш от човека до теб.

# 866
Ох, тая Ваня. Намери с кой да споделя.

# 867
аз,защо друго изброих при разпрата му с Милена,ще върна и пак ще видя

# 868
  • София
аз,защо друго изброих при разпрата му с Милена,ще върна и пак ще видя

Три връзки е имал дълги - една от 5 години и две по 7 години. Ако за някого това е много за човек на 40 години - мисля, че явно има монахини в темата.

# 869
Страшни тийн драми. Все едно съм в 7-ми клас.
От къде на актрисата и дойде идея, че видиш ли хората вън нямало да разберат как двама души си подхождат. Ей тъй,  като приятели. Тя спи в едно помещение с този мъж, тя му позволява да я прегръща многократно, тя му целува ръцете в леглото. Е*аси.... Аз съм много зле явно.
Какви граници има тази ? Оле, оле.
Само да допиша: Ако в работната сфера е така заблудена, объркана и размила границите на човешките отношения ще си остане вечно гладна и безработна.

Общи условия

Активация на акаунт