Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 798
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 335
  • London
Не знам аз се радвам, че не съм попаднала на такъв мъж, щях да съм в затвора за убийство не на шега.

Обаче майката на детето съм сигурна е с пуканките сега и вика "Има Господ".

# 1 336
Бе, не'ам думи, детето е било тригодишно, когато се е разделил с жена си, явно - заради съвсем младичката тогава Камелия. Сега вече е леко позавехнала, та се оглежда Данчо за нещо по-свежо май... кви зимнини, кви градини...

# 1 337
Дори не знам какво да напиша за Даяна ... "вкара външен човек" .. този "човек" е годеницата му и тя от името на каква се противи и пак има претенции. Това момиче е наистина не само хитра, но и голям егоист. Използва ЙОрдан като ракета-носител, защото няма качества, с които да стигне напред. Аз не видях нищо като достойнство в нея. 2 месеца се търаля в леглото на сгоден мъж, целува му ръцете, то ревности и накрая хоп - само го прегръщах. И как може днес толкова нагло да каже на Камелия "не вдигай вежда", с един тон, а Камелия е тази, която има право да дири сметка. Наистина ако съм на мястото на родителите на Даяна много, ама много ще ме е срам.
И само за протокола ... причината нда се разведат Ники Илиев и Саня Борисова е именно Даяна, което се загатна днес, но не се споменаха имената, тя самата каза, че и преди  е била в такава ситуация и с един клик в Интернет можело да се разбере. На път е да азтури втора връзка, но за нея след сън вече и е много чисто и леко. Така се чувствала - спокойна ... Явно егото и обърканата й душа се хранят като причинява нещастие на други хора, задоволявайки комплекса си за малоценност и изпразнената й от съдържание душа.

# 1 338
  • при късмета
Няма виновна жена в триъгълника. По някакъв начин Данчо успява да омотае и двете. Казва едно и също и на двете, как те са най-важни, как изпитвал някакви си чувства, ама то не зависело от него и всякакви глупости. Направо не знам как му се получава, честно. Наистина не знам. Явно има нещо на живо у Данчо, което сега и двете ще преосмислят, гледайки след повече от месец и отстрани. А ние така и няма да видим и Слава Богу. Въпреки това, никога не бих се унижила по начина, по който се унижи Камелия. Никоя жена не трябва да го прави, още повече публично. Горките ѝ родители, защото бяха споменати и от нея и от Данчо. Ако имам дъщеря и я видя в такава ситуация, ще се чудя къде точно съм сбъркала

# 1 339
  • London
Абе всички са ужасни в триъгълника. Аз и Даяна не оправдавам, това с приятелството беше много гнусно. Тя тоест всичко освен самия секс го счита за приятелство. Да бяга д алъже някой друг да не говорим, че оная разтури къща Камелия й е пределно ясно щом ги е въртяла същите простотии. Дяньо така до пенсия ли ще я кара като пеперудко? И все нещастен бе..... К----р!

# 1 340
violet318, а ти сигурно си годеницата на Даню, която току-що се е регистрирала, да може да се изкаже по темата. tooth
Да си дири сметка от безценния годеник Камелия, ама той невинен, как па забравих, бе.. Joy

# 1 341
violet318, а ти сигурно си годеницата на Даню, която току-що се е регистрирала, да може да се изкаже по темата. tooth
Да си дири сметка от безценния годеник Камелия, ама той невинен, как па забравих, бе.. Joy

Съвсем не е невинен. И не, не съм Камелия. Просто попаднах на страница с коментари в този сайт и реших да споделя мнението си. Аз съм на възрастта на Даяна и за мен Любовта е толкова красиво и свещено нещо. Ядосах се като гледам в какво са превърнали образа й. Това е причината да пиша. Ако бях Камелия, както мислите, нямаше да се занимавам с Йордан, с ферми, камо ли да пиша по форуми. Просто вече щеше да бъде минало. Но тя явно не мисли като мен Simple Smile

# 1 342
  • London
Той е виновен, ама това по никакъв начин не прави Даяна невинна. Държа се като някое.... леко момиче и накрая хлъзгаво заговори за прИятелство. Даньо не си е въобразявал, тя му даваше ясни сигнали, то не бе ревност не бе чудо. И накрая нагло седи и те гледа в очите и нищо не била правила. Мен това много ме подразни, ми поеми отговорност като си развей горо.

# 1 343
Даяна има проблем, ако си вярва, че някой й се връзва на глупостите за приятелства .
А Данчо Маджика не чу ли, че тя се огледала първо в Калоян и Петър, и после е дошъл неговия ред???... Мислех си, ако и той не беше поддал , за кого щеше да се залепи, за Боби ( ясно стана, че годежи, бракове не я спират), Ачо 😁😁😁😁😁😁😁, Кустев ( малко по-висока Ша доди ,но за френд зона става, нали?)???
Аз все още се съмнявам, че има искрени чувства между тях, но пък недъгавия им флирт ги добута до тук в играта.

# 1 344
Може да не е невинна Даяна, но тъпата годеница да си обвинява шавливия годеник, а не да го изкарва невинен и чист, мръсницата Дая му се лепнала. Той се е дърпал сигурно, отбягвал я е, ама, пусто, Дая нахална.
Ако някой има някаква отговорност към Камелия, това е само Даню.
Ама го нищихме това преди време, сУщото, досадно става.
Аз да си кажа пак - ако мъжът ми ходи по чуждо, ще обвинявам него, не чуждото.
Но явно има много жени, които смятат, че чуждото трябва да го е еня за тях. Камелия преди седем години  много я е било еня за жената на Данчо сигурно.

Толкова е нелепа цялата ситуация, че продължавам да мисля, че гледахме просто една долнопробна постановка.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 01:15 от Смиляна

# 1 345
О, Даяна и тя много нагло се държа, ще се изяснявала...алоооо....това с "не ми вдигай вежда" и мен ме впечатли, аз въобще не бих и говорила с нея.

# 1 346
Даяна наистина е много красива, не само външно според мен. В крайна сметка обясненията на Камелия ги дължи той,а не тя. Той е бил сгоден за нея, той е отговорен с постъпките си към нея. А за нея единствения черен излезе Даяна. Заблудена жена отвсякъде.

# 1 347
  • London
Е тя Даяна за какво държи да добута? Роли ли чака? Според мен ще си остане с чакането.....

# 1 348
  • при късмета
В една изневяра, лично аз мога да обвинявам само обвързания. Другия, какъвто и да е, не е давал обещания на излъгания/та, не изневерява той, не дължи обяснение никому и може да се съобразява само и единствено със собствените си чувства и интереси. Никога не съм била в позицията на Даяна, но ако бях, нямаше да смятам, че аз дължа обяснения и изясняване на годеницата. Да си се обяснява и изяснява той. Камелия беше толкова наивна, като каза, че Даяна го е оплела, а каза, че е чела писмото. Колко да е трудно от това писмо да си направиш извода кой е иницатора?
И съм учудена от коментарите във ФБ, че Даяна е виновна. Толкова ли заблудени жени има, толкова ли зарязани от принца, че не той е виновен а тая другата, дето разваляла връзки. Петокласничките не мислят така

# 1 349
Мен от цялата абсурдна и меко казано грозна сапунка, най-много ме подразни как тази вечер Даяна каза, че тя била чиста пред себе си. Кое наистина е чистото в нея? Съвест? Морал? Дано сега като е навън и вижда епизодите и чете коментарите се отрезви за самата себе си, защото очевидно между това какво е тя и това какво си мисли, че е има няколко нещастни души разлика. Дано не стигне до финала, защото не го заслужава.
Аз съм за Гелето утре, очевидно болката, която носи го е направила смирен и добър човек. Достоен човек е се надявам утре да се върне отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт