Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 787
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 725
Страхотен дуел направиха.
Бай Анго ще ми липсва много.
Ще се загуби малкото колорит, който имаше този сезон.

# 1 726
  • София
Много добър дуел, Ангел бе много силен и загуби единствено заради добре подредените битки.

Калоян ще е фермер, бе подкрепен от повече хора. Пешо ще е пак вице, този път едва ли ще се изнесе. Кои ли ще изберат за ратаи?

# 1 727
  • София
Калоян или Надежда? Много неприятен избор.

# 1 728
nana77, Калоян, естествено!

Тя сигурно има предвид кой ще гласува Срещу Надя, а не За Калоян.

# 1 729
Еее, жалко...Ще ми липсва това тролче. Виждах го като финалист.
Ама гвардейчето не мога да си изкривя душата, че игра сърцато и достойно.

# 1 730
  • София
nana77, Калоян, естествено!

Тя сигурно има предвид кой ще гласува Срещу Надя, а не За Калоян.

Имам предвид точно това, което написах. Аз лично искам Надежда да е фермер, ама надали. Конфигурацията Пешо-Калоян хич не ми харесва.

# 1 731
То е ясно, че в Понеделник дилемата ще е Калоян или Надя и понеже всички виждат къде е властта, 80 % ще гласуват за Калоян сигурно. Още първата седмица си мислех, че в тази Ферма или Калоян или Боби ще спечели. Толкова съжалявам за Анго, дано поне Боби стигне до финала.

# 1 732
  • Варна
Ангел е победителят на този сезон, но без 100к. Този Калоян какъв зрителски вот ще да има?
ИиА моля върнете Ангел в играта
макар, че то вече всички би трябвало да са навън... Яд ме е

# 1 733
" Сърцето определя човека. Ако имаш силно сърце – нямаш проблеми. Ако ти е заешко сърчицето, ако ще да си канара – не става.", каза Ангел във Фермата.
Жалко! Тръгна си достоен човек, който заслужаваше да е на финал.
Да са ни честити оставащите мъже! Rage
Единственото удовлетворение ще ми е  Анго да посочи за фермер Милена. Надя ще е Flushed
Ще й вкисне продукцията в мандрата. Grinning

# 1 734
  • Другата България
Смятам, че Ангел НЯМА да предложи Надежда за фермер.

# 1 735
  • Тра-ла-ла
Ангел характерчето го самопрецака. Не слуша другите, подхожда по един леко айляшки  начин. Докато се събере да е сериозен и да канализира адреналина и хайде някакви секунди му изяли главата. А можеше да не се стига до Алманаха.

Регламентът на Алмахана с това бягане и блъскане на бутони - е тотал щета.

# 1 736
  • София
Ангел е моралния победител!
Калоян спечели само заради скапания бутон. На отговорите на Калоян Ангел бе категоричен, че са верни и се оказаха верни. Ако нямаше бутон. Ангел щеше да бие с 1 въпрос от това което видях/чух.
Освен това един млад, здрав мъж в разцвета на годините си да слага 5 точки на Алманах, ами сори ама за мен не е мъжко.
Ок, стратегия е, разбирам. Не го виня, според правилата е разбира се, победи си, но ми падна в очите, това е. Да бе чичо Митко разбирам, но Кала ти не си чичо...

# 1 737
Много го плюх бат Анго и много ме ядосва , ама е единствения за който виках и подскачах целия дуел , и първия за който съжалявам наистина , че си тръгна . Виках за него , а не против опонента , както обикновено .
Иначе искам да кажа ..... ...... ...... ...... ....... ...... ......... ........ ......... Sign UnderageSign No Entry

# 1 738
Смятам, че Ангел НЯМА да предложи Надежда за фермер.
Мери, ти се доказа,че ги усещаш нещата как ще станат. Да знаеш,че те чета много внимателно. И се надявам пак да си права. Пък и Ангел кога е бил предвидим?

# 1 739
Когото и да предложи Ангел според мен няма шанс срещу Калоян. Пак ще гледаме дуото 🤮

Общи условия

Активация на акаунт