Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 645
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Другата България
Дана писа, че Надя е изгледала всички сезони и епизоди досега с повишено внимание, и си е правила сметка коя стратегия е печеливша.
Според мен е искала да бъде като мама Галя, обаче е на светлинни години от нея.
Именно заради добротата и човечността си мама Галя още се помни, основно с това.
Надка ще я запомним със злоба и съскане зад гърба на жените, стремейки се да изпъкне по този начин.
С дребни интрижки, прерастващи в сериозни скандали, нещо, което мама Галя не правеше, тя просто си беше добряк, и затова и съфермерите я обичаха.

# 1 846
Надка е готова за свекърва. Ще им пръсне панаира, както се казва Grinning

# 1 847
  • Велико Търново
Мдаа... определено - ако си е избрала стратегията на мама Галя, не е отчела, че реално няма как да я повтори, тъй като характерът ѝ не пасва. И ако въобще си е избирала стратегия, със сигурност не е направила правилния избор.
Снощи и на мен не ми хареса това, че вместо да бъде в помощ и подкрепа на най-близкия си човек във Фермата, се чудеше как да се заяде с Милена. Бреееййй то не бяха забележки, то не бяха подмятания, то не бе чудо!...

# 1 848
Аз не разбирам как Милена и Ангел се разбираха,даже Милена основна подкрепа на дуела. А Надка не може ? Какво толкова й боде Милена на Надка очите? То сякаш на живот и смърт е там. Колкото са били думите за децата за Надка, толкова и за Ангел. Но хората различни, реакциите също. И накрая излиза,че Надка вероятно си е нещастна заради своя си характер.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 14:42 от cardu

# 1 849
Милена си търсеше съюзник, и Ангел й беше удобен за въздействие като ратай. Пък и тя го вижда, че не е лош и злобен, и както някой писа - малко внимание и грижа му трябва и е готов.

# 1 850
И аз съм за анкетата Кой НЕ искаме на финал!

# 1 851
Милена си търсеше съюзник, и Ангел й беше удобен за въздействие като ратай. Пък и тя го вижда, че не е лош и злобен, и както някой писа - малко внимание и грижа му трябва и е готов.
Не мисля,че е така. А и не мисля,че Ангел е толкова податлив за моделиране. Колкото до грижа и внимание - това е разковниче не само към Ангел, към всеки нормален човек.

# 1 852
  • Другата България
Аз също.
Но да има и опция "НИКОЙ".

# 1 853
  • София
Аз мисля, че Надя се издразни, че толкова добре минаваше ратайството на двамата. Още от началото се опита да създаде "ситуация", но не успя. Уж щеше да дава шанс на Милена....

# 1 854
Аз също.
Но да има и опция "НИКОЙ".

Нужна ли е такава опция, когато анкетата е кого НЕ искаме на финал?
А според мене е безсмислена такава опция - дори анкетата да е кого искаме на финал.
Щом никого не искаш да видиш на финал, просто не гласуваш. Защото финалисти ще има - така или иначе.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 15:21 от Смиляна

# 1 855
  • Велико Търново
Смиляна, според мен идеята е отговорът да може да се посочва от тези, които не харесват никого от останалите в играта 12 участника за финалист. Според мен отговорът би трябвало да е "нито един от посочените" (и без това местоименията "кой" и "никой" не са употребени правилно). Въпреки че технически погледнато няма как да стане, защото така или иначе финал ще има, а на него ще отидат 4-ма от тези 12.
И нека анкетата е с повече възможни отговори, примерно 2 или 3. Както и с възможност да се видят резултатите дори и без гласуване, каквото беше желанието на някого в предната тема.

Edit: Видях редакцията на горния пост след като публикувах моя Blush

# 1 856
Мъчно ми е за Анго, но си бях за Калоян, затова съм доволна от развоя.

Хора, защо с такава злоба говорите за участниците? "Помияр" и т.н.? Странно е, прекалено много се вживявате и сякаш и то в негативна посока. И на мен много неучастници са ми неприятни с дадени изказвания или постъпки, включително Калоян понякога, но не съм тръгнала да ги обиждам. То и ние не сме цвете за мирисане, всеки си има свои минуси.
В поведението на Надя не виждам нещо кой знае колко скандално, честно. Тъпо беше, че в началото каза, че не иска да е постоянно в кухнята, а после редовно се месеше кой как оперира в кухнята, противоречеше си.
Но е нормално да има стратегия, тя иска да победи и е факт, че прави доста за фермата и е допринесла. Тя се занимава с млечните продукти, тя се занимава с кученцата, тя готви доста пъти, може би не е редно да стига до финал, без да е била ратай и дуелист, тук съм съгласна.

Има нещо, което ние всички пропускаме, а именно монтаж и режисиране. Нали се сещате, че ние виждаме много малки отрязъци от приказките и действията им. Убедена съм, че има много позитивни неща, които не виждаме, просто не са интересни за масовата аудитория. Показват ни скандалите и клюките. И ние лапваме. Затова и не показват много Боби и ви е скучен на повечето - просто не сплетничи човекът...

Подкрепям мнението Ви! За да има рейтинг във всяко реалити предаване винаги показват лошата част на хората от към интриги и т.н и затова зрителят си дава такава оценка за играчите.
                                                                                                                                                                                                                                          И аз подкрепям с две ръце ! Всеки си има своите минуси,никой не е идеален и изрази от рода на кух,грозноват,луд и т.н. са проява на лош вкус и възпитание.

# 1 857
Според мен Надя се опита да съвмести образа на мама Галя с мъжката сила. Защото мама Галя беше много слънчева и грижовна, но в силови битки не се е доказвала. Надя затова добави лека агресия в поведението си, хъс за имунитет и битки, прояви стратегическо мислене. Т.е. тя се опитва да надскочи образа на мама Галя, което е трудна задача.

Ако попадне на финал с Данчо и Стоян, 100% повече предпочитам тя да спечели от тях.

Виждам, че няколко души са съгласни с мен за обидите из форума. Много крайни изказвания има. А екранът си ни манипулира добре, явно Иван и Андрей успяват. Аз имам 1 теза, че ако искат да изкарат някого лош, има начини. Ще показват нон стоп как спи или се кара, ще забавят кадъра, за да покажат най-гадната му физиономия, ще разпитват другите участници само за гадната постъпка, ще пренебрегнат всички хубави (както са направили със спането на Петър) и др. подобни.

Относно Надето и желанието да изпъкне сред мъжете и да ги задържи - може да се дължи на мъките, които е изтърпяла с предишния си партньор. Някои жени след подобни емоции ги избива на депресия или омраза към мъжете, но други искат да си наваксат, т.е. да спечелят позитиви от страна на мъжете, да си докажат, че все пак са най-добрите, най-грижовните и т.н. Един вид да компенсира негативите от миналото.  Тя защитаваше Ангел на дуела, крещеше, отбелязваше, когато се бави, казвайки му "по-бързо", "бавиш се", за да се усети той, че Калоян на дадено място е бил по-бавен. Да, не беше толкова шумна като агитката на Калоян, но това не значи, че не ѝ пука за Анго.

Иска ми се повече да показват Боби и Стоян - почти нищичко не виждаме за тях, само глупави шеги за етноса на единия и тъщата на другия. Искам да чуя техни разговори, да видим как помагат в грижите и др.

За овцата Хармония май нищо не казват, дано не е умряла.

# 1 858
  • Другата България
Питат - отговарям.
Все пак това не е най-важното, една анкета.
Каквато - такава.
И пиша във форум, не съм в час по граматика.
Нещо май някой се взе доста насериозно дори и в тази весела тема.
Добре си пишех само за участниците, хич и няма да коментирам анкети повече.
По преценка на авторката.
Достатъчно труд влага и отделя време.

# 1 859
Хораа, малко да разведря темата. Като за начало - до последно се надявах Ангел да спечели битката заради времето, което беше 21,49 след като приключи и играта на Калоян, но уви. Жалко, на мен лично Анго си ми беше любимец и колоритен играч.

Тааа, днеска ходих до фермата от тази година. Ако знаете какви сладурковци са тия малките кученцаааа. Уникални са. Преброих ги - поне 5 дойдоха при мен и всички около краката ми Grinning  Говорих си и с Андрей, за съжаление не ни допусна във фермата, поради неустойки и останали камери/може би/ в самата ферма с цел да се следят от недопускането на външни хора. Все още стоят повечето неща от фермата. Намерих голямата арена/точно срещу самата ферма/, до нея бяха наредени тези части, от които е конструирана голямата ферма + ония колове с въжетата, където беше женската битка още стоят Grinning За съжаление снимки няма да показвам. Просто няма какво толкова да се показва.

П.С. Каза, че след 13 декември няма проблем да се посети фермата. Не че спойлвам, но изглежда уникално поне от това което видях.
П.С2: Всъщност тази конструкция с балите се намира и извън ограждението на самата ферма някак. Всичко ми се стори изключително подредено и много готино. Та ако някой се навие да отива - няма да съжалява.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 16:16 от shokomen

Общи условия

Активация на акаунт