Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 541
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 860
Мери, не се сърди, де, и аз споделям какво мисля. Не е толкова важно, разбира се, но показва нагласите на зрителите, а попълващите анкетите са много повече от пишещите в темата. Отговор "никого (подкрепям/не подкрепям)" не дава никаква полезна информация, поне за мене. Освен да разбера, че гласувалите така гледат с отвращение, няма нужда - настоящата анкета с оценка на сезона е достатъчна за това.
Е, сигурна съм, че ще има опция "никого" , защото аз съм против, сеш'се. Joy

# 1 861
  • София
Обновената статистика ще пусна след пускането на новата тема. Подробно съм писал за дуела на сезона до тук + всичко останало. Simple Smile

Ачо спомена вътре във Фермата, че е бил в Легиона. Не помня обаче в кой епизод и пр. Поне в два от разговорите му се разбра. Дали е било с Надя, дали е било в изповедялнята, не помня вече.

Не съм съгласен, че Надя е такава и извън Фермата. Не може да се дават такива квалификации на човек, когото не познаваме лично. Със сигурност Надя си има трески за дялане и на мен не ми харесват някои неща, но прекалено много се демонизира. Аз до тук не виждам по-комплексен състезател от нея. Другия такъв отпадна снощи. Имам предвид участник, който притежава уменията за да е във Фермата, не говоря за поведение и стратегии.
Не одобрявам подмятанията на Надя към Милена по време на дуела. Ако бях там щях да и викна да млъкне. Според мен трупа негативи по този начин. Но явно я е уестила каква е Милена и явно Надя няма търпимост към такива хора и не може да се владее. Явно Милена е ахилесовата пета на Надя, дано не и попречи по пътя към финала.

За анкетата. И двете опции са добри, аз вече го писах. Или кой дусел искаме да видим или кой участник не искаме да стигне финал. Която и анкета да се пусне сега, то нека другата да е следващата седмица, защото това с дуелите е много важно и мисля вълнува всички. Но и другото желание се подкрепя от доста хора и понеже все още не са оправили проблема с анкетите и може да се пуска само една анкета на тема, то предлагам да ги пуснем и двете в две поредни седмици.

# 1 862
  • при късмета
Не само Надка, всички навън са такива, каквито са се представили вътре. Човек може да промени много неща, поведение, да потисне някоя своя черта от характера (пак ще личи, че е нарочно), по дадена тема да има твърдения обратни на вътрешните му убеждения и още някои други, за известен период от време, с някаква цел. Но не може да промени характера, цялостния си мироглед, нрава и спонтанните си реакции и да ги превключва защото сега му трябват. Просто не може. Не може да си лош и завистлив човек навън и за 3 месеца да станеш ангел небесен и да заблудиш всички и няма как да го направи от днес - навън, за утре - влязъл в предаването. Няма как да стане. Както не може и обратното, да си като мама Галя например (макар, че аз само като гост съм я виждала, нейния сезон не съм гледала) и да се представиш вътре като Милена и Надка, смятате ли, че може?

# 1 863
  • Sunshine state
И аз смятам, че Надя си е такава и навън. Тук е в някакъв императивен вариант, да речем, но категорично смятам, че е същата свекърва и "махнаджийка" и в реала.
Не ми прилича на т.нар. мама Галя, която аз не харесвах, защото Галя нямаше кураж да влиза така открито в конфликт като Надка.
Аз съм за Кустев, Боби и Митко на финал. ✌🏻

# 1 864
Все ми е едно вече кой до къде ще я докара. Скучни са ми и дразнещи. То е ясно,че за едни пари се борят,но се показват в кофти светлина напоследък и тези,които държаха фронта. И се замислих, че има нещо сбъркано в тази игра, щом очеизвадно слаби играчи си кютат на завет напред,а колоритни, силни и интересни играчи първи отпадат. Може би е по-важно да си хлъзгав, или почти невидим, като фон, вместо да си цветен ( макар и малко ръбат), силен и можещ. Дааа, сивия човек все се промушва и лъсва най-отпред.

# 1 865
Хайде, народе! Прясно, прясно....
Видео поздрав от Джепето само за 35 лева https://voiz.bg/957/
ЖДНБ! Confounded

# 1 866
ЖДНБ! Confounded
Леле. Пешо си мисли че тълпа от фенки ще се избият сега да плащат за да чуят гласа му с видео поздрав.

# 1 867
  • Тра-ла-ла
Боже, аз помислих, че предлага полет със самолет за тия 35лв Joy

# 1 868
  • London
Надка е готова за свекърва. Ще им пръсне панаира, както се казва Grinning

Не му ли мина времето на това със свекървите. Laughing

Джепеш сигурно срещук бакшиш и пистолета ще си покаже в поздравително видео.Laughing

# 1 869
ЖДНБ! Confounded
Айдееее, замина й заплатата на Ваня Joy

# 1 870
  • Тра-ла-ла
Че цените на Дивна и Весела Бонева са по 30лв. Нашият много високо се е оценил Joy Обаче и Данчо Меджик е там. И Красимира

# 1 871
Боже, аз помислих, че предлага полет със самолет за тия 35лв Joy
Аааа, явно за да вдигне самолета ще е по скъпо

# 1 872
ЖДНБ! Confounded
Изживява се като звезда.
Много ме е яд за Ангел, представи се достойно. Искам да видя дуел между Калоян и Петър.

# 1 873
Ама никой плаща ли изобщо за такива неща? И то от тези  " звезди"?

# 1 874
  • USA
И аз съм за анкетата Кой НЕ искаме на финал!
Аз също.
Но да има и опция "НИКОЙ".

Ами то е невъзможно "никой",защото няма такава опция от предаването,финалистите са 4-ма искаме или не искаме.Може да направя опция "Безразлично ми е".
Все пак се надявам Godiva да се върне за пускането на темата,но се съмнявам.Профила й е несправедливо баннат(няма общо с темата тук).

Общи условия

Активация на акаунт