ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • о`майна лунна нощ е
Режимът на набора е ставане около 7:20-7:30 часа. Разходка на куче, ако остане време закусва. Ако ли не - ръфа нещо пред компютъра в някое от междучасията. Почват в 8 часовете. На вчерашното ведро посрещане с гутен морген и радост на учителя, че времето е страхотно, нашият отговори "Господине, пече, пече, ама е кучи студ!". Господинът го парира, че няма какво да прави навън по това време, но след уточнението на гимназиста, че излизането е по повод разходката на рошавия елемент, бързо се съгласи с него, че е било наложително.

Стон, честито непълнолетие Wink Здрави да сте цялата фамилия!

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 11:44 от `ТуиГ

# 556
  • Варна
Е, не, бясна съм . Докато върви ДО, за които и да е ученици , държавата трябва да забрани правенето на кардинални ремонти и за неспазващите да има солени глоби. Дъщеря ми, се обажда и реве ,че някой е почнал да кърти в някой от апартаментите и тя въобща не чува учителите.  През миналия локдаун, пак някой беше решил, че е време да си разбива апартамента. Тогава бях няколко седмици в хоум офис и беше брутално, сега пак същата работа. Как да учат тези деца ? Довечера ще трябва да издирвам кой е съседа и да се разправям поне до обяд да не вдигат шум !

# 557
  • София
Стон, честит празник! Да е жив и здрав рожденикът! 🎂🍀

# 558
  • Пловдив
Да е жив и здрав, късметен и обичан малкия Мрън!!! Да сбъдва мечтите си с лекота!
Паричке, ужасно е това 😥, дано излезеш на глава със съседите. Никой не го интересува обикновено, сега учителките на децата ми заявиха, че имали задължение да пишат отсъствия, ако дете не е на линия по време на час. Викам, моля???? Ми ако е спрял тока? Ако е лоша връзката? Ааааа... Тя държавата се грижи,ама за циганите в Розино (на тях били им раздали таблети на децата 🙊)
Набора почват в 7.30. Днес щял да излиза с приятел от стария клас, не искам да му забраня, той и без това е адски асоциален, та се радвам на такива неща. Маска носи, няма да влизат на закрито, би трябвало да са ок нещата.
Амандичка, проверката е висша форма на доверие, та който има начин и желание, не намирам за лошо да види как се движат нещата. Аз не мога ьне толкова от скрупули, колкото от физическа невъзможност, и най-вече от страх, че каквото видя толкова няма да ми хареса, че е по-добре да не го виждам. Щраусова работа 😀😀😀

# 559
  • София
Е, не, бясна съм . Докато върви ДО, за които и да е ученици , държавата трябва да забрани правенето на кардинални ремонти и за неспазващите да има солени глоби. Дъщеря ми, се обажда и реве ,че някой е почнал да кърти в някой от апартаментите и тя въобща не чува учителите.  През миналия локдаун, пак някой беше решил, че е време да си разбива апартамента. Тогава бях няколко седмици в хоум офис и беше брутално, сега пак същата работа. Как да учат тези деца ? Довечера ще трябва да издирвам кой е съседа и да се разправям поне до обяд да не вдигат шум !
Не че нещо, но правенето на ремонти е свързано с майстори , които са на работа ( няма как да работят онлайн) и ако сутрин се съобразяват с учениците първа смяна, а после с тези втора смяна какво правим. В момента и ние правим ремонт и знам за какво става въпрос, но и да не правех съм толерантна, че всеки трябва да си изкарва хляба.
Честит празник на Мрън!

# 560
Честит рожден ден на порасналото дете! Жив и здрав да е, другото само ще си дойде!

# 561
  • София
Ston, жив и здрав да ти е младежът!
Намерих Авирон още в първата аптека. Благодаря!

# 562
  • София
Честит празник, ston! Здрав и успешен да е младежът.

# 563
Авирон съм ползвала няколко пъти, ефект нямаше, освен един и то неприятен Sad . Общо взето, най-доброто за мен в началото вирусно заболяване е почивка, течности - чай, сокове, супи и нещо понижаващо температурата при нужда. Бързо възстановяване!

# 564
  • София
ston, честит да ти е Мрън Simple Smile
Мойто наборче се оплаква от болки в корема и главоболие...

# 565
  • Sofia
Честит рожденик, ston, да е жив и здрав🎂☘️

# 566
  • Между гори и планини
Честит рожденик , stone! Да бъде жив и здрав, да сбъдне мечтите си!

Нашите бяха неприятно изненадани от резултатите от последното контролно по български - най - висока оценка е 4. Ужас! Моя е с тройка, уж било лесно. Днес без предупреждение вместо час по литература - бам! Ново контролно по български... Вторият час по литература им даде да пишат за Омир и неговите произведения Илиада и Одисея. Може и презентация да правят. Във вторник имат 2 часа и всички ще бъдат изпитани.

# 567
  • София
Аз не знам как върви ДО, защото не влизам в стаята. А и си имам доста работа също. Но преди малко дойде при мен в междучасие ... лакирана. Та си правя съответните изводи за концентрацията Joy

# 568
  • Велико Търново
Аз не знам как върви ДО, защото не влизам в стаята. А и си имам доста работа също. Но преди малко дойде при мен в междучасие ... лакирана. Та си правя съответните изводи за концентрацията Joy

Твърдо подкрепям изрядния външен вид при всякакви условия!Всяка уважаваща себе си жена е с изряден маникюр!

# 569
Ston, жив и здрав да порасналшят младеж! Вдъхновение и късмет да бъдат винаги със него!

Общи условия

Активация на акаунт