ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Между гори и планини
Момчетата сега са като петленца наперени, да впечатлят момичетата, които ще им бъдат фен клуб 😂 Много са ми смешни за наблюдение. Обаче , в час такова отношение изглежда несериозно, учителката може да се обиди, че не приема сериозно предмета ѝ. Ако е умна, може да направи час по дискусия и всеки да си изкаже идеите , и после да продължат сериозно. Но познавайки закостенялото мислене на повечето, няма да се случи. Нашето образование се опитва от квадрат, да направи кръг - всички под един калъп. В САЩ , такова различно мислене е толерирано, дори се харесва, стига наистина да имаш аргументи и да можеш да ги защитиш.

# 361
  • София
Айде за малко внимание да помоля. Grinning
Сложих писмото в Google Forms.
Да прегледаме и да видим дали работи така:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbxSUNKrL98LPrRtiEeAg4 … wform?usp=sf_link

ПП: Има двама подписали вече. Simple Smile

# 362
  • София
Аз си мисля, че в голямата политика, трябва да има възрастови ограничения. Ще ме прощават почитателите на Байдън, но той е на 77 и вече му личи, че не е съвсем в кондиция. Не го избират за Папа, за да няма значение. Ще е една пионка, според мен. Не че съм за Тръмп, но поне по негово време, САЩ не се занимаваха с целия свят.
Аз въобще не следя какво учи щерката. Поне засега.

# 363
Айде за малко внимание да помоля. Grinning
Сложих писмото в Google Forms.
Да прегледаме и да видим дали работи така:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbxSUNKrL98LPrRtiEeAg4 … wform?usp=sf_link

ПП: Има двама подписали вече. Simple Smile
Искаше само име и фамилия, нали? Понеже при мен друго не излезе. Иначе пуснах.
Няма какво да се моткаме само.

Аз си мисля, че в голямата политика, трябва да има възрастови ограничения. Ще ме прощават почитателите на Байдън, но той е на 77 и вече му личи, че не е съвсем в кондиция. Не го избират за Папа, за да няма значение. Ще е една пионка, според мен. Не че съм за Тръмп, но поне по негово време, САЩ не се занимаваха с целия свят.
Аз въобще не следя какво учи щерката. Поне засега.
Политиката отдавна е бутафория.
Реалното управление не е от страна на марионетките, чиито лица официално се показват - в момента на перукирания клоун и на другия, дето не знам дали си оправя сам родата, за радост на масите, които си мислят, че следят реална битка.
У нас е същата работа.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 10:20 от Judy

# 364
И аз подписах.
Препратих го и на колежки с гимназисти.
Благодаря, Ред Heart

# 365
  • София
Да, само име и фамилия пуснах.
Трябваше ли да пиша и град?
Не се сетих.

# 366
  • софия
Ако има възможност, мисля че е добре да има и град. Ще го попълним отново.

Кунчев в момента обяснява как ще трябва да се удължат мерките минимум до края на ноември. За училищата иска минаването на ДО не да е по училища, а направо по области за 5-11 клас. Спиране на всички извънкласни дейности, вкл. за 1 клас. Всички висши училища - дистанционно, с изключение на "Медицина".
Пак коридор за пазаруване на възрастните - 8 - 10 ч.
Сетили са се и за заведения, магазини - да работели до 22 ч.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 10:22 от zvаnchе

# 367
  • Между гори и планини
И двамата са "хвани единия, удари другият". Мъжът ми е страшно разочарован. Винаги са имали повече кандидати за избор . Сега е , кое от двете злини да изберат. Но е факт, че Тръмпчо поне е в добри отношения със Северна Корея.

# 368
  • Sofia
Наистина трябва да има възрастови ограничения за президент - както долна, така и горна граница, например 30-60 години... Сега ще ме обвините, че дискриминирам хората по възраст:grinning:
Подписах и аз:hugs:

# 369
Благодаря, Ред!❤
Подписах го.

# 370
  • София
Да ви кажа аз това писмо май вече не мога да го редактирам и да добавям опции.
Има ли смисъл да го спра и да го пусна отново?
Колегите ми също току що разпространиха линка.

# 371
  • София
Благодаря, Ред!❤
Подписах го.
+1

# 372
  • у дома...
Брифинга на НОЩ върви. Препоръки ли ще са, заповед ли - до 50% присъствие в офисите (другите 50 - онлайн), за училищата вече препоръчват от 5 до 12 ДО. И то на областно ниво, а не ако училището иска. На прима виста е това. А, и коридор за възрастните да пазаруват, като ще им забранят извън коридора да пазаруват.

# 373
  • софия
Кунчев не знам дали знае, че се учи до 12 клас, но каза "5-11". Ясно е какво има предвид, ама.

# 374
Да ви кажа аз това писмо май вече не мога да го редактирам и да добавям опции.
Има ли смисъл да го спра и да го пусна отново?
Колегите ми също току що разпространиха линка.

Няма смисъл нищо да се редактира. Да събираме повечко хора и да пускаме, да не се мотаем повече, че ще ни замотат цялата година!
...
Да ви споделя тая сутрин, докато вървях за работа, обмислях варианта, ако и догодина тия си играят така да пратя малкия при брат му в Холандия на училище. От това тука нищо няма да стане, ако тия игри продължават по тоя начин. Не се вижда краят на цирка.

Общи условия

Активация на акаунт