ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • о`майна лунна нощ е
Свинско ми е нещо. Пак се накиснах заради ниска оценка по немски на набора. И притеснения покрай здравословното състояние на близки имам, та съвсем ми се скапа малкото живец от сутринта. Много ми е много тъпо и криво.

# 586
  • Между гори и планини
Аз пък имам проблеми с луд ирландец който дойде да живее в една съборетина до нас. Ще се пускат жалби в полицията, говорих вече с адвокат... Ей, така уж дойдохме тук на спокойствие, а нямате представа какъв отпадък биологичен от западна Европа е дошъл тук.

# 587
  • Велико Търново
Доня, сега се сетих, че забравих да ти отговоря-направят ли проверка и ще заринат кладенеца, ако не са подадени декларациите.

Честит да е и другия рожденик!Здрав и щастлив да расте, а на майка му бързо възстановяване!

# 588
Честито на рождениците!
BlueSky7, бързо да минава, голяма гад е това!
Ако ви е домъчняло за Синеочка - https://bntnews.bg/news/vanya-kastreva-trudnoto-reshenie-e-da-se … -1081779news.html

# 589
Да са здрави и щастливи рождениците!
Да оздравяват болните!

Да се свършва тоя ад вече, че не се издържа. Много е гадно да оставиш хляб и лекарства пред затворената врата на най-добрия ти приятел. Много е гадно да си развалиш дългогодишно приятелство защото единият е в графа "родител", а другият - "учител". Не искам и не приемам да се чувствам виновна, че искам да има образование и че учители се разболяват и дори и те умират. Аз вина, че някой не може да организира качествен и безопасен процес на образование не бих поела. Това делене на професии ме дразни ужасно много.
Извинете, за негативния коментар, ама днес нещо ми дойде вповечко данданията.

# 590
  • София
И моите мисли са в тази посока напоследък.
Никой не печели, ако непрекъснато се делим на воюващи групи.
По добре бихме се справили всички заедно като общност, с компромиси от страна на всеки.
Но на нас това не ни е силна черта. Не че във всички останали държави е идеално.
Може би по-добре или поне без допълнителни вътрешнообществени конфликти ще се справят тези, на които исторически им се е налагало да оцеляват заедно в по-сурови природни условия. И поради тази причина го могат по-добре.

# 591
Bluesky7, да ти е живо и здраво момчето! Късмет и следващите рождини дни да сте здрави всички!
Бързо оздравяване ти желая!

Не знам, Мария...И при мен се получиха пукнатини във взаимоотношенията с близки хора точно във връзка с Ковид.
Аз съм за предпазливостта и премереният риск, но съм против капсулирането и паниката. Страхът може да бъде голям враг, а предпазливостта и здравия разем- добри приятели.
Случва се обаме гроницата между тях да се розмие и се появява пропаст, която бавно, но сигерно ни разделя.
Винаги съм била склонна на компромиси, които обаче не са в разрез с принципите ми за хигиена на психическото и физическото здраве.

# 592
  • София
БлуСкай, честит празник и на вас! Бъдете здрави и щастливи всички вкъщи! 🍀🎂

# 593
  • София
Пускам отговор до журналистката от БНТ, защото не ми харесва да си млъкнем така:

Скрит текст:
Здравейте.
Към този момент не можем да направим организация за подобна среща, а и честно казано не бихме искали да предизвикваме излишна обществена конфронтация.
За нас беше важно да изразим позиция, че образованието е от първостепенно значение за нашето бъдеще като общество и в този смисъл, и въпреки кризисната ситуация, не е нито логично, нито редно учениците да понесат основните рестриктивни мерки.
Надяваме се, че политиците ще вземат предвид позицията ни при по-нататъшните си действия и мерки за справяне с кризата.

Поздрави!

# 594
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря,че остана ангажирана, Ред! Абсолютно необходимо беше писмото да не увисне в пространството, а този, който все пак прояви адекватен интерес към продължаване на темата, да не остава без отговор.

# 595
Ред, както винаги кратка, точна и ясна.
Много хубав отговор, благодаря! Heart

По наболялата тема с ДО и корона истерията няма да се включвам, казвала съм много пъти какво мисля.
Дано само да свърши час по-скоро това безумие. Като гледам по улиците маскираните хора и аз си мисля, че сънувам и съм във филма "Зараза".

Честито на рождениците на Стон и Блускай.
Болните да оздравяват и да се подготвят за училище.
Според мен няма да удължат срока на ДО. Да видим дали съм права, звездите ми го говорят.

# 596
  • о`майна лунна нощ е
А според мен ще го удължат и разширят като обхват с нова група вкъщи.
Но искам да не съм права и от твоята клавиатура да отиде по заповедите на здравния и образователния министър.

# 597
Ред, много ночно и ясно! Браво!❤

Vrabcho,моля, свържи ме с твоите звезди! Имам спешна нужда от да се чуя с тях!😀

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 18:01 от Biserka_a

# 598
Ред, на мен много ми харесва отговора ти.
Бисето доста точно описа и моята позиция - предпазливост, разумно поведение, но без излишно психясване.

# 599
Доня, сега се сетих, че забравих да ти отговоря-направят ли проверка и ще заринат кладенеца, ако не са подадени декларациите.

Да дам и моите 5 ст по темата.. Успях да се свържа с Басейнова дирекция, само че в Плевен (точно вашата). Жената беше много любезна и с две думи и те чакат удължаване на срока заради Коронката.
Питам я, а аз ще получа ли удостоверение, че кладенецът е регистриран.. не като съберат данните ще направят регистър, а до тогава си пазя отрязъка от препоръчаното писмо .. Хубава работа, ама българска!

Честит да е и другият рожденик! Здраве на децата, а на родителите и здрави нерви !

Общи условия

Активация на акаунт