ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 665
  • 827
  •   1
Отговори
# 510
Днес си поръчах пелената за изписване 25лв сезон пролет-есен. Ще добавят за 7лв и името на детето. Другата седмица ще е при мен. Днес определих и дрехите за изписване на бебо - ще е в жълто.

Здравей, би ли споделила от къде го поръча?

# 511
12319, ето го сайта: http://www.kidsdecor.eu/
Обаче на него не са изложени одеялцата.  Тях може да ги видиш тук:
https://m.olx.bg/ad/port-bebe-pelena-CID139-ID8ldeT.html?reason=
Като им пишеш на лични в мисенджъра,  веднага отговарят.

# 512
Бебката също има избрано име за имения си ден - ден на християнски празник - 25 декември 😊😊😊

Реивче,  то и аз ще съм в жълто. Харесват ми такива свежи, слънчеви цветове. Предлагаха пелените и в зимен вариянт - 300гр вата, а това е есен-пролет с 150гр вата. Взех тази, защото навън ще бъде или с космонавт или в зимен чувал, а пелената ще си е за домашна употреба и не ми трябва супер дебела. Името е избрано и бебо ще има имен ден на голям християнски празник.

# 513
Ив , аз направих тромбоза в 3 месец и от тогава съм на Клексан . Още миналия месец съдовия ми каза , че мога да го спирам по принцип , но не е зле да продължа за всеки случай . Обаче , ако все пак бебока се е завъртял главично , оставаме на естествено раждане и да се надяваме ще тръгне спонтанно , което значи , че трябва да съм спряла инжекциите . Ако все пак се наложи планирано секцио , 24 часа по-рано спираме . Мен обаче ме е страх да ги спра , няма причина , но ми е притеснено да стоя без разреждане дни/седмици/месец ... За Настапин чувам хубави отзиви , но бил нов и не били сигурни в действието му 🤷♀

Сладката , при мен обясняват въртенето с това , че е трета бременност и матката е доста еластична и дори по-широка , което позволява лесно разпъване и въртене ... но много се надявам да миряса вече 💙

При мен също е трета бременност.

# 514
Здравейте, момичета! Вчера ходих на тонове и преглед. За щастие всичко е наред. В 36+1 г.с. беба е 2900 кг. Пъпната връв се беше завила около вратлето, но док ме успокои, че всичко е наред. Тоновете бяха супер, контракции никакви, само на мен ми причерня от стоенето по гръб. Обсъдихме раждането, дадоха ми документите и продължаваме с прегледи и тонове на 10 дни. 😊 Дадоха ми и направления за изследвания, които ще направя 3 дни преди секциото. Предварителен PSR не ми трябва, защото правят преди постъпването. Доктора ми е много позитивен и така ме успокои. Каза, идваш на деня в 6 и 30, без притеснения и с усмивка да посрещнем новия живот. 😊
А ето и една иновация ит мен:

Постоянно мрънкам на ММ, че искам и аз по корем и той измисли начин. 🤣

# 515
Ех. Умирам си и аз вече да легна по корем, някой път направо ми иде да се метна върху леглото като бомба 😂😂
Скрит текст:
Моя сраежливко от днес, нямам нито една снимка, на която да не се е скрил.

# 516
12319, ето го сайта: http://www.kidsdecor.eu/
Обаче на него не са изложени одеялцата.  Тях може да ги видиш тук:
https://m.olx.bg/ad/port-bebe-pelena-CID139-ID8ldeT.html?reason=
Като им пишеш на лични в мисенджъра,  веднага отговарят.

Многооо благодаря! Страхотни са Simple Smile))

# 517
Момичета,
Искам да помоля за много стиснати палчета от вас Heart
Приеха ме в болницата с изтичащи води и 3 см. разкритие. Добре сме засега, тоновете на малчо са добри, аз съм повече паника.
Ще се опитам да поспя сега и ще ви пиша Heart

# 518
Момичета,
Приеха ме в болницата с изтичащи води и 3 см. разкритие. Добре сме засега, тоновете на малчо са добри, аз съм повече паника.

Стискам палчета всичко да е наред.

# 519
Момичета,
Много сили и любов и от мен!Явно някой вече бърза за среща с мама и тати! 🤗
Обичайните неразположения....няма да се оплаквам.
Четох някъде назад ,май Малечка беше писала,че няма да отива с помпата в родилното и аз така реших.Миналия път не я ползвах,слагах постоянно на гърдите и кърмата слезна,после с ръката изцеждах,когато имах напрежение.Ако нещо закъсам ще ми донесат.Та така от мойте среднощни размисли.

# 520
Sealove, късмет и безкрайно много морска любов от Бургас! 🌊❤️

# 521
  • Варна
Sealove, с теб сме! Ако е решило бебчето да излиза, ви пожелавам бърза среща!

И аз съм от будуващите. Събуждам се между 03 или 04 и си будувам до към 06, в 07 ставам, че малката е на училище.
Нищо не ми е готово. Даже и списък нямам, какво да купувам. Всеки ден се моля на бебка да чака декември. Аз помпа със сигурност ще нося. При предните две раждания ми беше от голяма полза. Ние нямаме име още. Един от вариантите е Ивета или Ивет. Как мислите, кое е по добре, ако се спра на това име?

# 522
Sealove, стискаме ти палци! Ще чакаме новини.
Аз отдавна не съм писала и едвам ви изчетох. По средaта на 33 г.с. съм, минах преглед при доктора, който избрах да ме изражда, бебка е 2100 гр, води и плацента са супер. По ехо я изкарва, че отговаря на 35 г.с., чудя се дали ще избърза преди коледа.  Детенцето е умно и си стои главично, най-обича да ме рита в дясно в ребрата или отстрани на корема. От 35 г.с. ще ходя на преглед всяка седмица. Пиех аспирин за малко, заради високия ми хемоглобин (140-150) и да се предотврати евентуално слепване на еритроцитите, но го спрях, магнезия доктора каза до следващия преглед да си пия. Напоследък, ако се претоваря с повече вървене, въпреки него си имам повече контракции, аз подхотвителните си ги усещам от 10-11 г.с., когато матката ми беше колкото юмрук. В петък съм на ЖК, тогава ми е датата за издаване на 45 дневния, ще си взема и останалите документи, които не съм сигурна кои са точно Grinning Другата седмица имам рожден ден, ставам на 25, само да чуя нещо лошо за скорпионите! Sweat Smile По този повод си подарих бременна фотосесия, грим и прическа, станаха страхотно снимки, но ще ги получа обработени след поне месец. Направихме и малко кадри с таткото. Фотографката ме облече уникално, сменихме 6 визии, много нежни и красиви.
Аз сега по черните петъци ще донакупя разни неща за малката мишка като матрак, пововалник, ваничката, малко шишета. За мен още нищо не съм взела за багажа, на следващия преглед в 35 г.с. АГ каза, че ще ми обясни всичко за раждането и от тогава ще го оправям. Все още ми се струва много далеч, а всъщност не остава!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 09:57 от Djenna

# 523
Sealove Hug Дано бързо и безболезнено да се гушнете с малкото човече!

# 524
Sealove стискам палци всичко да мине бързо и добре. Явно това малко скорпионче бърза и няма търпение да ви види ❤️

Общи условия

Активация на акаунт