Какви трикове използвахте, за да запазите търпение?

• 981
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Вече пиша няколко пъти тук, но ми е интересно мнението Ви по въпроса.
Как успяхте да запазите търпение и спокойствие, когато правихте опити?
Аз съм много емоционален човек и макар и от скоро да правим опити, когато ми дойде менструацията и са едни сълзи, едно нещо... Знам, че не винаги става веднага, както и че психическото натоварване и вглабяване в тази тема не помагат, а вредят... Но честно казано не знам как да се разсейвам.
С приятеля ви говорихме по темата, че трябва да променя малко нагласата си, но уви.
И понеже не ни се ще да споделяме дори, че правим опити - къде от суеверие, къде от желание да се избегнат въпроси от типа: "какво стана" и т.н. Реших да се обърна към Вас, защото тук също бихте ми дали добри съвети и насоки.
Да минем по същество: Тези от Вас, които са били твърде емоционални като мен, как успяхте да охладите страстите? Какво Ви помогна да не се вглабявате?
Въпросът ви вероятно ще се стори дори комичен на някои от Вас, но всичко това ми се случва за първи път и наистина съм объркана.😅
Не можете да си представите колко ще съм благодарна, ако ми разкажете.🥹

# 1
Желая скорошни радосни вести!
Като за начало човек трябва да е непрекъснато ангажиран - психически и физически - ако ходи на работа е супер, може да прибави физически активности, за да е изморен и физически и психически и да не си мисли само за това нещо.
Свръх емоционалността влияе на целия процес. Така че си намирайте много занимания. Четете книги, разхождайте се, но оставайте вкъщи с мислите си. Срещайте се с приятели. Създавайте си положителни емоции, за да получите положителния тест.
Най-приятният вариант е почивка - отивате двамата някъде за 10 дни на спокойствие , в различна среда, с различна емоция, с много нови неща за гледане и преживяване.
Отклонете фокуса към хубавите емоции, вместо да треперите цял месец. Помогнете си сами, не е толкова трудно.

# 2
  • Варна
Думата спокойствие не фигурираше в моя речник…
След 6 години опити и клиники се поболях, станах анорексично слаба, защото започнаха проблеми с корема, с кръвното, дефицити, защото стреса не прощава…
Накрая си казах, ще се погрижа първо за себе си, после ще му мисля за бебе и започнах здравословна диета, тренировки, добавки… качих килограми, запълних дефицитите и успяхме с третото ин витро, а месеци преди това бях развалина…
Та извода скъпо момиче е - не се съсухряй от нетърпението си, защото трябва да сме здрави, за да можем да ги износим после…
Погрижи се за себе си! Стани малко егоист, позволи си да се отпуснеш и ще дойде!
Споделено от най-припряният и импулсивен човек!
Късмет!

# 3
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
При нас не ставаше в период от около 2 години. Накрая се предадох. Примирих се, че не ми е писано да забременея и се потопих в работа. Направо се изпълних цялата с този ангажимент и се постарах да забравя. И стана. 5-6 месеца по-късно стана.

Успех! Hands V

# 4
Ако всичките ви изследвания са наред, следиш си овулацията и си намираш занимания. Спорт, работа, разходки, хобита. Ангажираш съзнанието си просто. Пожелавам успех!

# 5
Не го мисли толкова, ние като почнахме с опитите бях се настроила, че отнема доста време, защото на мои приятелки години им отне. И въобще не го мислех, че ще стане толкова скоро. А то на 4 месец се получи, дори се изненадах. Колкото повече го мислиш, толкова повече опити ще трябват май.

# 6
Когато ние решихме с опитите, бяхме тотално обременени, защото аз съм с изчерпан яйчников резерв АМХ 0.273 и на 37г. въпреки това си казахме на майтап ами ще пробваме , пък каквото стане…. И познайте от първи опит….да, от първи…защото не се ангажирах с това, даже не очаквах въобще да стане, а то изненада… мисълта ми не работеше в посока дали е станало, а в посока каквото такова…
Та идеята ми е успокой се, когато трябва ще стане…въпреки всичко.

# 7
Благодаря Ви, дами, за съветите! Има някои наистина много трогващи истории!
Уж се старая да не мисля, да видим докога...😅

Общи условия

Активация на акаунт