ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 620
  • 827
  •   1
Отговори
# 675
Спокойно си влизам в няколкото клуба - някакво минорно настроение ме е обзело с леки паник нотки (какво ще го правим това бебе), киселините боря с ранна вечеря и то по възможност нещо много леко и разбира се прясно мляко, а това за течението и аз му се чудех, но явно е срещано. Ще питам док във вторник, но предишният път каза, че е нормално.
От 2 дни съм с някаква мисъл, че коремчето ми се е смъкнало надолу, преди го усещах по-високо (и като седнех се виждаше така, сега е по-различно).

# 676
ИзгубенХаха сладур чак си го представих,как вижда чантата пък пита къде е.. 😄
Пък моЙто мъж бременее с мен 😄 толкова ми е смешен някой път,чее..!!
Вижда ме,че спя с възглавници между краката,на една подпирам гърба, другата я гушкам..Гледам го,почна и той да спи така  😂🤦Аз викам,че ме боли кръста и него го боляло..Това му се ядяло,онова му се ядяло.. Викам му: И ти ли си бременен..?? И той: ДА 😄😄😄 спуках се да се смея..

# 677
Хюлия - в началото ММ казваше "бременни сме" и то защо - допило му се вода и ми вика ще ми донесеш ли, че нали сме бременни, да се пазел Grinning

Тия дни котката постоянно се опитва да спи отгоре ми, просто само тези 4 кг ми липсват, но е много упорита и лежи малко по-нагоре от бебе.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 10:06 от KitKatty

# 678
KitKatty 😄😄 еее страшни скици са тез мъже ейй..!! Ако не са и те да ни разсмиват и забавляват не знам..Да са ни живи и здрави и винаги да ни обичат..!! ❤️

# 679
На мен ми е любимо ,когато ми обяснява нещо което аз съм му казала. Обясних му че след 36 седмица  може да излезне бебето ако иска и т.н. скоро ми напомни кога мога да раждам. Още в началото на бременността се опитваше да ме убеди, колко по лесно било секциото, защо трябвало да се мъча. Защото затова раждат жените...😄
Иначе ме пита кога ще му дам и той малко да поспи на възглавницата за бремеменни.
Днес съм на офталмолог и ЖК...дано всичко е наред.
Знаете ли за някакви охлаждащи гелове или спрейове за след раждането?

# 680
Здравейте Heart

Снощи едвам седях на стола на събирането, защото се обърна главично и не ми е комфортно.
Като се прибрах с ММ, не знам какво стана, 1 час плаках като невидяла. Плаках без спирка и си ударих дясната ръка, та взе че кокала се поду. ММ ми се чудеше, попита ме дали имам някакви психични проблеми, ядосах му се на въпроса му, казах му, че е от хормоните и болката и как може да ме пита така вместо да ми угоди.
Просто вчера моя АГ не беше в настроение, питах го това - онова, казах му за розовото зацапване мин.седмица и той ми каза, че нищо ми няма.
Сега съм бледа, болят ме клепачите на очите, отпаднало ми е и пих току що 1 хапче парацетамол, а ръката ми е леко подута.
За първи път се почувствах така Grinning

Другата седмица съм на тонове, а в последната седмица на м.ноември - на обикновен преглед за тегло и 4D в мед.центъра до нас.

Вие усетихте ли вашето бебе да се обръща главично?
При мен вчера стана много бързо, сега целия корем ме боли, кръста също Grinning

Поздрави Heart

# 681
Мамита, по колко втвърдявания на корема са окей, дали знаете.. Миналия път аг ми каза, че ще си ги има, то си идвало.. Ама днес за 40минути това е 3тото ставане на тези буци и втвърдявания и не знам колко е окей 🤷‍♀️

# 682
  • Sofia
Мамита, по колко втвърдявания на корема са окей, дали знаете.. Миналия път аг ми каза, че ще си ги има, то си идвало.. Ама днес за 40минути това е 3тото ставане на тези буци и втвърдявания и не знам колко е окей 🤷‍♀️
Няма правило. Всичко вече е ок. Следиш дали стават по-силни и така Simple Smile

# 683
Мале, да знаете, днес, как напазарувах.....първо си намерих в ОЛХ-а, две гнезда Cocoonababy, за 300лв(подарък от майка ми), после си поръчах за подарък от свекърва ми Млекарница( машина за приготвяне на АМ) от намаленията в Комсед и подаръци за децата, за Коледа.....голямо разтоварване....
За бялото течение, даже е хубаво, че имате, това били полезни бактерии, които прочиствали влагалището за бебето, или нещо такова....🤔🤔🤔
Desi да не си се претоварила? Ако няма болка, няма страшно

# 684
Нее.. Не съм се претоварила въобще даже.. Просто напоследък са доста и на често. Отвреме на време имам болка в яйчниците, но засега май не ме притеснява, случва се 2/3 пъти на ден.. Пък и моя термин е 03.12.. Общо взето док каза, че си го чакаме когато си реши хаха.. Иначе ММ всеки ден пита "раждаме ли?", "няма ли да раждаш вече?" 😅😅😅

# 685
Форевър от вчера усещам страшна тежест ниско долу и не мога да си седя на д***то.Мисля,че се е обърнала вече..
Иначе по-миналата вечер писах тук,че имах страшни болки от опита на бебето да се обърне,но не се получи..2 дена по-късно вече е на мястото си..

От четири дена имам болки в кръста и менструални болки по-няколко часа,няколко пъти през деня,снощи в 03:40 се събудих от болки пак и до 6:00 не мога да заспя..Днес пак продължават,нормално ли е толкова често да имам такива подготвителни контракции..

# 686
Моя корем седи твърд през по - голямата част от деня, вечер също. Без болки, просто се втвърдява често, не е от претоварване, защото много лежа. Бебо се обърна отдавна и мисля че го усетих, просто не знаех, че това е станало. Тогава усетих много болезнено разтягане, хем бебчо беше по-малък, защото мисля че стана около 30гс. И аз си имам течение, по-гъсто и постоянно ми цапа бельото, но МБ е чиста и знам че е нормално да има засилено отделяне. Аз от няколко дни като се обръщам в леглото усещам болка, подобна на тази на разтягането на маточните връзки, но високо отстрани на корема, явно някой мускул дърпа при завъртането, направо имам чувството че ще се скъса. А пък и бебо се беше завъртяло явно с гръб че в другата посока и през нощта ме е ритал много, защото така ме болеше под последното ребро 🥴

# 687
#Jaska И аз си бях взела cocoonababy от олх за 150лв с 2 чаршавчета и коланче.Това беше първото което взех още в 5ти месец ,много му се кефя  и намам търпение да го използваме вече. Всичко съм му изпрала и изградила, само чакаме притежателката 😊.Иначе се препоръчва много при мъничките бебенце и недоносените. Аз очаквам нашето да е мъничко и може би затова го исках толкова .А ти с близнаци мисля ,че ще ти е супер а и навсякъде ще може да ги местиш .

# 688
Какво мислите за ел.люлка MamaRoo? Имате ли познати, които са ви споделяли мнение?

# 689
Sealove, честито бебче! HeartДа ви е жив и здрав!

Последно време, не ви насмогвам момичета. Понеделник ме изписаха и сега бързам да стягам чантите за родилно, че не се знае. Тръгнах си от болницата с отоци, доста съм отекла, не мога да стоя на краката си. Днес се изумих колко съм качила, вече съм 81 кг. Цели 21 кг Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт