Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Изненадана съм от послушанието на Мая. В началото той нещо се беше опитал да се наложи, а тя супер властно му скръцна със зъби да не се ежи толкова, защото има бизнеса си благодарение парите на нейния баща, и той се сви кротко. Как така изведнъж се смениха ролите...
Тая Лора сега ако е забременяла от Денис... И защо по филмите бременните припадат и така разбират, че са бременни? Три деца родих, как един път не припаднах, братче LaughingLaughingLaughing
Много се изкефих на Калин Simple Smile Аз го харесвам много. Калин и Денис са ми топ. Ива също - уникално си играе ролята тази жена. Снежа и Лора са ми на дъното. Снежа само за сурат и дразнещ глас можеш да й шибнеш един - дикцията й е ужасна, флегматичното говорене също. Кофти избор за актриса. Лора също. Но свикнахме с тях.
Съдейки по развоя на събитията, ми се струва че сагата поема посоката на своя край. Да видим.

# 631
В инстаграм Искра Донова е качила история как тя и актьорът, който играе Калин са на сет и заедно в леглото .... значи Калин ще й прости... 😑😐

https://instagram.com/stories/iskradonova/2441054245157103017?ut … shid=yhctldwymh8v

# 632
  • sf
Аз мисля, че ще й прости. Познавам в реала такива ситуации. Гневът отстъпва място на някакви странни чувства, жената пуска малко сълзи, извинява се, бля бля и мъжа поддава.

# 633
Аз мисля, че ще й прости. Познавам в реала такива ситуации. Гневът отстъпва място на някакви странни чувства, жената пуска малко сълзи, извинява се, бля бля и мъжа поддава.
Пълен потрес. В тоя сериал една достойна жена няма и едно нормално семейство. Единственият мъж, когото харесам е Калин, но ако прибере пак гнусната харпия...
Хареса ми, че се разплака като научи, защото не беше его реакция, а наистина я обича. И аз съм за хората, когато се обичат всичко да си простят...Но пък Ива не го обича и той може да намери взаимност другаде, супер добър мъж...
Все на такива се падат усойници

# 634
В инстаграм Искра Донова е качила история как тя и актьорът, който играе Калин са на сет и заедно в леглото .... значи Калин ще й прости... 😑😐

https://instagram.com/stories/iskradonova/2441054245157103017?ut … shid=yhctldwymh8v

Те доста сцени имаха в леглото, може да е стара. Иначе и аз си мисля, че Ива ще го омагьоса и ще й прости...

# 635
  • Пловдив
Ива ще се изкара жертва пред Калин...?
Ще изскочи сигурно с това, че Денис я е изнудвал ...Thinking

# 636
  • Другата България
Ако се визира снимката, на която е и Симо, това според мен дори не е от сериала.
Мисля, че няма да й прости.

# 637
Ако се визира снимката, на която е и Симо, това според мен дори не е от сериала.
Мисля, че няма да й прости.

# 638
  • Другата България
Мерси.
Това съм го пропуснала.
Но пак мисля, че няма да прости.

# 639
Като знаем Ива каква е хитруша като нищо ще измисли някоя тлъста лъжа, бейби.
И може и да си изпроси прошка.
Много е гневен Калин. Но ми струва и добър.

# 640
И аз мисля, че Калин ще прости на Ива,но към последните епизоди на сериала. Ива ще претърпи някаква промяна, ще се разкайва за постъпките си и искрено ще се моли на Калин да и прости и в крайна сметка той ще омекне, защото я обича.

# 641
Не вярвам Калин да прости, особено като има доказателства, че това не е еднократно, а е продължило месеци и като се има предвид кой е другият мъж.

# 642
  • София
И аз се надявам да не й прости. Нали така беше казал той самият. Но едно е хипотетично, друго - реално. Както и много хора си мислят как биха реагирали на теория в такава ситуация, но като им дойде до главата...

# 643
Ива наистина така може да извърти нещата, че да се представи като жертва. Да каже, че Денис я е изнудвал, заплашвал, била е принудена и т.н.

За Мая аз също съм малко изненадана. В началото не я представяха като такава мекушава и слабохарактерна. Беше по-строга с Велин, когато се налагаше, а и той изглеждаше един такъв като послушен.

# 644
Има разлика да си блага и разбираща съпруга, и да си послушно уплашено дете на мъжа си..
В началото тяхното семейство си беше супер. Жалко ..

Вече и аз мисля, че Калин няма да й прости и снимките в инстаграм са от стар сет.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 11:25 от ~Канела~

Общи условия

Активация на акаунт