Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 254
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • ENGLAND
Благодаря за темата. Мисля че управителя играе някаква игра с Боксьора.

# 46
  • Велико Търново
mystic woman, гледам, че в първия пост на темата си сложила снимка на Владо с Искра и Йоанна. Може ли да сложиш и тази от поста на Билян@ от предната тема
Скрит текст:
И благодаря за темата!

Сетих се за изчезването на Гаврилов, какъв беше смисълът Калин да се прави на шпионин, като накрая без никакво обяснение занулиха персонажа му. Имам чувството, че просто не са знаели вече какво да му правят героя и за по-лесно ...
О, да бе! Какво ли стана с тоз човечец Rolling Eyes

Да, управителят (Радо) играе с Боксьора и целта му е, както вече беше написано - да разбере защо и с какво Вики е толкова важна за Денис. Нито на единия, нито на другия е известно това. Както и че между Вики и Борис има роднинска връзка.

# 47
  • Другата България
Ама от промото останах с впечатление, че Денис знае за Вики и е ок.
Това с флашката е много гадно. Още по-гадно е от това ако знае за Вики.

# 48
На Денис му се разклаща спокойствието и всичко може да се очаква от него в такъв момент. Не вярвам да се спре пред нищо за да си постигне целите и ще мачка всеки който му представлява потенциална заплаха. Боксьора бързо схвана как Денис ще му помогне. Както помогна и на онзи в ареста в началото за да не пропее.

# 49
  • Велико Търново
Денис не знае за Вики според мен. Освен че вероятно ще разберат защо той толкова трепери за нея, Радо и Боксьора може би ще я използват за разменна монета срещу живота на Димитър. Ако все пак Радо не играе някаква двойна игра, де.

# 50
  • Пловдив
И аз си мисля, че Денис не знае за Вики...ама ква точно е целта на управителя Thinking

Майката не искам да я коментирам, че...ще кажа нещо лошо.

Борис как да ще се оправдае сега на Лора..?

# 51
Честно казано не знам трябва ли Борис да се оправдава пред жена изневерила му със собствения му брат...но да, трябваше да й каже, в крайна сметка не й изневери, можеше да й обясни всичко,  ако иска все пак да имат някакви бъдещи отношения, що годе нормални.
И каква беше тази история дето Драго я носил на ръце километри  ...
Вече мисля, че целта на майката беше да изпита Лора, затова така подстрекаваше и вчера й стана напълно ясно, че Лора не е безразлична. Та затова и се скара така на синчето.

# 52
Честно казано не знам трябва ли Борис да се оправдава пред жена изневерила му със собствения му брат...
Да не забравяме, че той тази изневяра й я беше простил и я беше прибрал!
Естествено, че й дължи обяснение, но съм сигурна, че ще каже, че е било само работа и пак ще обвини Денис, на което Лора няма да повярва и ще скъса оковите.

# 53
Аз мисля,че накрая Лора ще се върне при Драго. Борис е много смотан,като цяло е много смотан. И то ще стане така,че Лора ще се тресне с Денис и ще забременне бас хващам. И после ходи обяснявай,че нямаш сестра

# 54
И аз мисля че Драго и Лора ще са заедно накрая.

# 55
Няма такава изневяра като простена и прибрана, че и с брат му. Това от американските сериали ли го взеха като идея, където от множество серии не знаят какво да измислят освен да се изреждат братята на главната.
Борис е смотан, слаб и мазохист. Догнуся ми когато се ухили мазно и излъга за спермограмата.
Но Лора постоянно ми е гнусна.

А Драго става за секс, ама не и за баща на детето ти и семейство.
Така че не виждам хепи енд, а и искам такъв само за Калин и Симо.
Апропо вчера отново имаше сцена с блузата на Калин, не мисля че е случайно. Какво ли ще излезе накрая, да не спи с някоя и той... надявам се че сценаристите имат по-богато въображение и няма да ме разочарова героя му.

# 56
  • София
Накрая Драго казва на управителя: "Точно така, ще го намериш, но искам много да внимаваш какво ще се случи с Виктория". От това съдя, че той е поръчал отвличането за примамка.

# 57
И аз мисля,че Драго знае за Виктория. Обаче не мисля,че няма да става за баща. Може и да е жобър баща обаче не може да забрави Лора нито тя него. Някак си в този сюжет, Драго ми е по- симпатичен,като лош герой отколкото Борис. Не му се получава и това е! Няма химия с Лора, всичко е насила и още повече наистина ми е леко гнусен.

# 58
Смисъл психопат, убиец, наркодилър, сводник ще е добър баща?  😐
Не че има перфектни хора , но все пак ...

# 59
Еми ние не знаем реално цялата история и това,което го е подтикнало! Предполагам тепърва ще се разбира какво и защо!  Борис да не би е по-добре - депресия, хапчета, изблици, не може да вземе адекватно решение. Постоянно се колебае между това да е твърд и адекватен и между тва,че не е сигурен в себе си! Малко ми е,като дете някакво,която търси майка си и понякога Лора е в ролята на майка му!

Общи условия

Активация на акаунт