Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 250
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Аз не мисля,че Лора ще избере Драго накрая...ще си остане с Борис; Птам се другf аз-нали като ги водеха на нощните събития на Драго , без Лора да знае, водеха и Вики. Когато убиха Лина тя защо не каза на Борис или на Лора?! Нали беше супер стресирана от смъртта й?!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:28 от Наоми

# 61
Мисля, че Драго ще го убият накрая. Със сигурност няма да е с Лора.

# 62
Аз мисля, че Лора накрая ще е сама, или с дете от Драго и Борис пак "Ще я прибере ". Или Лора ще умре , и това ще ги сдобри двамата братя.
Калин става шеф накрая и прощава на змията(надявам се не, да си намери друга).
Симо губи девственост с Вики и става отракан и й бие шута, или пък отиват заедно в университет.
Велин в затвора и Мая почва работа и доказва колко силна и умела жена е, тя ще реши ще му прощава ли или не, ще му помага или не.

# 63
  • София
Няма да убият Драго / нали ще има втори сезон/ 😉
Аз си мисля, че Лора, след като види флашката, ще се поддаде на Денис, ще забременее и тогава ми е интересно какво ще направи Борис. Ще й признае ли за спермограмата, ще се разделят ли, какво ще направи Лора? Изобщо, интересно ще е 😂

# 64
Дано няма втори сезон.

# 65
хахахахаах, като цяло е малко спрял целия сериал. Добре почна ама нещо вече ми бие на сапунка яка.

# 66
  • Mediterraneo
Дано!

Какво имаше на фрашката, изтървах края.

# 67
Е... Лина и Борис в хотела имаше.

# 68
Няма логика Денис да поръчва отвличане на Вики, за да примами Боксьора...
нали в промото дадоха, че и Вики е в къщата, където е Боксьора, т.е. по-вероятно е да цели да си откупи живота чрез нея, защото му е ясно какво му готви Денис.

# 69
  • Пловдив
Накрая Драго казва на управителя: "Точно така, ще го намериш, но искам много да внимаваш какво ще се случи с Виктория". От това съдя, че той е поръчал отвличането за примамка.
това е добра идея...да.
И аз мисля, че не е ок да има втори сезон, понеже ще се разводни и няма да е същото.
За Драго - да...в някоя престрелка ще си иде. И аз така мисля.

# 70
Е, нали в промото Вики се опитва да се обади по телефона, но Боксьора в този момент я вижда какво прави.
Т.е все някак се е озовала при него с помощта на неговия приятел.

Мисля си, че въпросния приятел играе двойна игра - хем за Драго, но и за Боксьора.

# 71
Аз това “да внимава какво ще се случи с Виктория” го разбирам, че Виктория е с Боксьора и Радо да внимава при намирането на Боксьора тя да не пострада.

Наистина не виждам смисъл Денис да поръчва отвличането. Димитър не е тъп и няма да се хване на такава примамка, много добре знае, че Денис няма да нарани Вики и не би си рискувал кожата за нея.

Очевидно Радо играе двойна игра - хем се опитва да помогне на Боксьора като му закарва Вики, хем пред Денис ще изкара нещата, че Боксьора я е отвлякъл. Дали ще му излезат сметките обаче...

# 72
  • Пловдив
Радо искаше да разбере каква по точно е Вики на шефа му.

# 73
Ако искат да има яко драма, тип турски сериал,може накрая Лора да убие Драго.Ще бъде с него,ще се обичат за малко и в един момент тя ще разбере какъв е той в действителност.Няма да може да понесе лъжата му, защото тя е чиста, праволинейна и т.н. и ще го гръмне.И за капак ще е бременна.😁

# 74
  • София
Драго е имал 15г да се промени, а той е задълбал още повече в .......кацата с меда. Изобщо не ми е положителен герой и това, че се подвизава като спасител не извинява по никакъв начин замесването на агенцията на Лора, нито фирмата на Велин и фондацията на майка му в мръсни игрички.

Борис изневерил.......тя понеже Лора не го лъжеше, че се чува и вижда с Драго.........върнал си е. Квит са. Пък и реално не е имало изневяра от страна на Борис
Ами, Драго той много верен го раздава. Много са силни чувствата му към Лора и затова наред гази всичко женско.

А Лора от Борис може да забременее, а той да си мисли, че Драго е бащата.

Общи условия

Активация на акаунт