Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 254
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Ако искат да има яко драма, тип турски сериал,може накрая Лора да убие Драго.Ще бъде с него,ще се обичат за малко и в един момент тя ще разбере какъв е той в действителност.Няма да може да понесе лъжата му, защото тя е чиста, праволинейна и т.н. и ще го гръмне.И за капак ще е бременна.😁
Или пък двамата братя ще се убиват и тя поема куршума и умира. Те осъзнават безсмислието на битието и край.
Или тя ражда и после умират с Драго и Борис, който не може да има деца го отглежда и е момиче на име Лора. Хаха

# 76
Драго е секси и добре изглеждащ и до там.

Той е убиец, наркотрафикант, престъпник. Нито е морален, нито има съвест и скрупули, дори и чувства се съмнявам да има, особено любовни. За мен чувствата му към Лора са просто его. Поставил си е за цел, че трябва да я има и буквално минава през трупове за да постигне целта си. Мерси съм за такава любов.
Въобще няма да симпатизирам на такава връзка ако накрая Лора и Драго се съберат.

# 77
Благодаря за темата,Мистик!
Моята "любимка"Снежа се изживява като фатална жена, оттам тези странни погледи и интонация.И не смятам,че е от ролята а и в живота си е такава(мои подозрения).
Наистина нямаше нужда от отвличането,освен да не се сещаме за идеята на Денис.
И аз не искам втори сезон ,наистина ще се разводни.
Разнородни теории развивате Simple Smile,аз не правя прогнози интересно ми е как ще завърши.

# 78
Драго е секси и добре изглеждащ и до там.

Той е убиец, наркотрафикант, престъпник. Нито е морален, нито има съвест и скрупули, дори и чувства се съмнявам да има, особено любовни. За мен чувствата му към Лора са просто его. Поставил си е за цел, че трябва да я има и буквално минава през трупове за да постигне целта си. Мерси съм за такава любов.
Въобще няма да симпатизирам на такава връзка ако накрая Лора и Драго се съберат.
Абсолютно подкрепям. Гнусен убиец.

# 79
Снежа съвсем целенасочено говореше пред Лора за "добричкия" Денис/ Драго за да разбере нейните чувства.
След като видя, че на Лора ѝ светна погледа при спомена за Драго, тя разбра, че има нещо все още.
Затова и се обади на Драго и му заповяда да не закача Лора.
Драго типично като лошо момче след като каза на майка си "ок няма" изпрати флашката.
Тук със смяната на кадрите Дрнис у Борис и отвличането на Вики им се щеше да ни покажат, че Драго не е замесен за Вики.
Нещо с кадрите не им се получи, защото все пак гадаем знае ли Драго или не.
Според мен това е инициатива на бармана, не помня името му.
Но може и да не съм разбрала.

# 80
Този новият му костюмиран приближен и аз не знам името, някой спомена Радо, ми се струва, че нещо не му е читава работата все пак.
Смятам, че Драго не знае за отвличането на Вики.

# 81
Защо акцентираха на часовника на Калин при разпита на Гергана? Не можах да разгадая. И паниката на Драго да не останат снимки и следи от пръсти по чашата в бара...явно почна да ае съмнява във всички.
Според мен управителя на бара Радо иска да разклати Денис и да го измести.  Затова и го кара да се плаши и съмнява в боксьора.
На Снежа й светна накрая, че Денис провокира и Лора и Борис. Всъщност ако Лора е свободна едва ли ще му е интересна. Това е борба за надмощие между двамата братя. А Лора е трофея.
Велин ми е ужасно гнусен. Мая е права, че като се видят с малко пари и се самозабравят. На жена си не помага за нищо вкъщи, а за Снежа се наврял розида скубе.
Аз си мисля, че Ива ще излезе чиста от тази каша. За пред съда нямат доказателства, Лина ще кажат, че е ходила самосиндикално при клиентите.   Само за Калин ще остане болката от предателството.
Флашката с кодово име Лина не бих отворила, защото би могло да е разработка и не ми е работа да я гледам. Но ако се вгледа по-сериозно Лора, а не се държи като извънземна ще види, че Борис не е на себе си и е доста неадекватен.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 12:48 от Adelle08

# 82
  • Пловдив
Не са акцентирали на часовника...просто дадоха близък кадър на очите на момичето през ръката на Калин, който лежерно се беше подпрял на стената Simple Smile

# 83
Аз си мисля,че Драго е поръчал Вики,за да се доберат до Боксьора,но Радо си я е завел при него без знанието на Драго. Поне така го тълкувам това в промото. Ще разберем днес.
Велин и Снежа много ме нервят и мен. Тъпо ми е за Мая,малко е странна,но е душичка.

# 84
# 85
  • Пловдив
М дааа...все по-интересно става. Дано само не се подлъзнат накаря и да омажат пейзажа.

# 86
  • Пловдив
Става мазало. Тая Лора май има голяма уста и малко мозък. Как пък вместо да потърси разговор с Борис, ще се разприказва пред Ива?

# 87
  • Велико Търново
И според мен Радо е представил отвличането, все едно Боксьора сам го е извършил. Затова е тази реплика на Денис. Той въобще не е знаел. Пък и наистина - каква би била идеята му, ако е негово дело Rolling Eyes Все пак дават Вики при Димитър. Значи той е в кюпа. Точно Радо е този с двойната игра. Само все още не се разбира неговата главна цел каква е. И въобще появата му, изместването на Максим... там е доста мътно всичко.

Показването на ръцете с татуираните автомати вероятно също не е току-така.

# 88
  • Другата България
Снежа съвсем целенасочено говореше пред Лора за "добричкия" Денис/ Драго за да разбере нейните чувства.
След като видя, че на Лора ѝ светна погледа при спомена за Драго, тя разбра, че има нещо все още.
Затова и се обади на Драго и му заповяда да не закача Лора.
Драго типично като лошо момче след като каза на майка си "ок няма" изпрати флашката.
Тук със смяната на кадрите Дрнис у Борис и отвличането на Вики им се щеше да ни покажат, че Драго не е замесен за Вики.
Според мен това е инициатива на бармана, не помня името му.
Но може и да не съм разбрала.
Мисля същото.
Едно към едно.

# 89
  • Велико Търново
На мнение съм, че точно това е била целта - да гадаем. Тъй че - баш им се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт