Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 264
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Трябва и нека да има поне малко загадъчност за да не прозира съвсем целта на всеки защото съвсем ще доскучее.
Не съм съгласен, че оправдавате Борис. Един вид тя му била изневерила навремето и сега и той можел да го направи без да й дължи обяснение. Ами чувства се наранена и предадена. Нормално е да се отдръпне, да се затвори в себе си или да сподели болката си с приятелка (не че е уцелила на приятелка в случая). Ще стигне и до разговор с Борис, но ще мине време за отрезвяване от шока защото емоциите са по-силни от разума.

# 91
  • Велико Търново
mystic woman, видях, че си изпълнила молбата ми за снимката в първия пост. Благодарско! Flowers Cherry BlossomFlowers RoseFlowers Tulip

yahoo, подкрепям!

# 92
И аз не съм съгласна с това, че Лора била квит с Борис, защото и тя навремето му изневерила.
Миналото си е минало, тежко им е със сигурност, но щом са решили да бъдат заедно, трябва да загърбят грешките. Така ако ще си връщат постоянно, до къде ще я докарат?
Не съм съгласна и с оправданието, че на практика Борис не ѝ е изневерил. Не го направи, защото му подейства упойващото. Ако сам се беше спрял, щеше да е друго. Изневяра си е, със или без секс.

Интересно става с този Радо, предполагам ще излезе нещо около него, няма да е случаен.

# 93
Изневяра си е със или без секс, но и Лора в мислите си му изневерява постоянно. Не съм казала, че са квит или че трябва да бъдат, дори да беше спал с Лина никога не биха могли да бъдат квит.

# 94
  • София
При Лора не бяха писма, снимки, разговори, срещи, гривни.......аз не видях да е много категорична, че не иска Драго.
Ами няма как да са квит-тя изневерява с брат му. Тук предателството е двойно, защото и двамата го предават.

# 95
Да, Лора е много объркана и несигурна. До сега я е държало това, че Драго е мъртъв, но сега миналото ѝ се стовари на главата.

# 96
Между Лора и Борис има стена, която нито единият се опитва да премине, нито другият. С изневяра и без такава те не могат да намерят  правилния начин да общуват един с друг нито като любовници, нито като приятели или каквото и да е. Може би и затова постоянно има недоразумения между тях. Вероятно тази изневяра съвсем ще ги превърне в хора, които постоянно се лъжат и не могат да се разберат един друг. Не вярвам да проведат разговор за случилото се, още повече, че досега рядко са били искрени един с друг.

# 97
Лора изобщо знае ли какво иска или който брат я повика тръгва при него... И само чака някой да се провини. Нормално след изгледаното на флашката егото да й се засегне, но не мисля че някога е обичала Борис. А той си е избрал жена, която също като майка му го държи на втори план.
Като и несигурна да беше останала сама да й се отрезви мозъкът, и да беше избрала друг мъж. Обидните думи на Борис "прибрах те" ... ами да не се държи като улично куче самата тя.
И на сцените между нея и Драго в миналото... той казва, че ще се бори за нея, той е писал писма. А тя, какво казва/иска/чувства, към кое се стреми не разбирам. Сякаш не е личност Лора, толкова ми е безлична и физически и емоционално.

# 98
  • София
Леле, какви сте моралистки 😂

# 99
От другата страна на екрана е много лесно да раздаваме акъл, но съм сигурен, че това се случва и при много реални хора. Липса на доверие, несподеляне и избягване на открити разговори по неотложни проблеми водещо до по-голямото им задълбочаване и накрая до очакван резултат. Тук малко са прекалили с тази двойка, но ако не бяха толкова нестабилни Драго нямаше как да пропука толкова лесно доверието между тях.

# 100
  • España
Денис ми беше доста симпатичен в началото , но образът с течение на времето доста се изроди. Жив психопат, който “се захранва” с нещастието на другите ( особено  на брат си) . Подозирам, че още от малък е трупал негативизъм към Борис , даже не бих се изненадала ако сам е провокирал влизането си в затвора , не изключвам още отвън да се е оплел с украинците и всичко да е било план .

# 101
Страшно промо 😒
Видяла ли е Лора видеото? 🤔
Че то нали така свърши серията. Не, нищо не е видяла 😂😂😂😂
Според мен малката е отвлечена по поръчка на Боксьора, но с идеята да са заедно. Нали, голяма любов 😜 Поне така ще бъде представено пред малката.
Новото промо ми затвърждава мнението.

# 102
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък много ги искам Лора и Драго заедно.Смятам,че тяхната любов е истинска любов,докато с Борис е нещо като утеха,спокойствие и всичко друго,но не и онази голяма,изпепеляваща обич,каквата е тази между нея и Драго.

А Драго го смятам,че ще е мн добър баща и внимателен,грижовен партньор.Според мен,целият му живот се върти около Лора и тя е неговият най-голям мотиватор да живее.
С другите жени - гадняр,който ги унижава и се държи с тях като с боклучета,докато Лора е богинята в неговите очи.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:56 от Не се сърди, човече

# 103
Мда, те тия дето сеят трупове са страхотни бащи 😬

# 104
Не мога да повярвам, че чертаете светлото бъдеще на Драго и Лора.
Драго е престъпник. Мястото му е в затвора. 👌

Общи условия

Активация на акаунт