Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 639
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
И как брат се отнася така със сестра си,която е на 16 г.? Защо? Разбра,че тя го лъже и се страхува от него, но толкова ли пък омразна да ти стане?
Малко нереално ми се вижда.
Боксьора ще бъде застрашен или убит, защото Денис се досети какво става и ще очаква.
Лора ... не ми е реалистично нищо в нея, не се получават за мен нещата в тази роля, но и аз не знам защо;

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 12:15 от Наоми

# 226
Попадна ми статия днес във вестник, че актрисата играеща Лора, в реалния живот живее с внука на Гяуров Мартин.Имат и дете. И той някакъв артист от сериали го помня.
Тя е женена за него - Мартин Гяуров. В Гърция им беше сватбата, разбира се приказна, на яхта. Той е завършил НАТФИЗ, но е едно от много изявените дървета. Хептен за никаква роля не става. То... по кръвен път не му се е предало в случая.

# 227
Борис е отровен човек, не спира да й насажда чувство за вина - заради нея било това с Драго и Лина...
Под маската на добър и уж обичащ човек, за мен той е много по-опасен за Лора, отколкото Драго, за който се знае, че е зъл и пред нищо не се спира. 

# 228
Обсъдихме го отдавна и личният живот на Йоана и за Мартин Димитров,но някои съфорумци по-късно се включват.
Не знам, сцените с Вики и Денис нещо не са ми ок,не им се получава.
Ива използва случая на Лора и Борис и подпитва мъжът си как би реагирал на лъжа и изневяра,и чак нагла(както винаги всъщност)как тя би простила и бла бла..Но добре ѝ го каза Калин-при мен няма прошка!
Велин ми опротивява като Денис.Този е от най-лошите насилници-дето имат хрисим вид и не подозираш какво ще те застигне.И след юмруците се оправдават"ама не бях аз,не съм аз това..."Поне когато си е агресивен тип като визия и поведение си малко подготвен и се пазиш,а като този ти идва изневиделица.Мая трябваше да си събере багажа и до там.Това няма да спре.
Борис и той не пада по долу от брат си,само дето  е на страната на закона иначе същият манипулатор.Прибрал я бил,сега било малка забежка и то по нейна вина!!
Абе всички мъже са ..нямам думи!Няма голяма разлика от тези в реала Joy

# 229
Ролба?? Хахах, честно ли? Аз ако бях на Вики, щях да се изхиля. Ходихте ли на Ролбата?? Верно ли има нещо, наречено "ролба" в Равда? В наши дни няма ли аквапаркове?

# 230
  • Пловдив
Дано Вики се усети и каже на Борис. Писна ми все Драго да печели.

# 231
Дано Вики се усети и каже на Борис. Писна ми все Драго да печели.

И аз това си помислих, докато гледах епизода. Но предполагам малката няма да говори с Борис, щом са пуснали Боксьора да отиде в бара.

# 232
# 233
Не виждам още смисъла от това Симо да се мота из бара. Очаквах с нещо да помогне, да има план защо е там.
Борис действа импулсивно и необмислено и едва ли ако Вики го предупреди това ще може да го спре. Иска всичко да приключи възможно най-бързо и ще направи още много грешки. Драго печели защото обмисля всеки свой ход и не се доверява на никого, а неудобните ги премахва. Този начин изобщо не става за Борис и докато намери полезен ход обикновено ще губи.

# 234
В последно време и Денис губи почва под краката си.

# 235
В последно време и Денис губи почва под краката си.

Абсолютно е така. И ако в началото на филма го харесвах, напоследък даже и визуално не. Един такъв отслабна в лице сякаш, мне, не ми допада.

# 236
Аз се чудя защо на Борис му трябва Боксьора, за да разоблиичи Денис, след като той е параван на някои от сделките му.

# 237
  • Пловдив
Аз се чудя защо на Борис му трябва Боксьора, за да разоблиичи Денис, след като той е параван на някои от сделките му.
щото няма доказателство за това.

# 238
Един микрофон под дрехите и го записва. След това хващат пратката.

# 239
Снимките са приключили, още месец ще ги гледаме
https://www.standartnews.com/kultura/kray-na-snimkite-da-na-brat … hikha-441607.html

Общи условия

Активация на акаунт