Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Изненадана съм от послушанието на Мая. В началото той нещо се беше опитал да се наложи, а тя супер властно му скръцна със зъби да не се ежи толкова, защото има бизнеса си благодарение парите на нейния баща, и той се сви кротко. Как така изведнъж се смениха ролите...
Тая Лора сега ако е забременяла от Денис... И защо по филмите бременните припадат и така разбират, че са бременни? Три деца родих, как един път не припаднах, братче LaughingLaughingLaughing
Много се изкефих на Калин Simple Smile Аз го харесвам много. Калин и Денис са ми топ. Ива също - уникално си играе ролята тази жена. Снежа и Лора са ми на дъното. Снежа само за сурат и дразнещ глас можеш да й шибнеш един - дикцията й е ужасна, флегматичното говорене също. Кофти избор за актриса. Лора също. Но свикнахме с тях.
Съдейки по развоя на събитията, ми се струва че сагата поема посоката на своя край. Да видим.

Със Снежа не се свиква Wink

https://nova.bg/accents/view/2020/11/13/305424/

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 12:39 от SilviPv

# 646
  • София
Йее, забръмча ми една муха 😉 - Топал да сключи сделка да предаде цялата международна мафия ? 😜

# 647
  • София
Снощният епизод беше УАУ. Ох страшно много ми харесва сериалчето, защо, защо е толкова кратко?

Много ми е тъжно за Мая... защо така с послушение и е по-млада и по-хубава, има и родители с добри финанси, дъщерята вече е голяма, защо не си позволи да бъде щастлива и не се отърве от този авторитетен и властен мъж?!

За Снежа.. харесва ми, това че са вкарали насилието над жени - една тема, която за съжаление е доста табу. Има и в реалността жени, които не смеят да подадат сигнали и да се борят срещу насилниците си и понякога нещата стават прекалено груби и дори завършват с ужасен край. Харесва ми как са прокарали тази нотка, как показват части от действителността.

Калин.. този актьор как играе ролята, направо ми е любимец. Сега ми е интересно дали ще сподели на Борето или ще го запази за себе си... това е голяма мъка, болка.

Интересно ми е какво ще стане с Лора и Борис.. и дали ще се окажете прави за бремеността и за това, кой ще е бащата.

Драго / Денис.. нещата не му се случват както му се иска, емоциите взимат връх и работата много не върви.

Интересно ми е защо полицията не откри тялото на боксьора и какво се случва там. Защо Гери си мълчи... каква е в действителност ролята на Радо, все още има доста интересни моменти, които предстоят да бъдат "разплетени".

Ива си е опасна.. значи само като я видя и ме дразни, хихи. Актрисата, бейби, доста добре си играе ролята.

Та остават само.. 4 часа и половина до следващия епизод, чакам с нетърпение.!

# 648
Снощният епизод беше УАУ. Ох страшно много ми харесва сериалчето, защо, защо е толкова кратко?

Много ми е тъжно за Мая... защо така с послушение и е по-млада и по-хубава, има и родители с добри финанси, дъщерята вече е голяма, защо не си позволи да бъде щастлива и не се отърве от този авторитетен и властен мъж?!

И на мен много! Цял ден го чакам с нетърпение.
А Мая защото го обича....и е шокирана, но тя дори не говори с него, а просто се извини и го оправда. А не съм съгласна, че това е авторитетен мъж... А точно обратното жалка отрепка.

# 649
Може би е имала предвид авторитарен и се е объркала.

# 650
  • София

И на мен много! Цял ден го чакам с нетърпение.
А Мая защото го обича....и е шокирана, но тя дори не говори с него, а просто се извини и го оправда. А не съм съгласна, че това е авторитетен мъж... А точно обратното жалка отрепка.
Той си мисли, че е такъв иначе и аз съм съгласна, че е отрепка. Само като го гледаш..и как си помисли, че може да има Снежа.. според мен на него просто му харесва да "притежава" жената и тя да е като вещ, но не се интересува от нейното мнение, желания... няма комуникация.

Ами аз зарибих и ММ и той само ме базика дали не мога да го превъртя напред, за да го гледаме. Радвам се, че сериалчето има толкова много почитатели.

# 651
Сигурна съм, че за Мая ще изгрее слънцето, просто е задължително. Щеше да е прекалено лесно просто така да се оттърве от насилника. В реалният живот не се случва. Ще го направят както трябва сценаристите, сигурна съм. Без фатални последици. Другите гадости ни стигат.

# 652
Работя до късно днес а точно днешния епизод не ми се изпуска,дали мога да го гледам някъде. Не живея в БГ и не мога фа гледам нова плей. Благодаря предварително.

# 653
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм в Щатите и го гледам през сайта на нова,от раздел "Запис".

# 654
Мерси ще пробвам.

# 655
И аз така, с нетърпение.
Само си мисля, че по-подходящо име за сериалът е "предателства или неизказани тайни" нещо от този род 😉Сега е ред на Калин да обмисля дали да сподели за  предателството в своето семейство. Борис колко неща преживя с жена си, с брат си и колко време обмисля дали да каже на Калин, сега той е в същата позиция. Все има нещо и някой да крие, изобщо като се замисля на никой не мога да имам напълно вяра от тези хора.

# 656
Борис беше толкова неадекватен и обсебен от брат си, че не съм съгласен да е обмислял дали да сподели с Калин. Просто беше принуден да го направи чак когато Калин стигна до факти, които Борис вече нямаше как да отклони и да премълчи. Жалко, че не изглежда да се стигне дотам Калин да научи, че Борис е знаел къде е работил сина му, но също е "пропуснал" да му каже.

# 657
Работя до късно днес а точно днешния епизод не ми се изпуска,дали мога да го гледам някъде. Не живея в БГ и не мога фа гледам нова плей. Благодаря предварително.

Във Вбокс също ги качват, но не знам дали може да се гледа от чужбина.

# 658
Приемам забележката, да,по-скоро мина доста време преди да му каже.

# 659

Във Вбокс също ги качват, но не знам дали може да се гледа от чужбина.

Не може за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт